Clothes

Igår rensade jag ur min garderob. Och det var inte lite kläder som jag inte ville ha ;)
Men eftersom att jag kände att det var onödigt att slänga allt, så bestämde jag mig för att ge bort några plagg till Sara och Amanda. Så dom hängde med mig hem idag efter skolan. Innan skoldiscot började valde dom ut en massa kläder som dom ville ha. De fick typ 2 fulla ICA kassar var ;)

Nu efteråt känns det ju både bra och dåligt.
Bra eftersom att jag får mer plats för nya kläder. "Ut med det gamla och in med det nya". Mitt favvo "motto". :D
Och Dåligt eftersom att jag alltid får "beslutsångest" när jag gett bort saker. Och med det menar jag att jag är rädd att jag ska börja sakna ett visst plagg, eller nåt i den stilen. ;)


Det där var bara Amandas "klädpåsar". Sara ville lämna sina hos mig, eftersom att hon inte orkade släpa med sig dom till skolan. Därför får jag ta med mig dom imorgon ;)


Skoldisco

Har precis kommit hem från skoldiscot.
I början när man precis kommit dit så var det hur jävla trist som helst :s
Om jag ska vara ärlig så var det rätt så trist hela tiden faktiskt. Förutom dom sista 5 minutrarna då Amanda och Wille gick ut på dansgolvet och började dansa tryckare. Så sjukt söta var dom ;)
Då fick alla fart och några fler vågade sig ut på dansgolvet.
Det slutade med en massa pussar och kramar i alla fall.

Jag hade inte tid att ta så mycket bilder, men här kommer några i alla fall.







Fuck you!

Sorry för förra inlägget bitchez men asså jag är sjuuukt arg på en person/personer. Jag skulle gärna ha skrivit namn och efternamn, vart personen bor och nummer, för jag bryr mig verkligen inte om den äckeln, men eftersom att typ vuxna läser min blogg så tänker jag inte göra det för jag pallar inte få skit för det :S Men man vet ju aldrig jag kanske gör det ändå ;) Haha hämskare än mig kan man inte bli, därför är ju ett tips att veta men man verkligen muckar med innan man börjar gör det. ;)

Ialf nog om det, idag var det verkligen jättefint väder. Jag cyklade hela dagen, först från skolan till skogen (skatås) sen hem till Linnea och efter det hem. Så det blev verkligen en lång cykel tur idag, du har jag fått blåsor på handen oxå efter att ha cyklat så mycket -.-'

Vi doppade fötterna lite grann och sen typ sola och satt och prata. Jättehärligt! Men imon blir det typ inte lika fint väder :( Men det är lungt så länge det inte regnar, för som de flesta vet så hatar jag vatten.

Haha fan vad härlig låt ;)




Hoppas du dör!

Asså serriöst din lilla jävla f*ttunge, kan du inte bara gå och hänga dig, ingen vill ha dig ändå. Kolla på dig själv, kolla hur

förjävlig du ser ut, DU HAR FAN INTE ÄNS NÅGRA VÄNNER! Och försöker bara spela cool framför alla andra och låtsas som

om du vore nått :S Om det inte vore för lagen så skulle jag fan ha skutit dig för lääänge sedan
. Jag har fan aldrig någonsin

i hela mitt liv önskat någon döden (innan jag träffa dig)


GÅ BARA OCH DÖÖÖÖÖ DITT ÄCKEL!


:thumbup:



Första och sista gången

Chaa alla bitchez! ;)


Idag var det typ vääärsta dagen på länge. Idag i skolan var vi tvungna att GÅ 12 KM! Jag vet inte vad ni tycker och det men jag tycker att det är plågeri! Medans vi håller på och dö, (går de 12 kmrarna) sitter lärarna och solar! :mad: Asså jag har typ 10 blåsor på varje fot, och det blev tillochmed hål i mina strumpor... Hur jävla skönt är det. Jag kan inte äns ta ett steg här hemma utan att jag får ont, jag hade lixom så ont att jag fick gå barfota hem och bära skorna, härligt va ? -.-'

Och gissa vad vi får efter att vi gått, djupfrysta pankor! Fyfan asså! Åt bara en liten sån och fick ta en god macka här hemma istället. Jag vill/kan verkligen inte gå imon får vi ska typ sporta änu mer -.-' för jag kan ju nt äns gå ett steg här hemma utan skor hur fan ska jag då klara mig imon !? Men om det inte vore för vädret skulle jag stannat hemma, men tydligen så blir det typ 25 grader imon och vem fan stannar hemma då lixom ? :S

Typ sånna som är dumma i huvudet !? ;) Finns säkert nån där ute som är det... right ? ;)



Mini shopping

ChaCha bitchezzz! ;)

Det har typ varit skit dåligt väder nu under helgen, det har bara regnat (här i Göteborg ialf..) *Suck* Men regn stoppar inte mig från att shoppa ;) Så idag åkte jag till allum och köpte lite små saker som ni kan se.
Tyvärr så fanns det bara storlek S på jumpsuiten men eftersom att den var så fin så köpte jag den ändå. Jag har ju egentligen storlek XS men S är ju inte så MYCKET större.

Sen köpte jsg eyeliner för att se om det passar mig, jag brukar egentligen använda kajal men efter att man har haft den i ungefär en timma så smetar den ut sig, och då ser det ut som att jag typ har gråtit, eller gjort något annat :S Så därför tänkte jag att eyeliner kanske funkar bättre ? ;)





Henstorp

Igår fick vi ju lite problem med tåget. Och vi blev 25 minuter sena, vilket ledde till att vi missade nästa tåg. Det var tydligen inte bara jag och Melissa som skulle med det där tåget, utan även fyra andra. Så därför fick vi åka taxi till den hållplatsen som vi slutligen skulle till. Efter en 90 minuter lång "taxitur" var vi äntligen framme. Vi blev då upphämtade av våran farmor, och därefter åkte vi direkt till Henstorp.

Det första jag märkte när vi kom dit var att fontänen inte var på. Det var väl inte en överraskning precis, med tanke på det "usla" vädret. Hur som helst.. vi hälsade på alla släktingar och hade det väldigt mysigt. Klockan 6 gick vi och åt.

Meny

Mousse av varmrökt sik toppad med sikrom, grön sparris och dilldressing samt sallader.

Vatten, lättöl, Östgöta Sädes Brännvin, OP Anderson aquavit.

*

Medaljonger av svensk oxfilé med honungslaserade grönsaker, potatisterrin med lagrad ost samt mild svartpepparskysås.

*

Vaniljparfait med kompott av rabarber och jordgubbar, kallmixad hallonsås samt knäckigt flarn.


Efter maten var vi ute nästan hela kvällen. Fram tills alla skulle åka hem. Bara jag och farmor stannade kvar eftersom att vi skulle sova över på Henstorp. Melissa åkte hem med sin familj som kommit med bilen.

Idag har jag nästan bara suttit i en bil påväg hem till Göteborg. Vi stannade dock till i Gränna för att köpa polkagrisar :)

Snart ska jag gå ner till Melissa och fira hennes lillasyster Elvira som fyller år.



Centralstationen i Göteborg.



















Lite läskigt att se en gravsten med min pappas för och efter namn. Det är min farmors brors grav. :/





Söta Patrik ;)



Bjuder :/






På väg till östergötland

Sitter just nu på tåget med Melissa. Men vi står stilla mitt ute i ingenstans typ. Anledningen till att tåget har stannat är för att strömmen i ledningarna tydligen har stängts av. Så vi kanske missar nästa tåg som vi egentligen ska byta till. Det går ju om ca 20 min :/



Gårdagen

Hade inte tid att blogga igår eftersom att jag kom hem från Amanda ganska sent. Hade ju tagit massa bilder också, men dom råkade hon ta bort från min iPhone när hon skulle föra över dom till datorn. Så därför fick hon skicka dom via msn. Ägnade typ 2 timmar åt att kopiera och spara alla bilderna. Haha, ni fattar säkert inte, men ändå ;)

Kommer kanske inte blogga mer idag, eftersom att jag snart ska åka iväg till Östergötland.


Gårdagens bilder:


Jag råkade sparka in en boll på någon annans tomt, så jag och Sara smög oss in för att hämta den :p












Bilder från dagen












Träffa Nicky dagen

Idag efter skolan åkte jag till stan för att träffa Offi.
Vi var där i ungefär en minut, vi gick inte in till någon affär för vi skulle till Nicky, för han kom hit till Göteborg igår. Så vi tog spårvagnen och åkte till det hotellet han var på. Vi fick reda på vart han var genom hans blogg. Han hade ett par bilder på stället han var på. Och han hade en bild på det hotellet han var på.

Först så satt vi precis utanför hotellet och väntade på att han skulle komma, men efter en halvtimme ungefär så tröttnade vi och tänkte att vi kunde gå in till reseptionen och fråga ifall han bodde där, så att vi lixom inte väntade i onödan.
Jag vågade inte gå in och Offi ville inte gå in ifall jag inte följde med henne, och vi stog i ungefär en kvart och typ försökte ''reda ut det'' Men till slut gick Offi in och frågade. De sa att de inte fick säga vilka som bodde där -.-' Vi vet ju att han är där lixom! :S

Ialf, sen så var det typ en säg som sa att han var hämsk, efter att Offi berättat att han var med i Bigbrother, för tydligen så kollar hon oxå på det. ;) OCH HAN ÄR INTE HEMSK!

Efter att vi väntat på honom gav vi upp och gick och köpte oss lite gott (muffins) och stack efteråt in till stan. Vi var där en stund och provade lite kläder och sånt. Efter det orkade vi inte gå runt mer så vi bestämmde vi oss för att ta vilken spårvagn/buss som hälst, så vi tog den som kom först av alla och det var 6an, så vi åkte till änshållplatsen och åkte sedan tillbaka.

På vägen tillbaka så kom det typ upp ett fyllo på spårvagnen och typ börja gp runt och luka på varje tjej som satt o spårvagnen och typ börja ropa: jag älskar kvinnor, specielt med god parfym osv. Jag tycket det var jättekul. Som tur va så var det en tom plats mellan offe och en annan tjej och han fyllot höll på att sätta sig ocg tjejen bredvid sa åt honom att sätta sig någon annan stans. Haha, sen så typ började vi fjolla oss på spårvagnen... det var iallfall en skit kul dag, hoppas ni andra oxå haft en bra dag... elr kanske inte !? ;)

Nu ska jag kolla på Bigbrother!

PS: Bilderna vi tog kommer Offi att lägga upp sen.


Minnen

På Lördag morgon åker jag och Melissa till Henstorp som ligger i Östergötland. Det är våra pappors moster som äger gården. Där hålls det varje år en bolagsstämma, och alla våra släktingar kommer för att ha ett slags möte tillsammans. I alla fall de vuxna.

År 2009 åkte jag och Melissa dit tillsammans. Jag tror att det var första gången. Då badade vi i den lilla fontänen som fanns på gården. Sedan sov vi i det stora huset. Vi fick ett alldeles eget rum, och jag minns att vi båda tyckte att det var som att bo på ett gammalt barnhem. Nästa dag gick vi ut på ängen där alla får och lamm gick och betade. De var inte speciellt tama, men vi gjorde allt vi kunde för att få klappa dom. Det gick inget vidare. Och så gjorde vi ju mycket mer också, men det har jag bara ett svagt minne av.. tyvärr :/

Förra året åkte jag dit med farmor och pappa. Då hälsade jag på min "internet-kompis" Albin som bodde alldeles i närheten. Vi hade lärt känna varandra på en hemsida, och sedan addat varandra på msn. Därefter hade vi videopratat i mer än ett år. Våra föräldrar visste ju om att vi skulle träffas, så det var ju inga problem. Och vi hade det rätt så trevligt faktiskt ;) Sedan blev jag hämtad för att det var dags att äta/fika med släkten. På kvällen efter att dom vuxna hade haft sitt lilla möte så åkte vi hem.

Jag hoppas att 2011 blir som 2009. Eller kanske till och med bättre ;)


Ny design

Nu är jag äntligen klar med designen och headern. Vi skulle egentligen ha en annan design men sen så bestämmde vi oss för att ha denna som vi har nu.
Jag var klar med headern för ett tag sedan men det krånglade när jag skulle lägga in den på själva designen så jag var nära på att ge upp med till slut så fixa det sig, som tur var.

Idag har jag inte gjort något specielt. I skolan så bestämmde jag mig för att ha en nyttig vecka (men det blir ju typ bara halva, eftersom det är onsdag idag) Altså att jag inte ska äta godis och massa anrda god saker. Och typ gå ut och gå eller träna.

Men gissa vad jag gjorde när jag komer hem ? Jag gick raka vägen till skafferiet och tog fram choklad. Så jag klarar nog inte av att ha någon nyttig skit.Men jag ska iallfall försöka att inte äta så mycket gott under sommarlovet. Jag har tagit sånna här beslut flera gånger innan men aldrig gjort det, men jag ska VERKLIGEN FÖRSÖKA denna gången. Får se hur det kommer att gå... ;)

Ny ''kram sassa'' oxå. Vad tycker ni ? :)

Från 5 till 4 länder...

Det var planerat att jag skulle åka till antingen Italien, Turkiet eller Spanien för både mina föräldrar (inklusive mig) är leda på torsdag och fredag nästa vecka, men nu blir det inte så eftersom att typ något jävla askmoln har kommit, elr är på väg till Sverige, därför vill inte mina föräldrar resa bort, för de vill inte ''fassna'' kvar där och missa jobbet -.-'
Därför får jag stanna hemma i kalla Sverige...

Men jag är faktiskt inte så sur över det för jag ska ändå resa bort till fyra olika länder under sommarlovet! :D
Så här kommer mitt sommarlov att se ut:

Jag ska åka till vackra och underbara Holland (till mina kusiner) Jag kommer inte att bo i Hotell, utan jag kommer att bo hos mina kusiner. Jag kommer att vara där i ett par veckor, sedan kommer jag min familj och mina kusiner åka till Frankrike i ungefär en vecka kanske och bara njuta. ;) Efter att jag har varit i frankrike så kommer vi att åka till baka och stanna i Holland i några veckor till och bara vara där.
Men jag ska ju som sagt åka till fyra länder. På väg till Holland åker vi ju förbi Danmark, vi kommer inte att övernatta där men vi kommer att iallfall vara där i ett par timmar. Eftersom att vi måste åka båt från Danmark till Tyskland och det kommer att ta några timmar tills båten kommer så kommer vi att ''åka runt'' och se hur danmark ser ut, altså ''vara där'' ;)

Vi kommer att ÅKA BIL från Sverige till Holland och det tar ungefär 13 timmar. Och nästan halva resan är bara i Tyskland eftersom att Tyskland är så stort. Och ingen av mina föräldrar orkar köra 13 timmar i sträck så därför kommer vi att övernatta i Tyskland.



4D´s klassfest

Idag efter skolan så skulle jag åka och hjälpa till med 4D´s klassfest. Min lillebror går i den klassen :p
Så jag var med och höll i lekar/tävlingar och sånt. I början var allt jätte mysigt, alla hade roligt och ingen visste vad som snart skulle hända.
Sedan var det dags för att grilla. I en halvtimma grillade vi och åt tillsammans. Men när alla hade ätit upp så hände det en olycka. En kille klättrade upp i ett träd, och när han var nästan högst upp så slant han på en gren och ramlade ner.

Jag hann ta några bilder bara någon sekund innan det hände, så alla var på mig hela tiden och ville titta på bilderna om och om igen. Han bäddades ner bland massa filtar och blev omhändertagen av några föräldrar. Snart var ambulansen där, och två läkare tog snabbt över. Några av hans klasskompisar var så chockade att de grät :o

Nu sitter jag här hemma, och är fortfarande lite uppskrämd av det som hände. Ni anar inte hur högt upp han var när han föll. Och det såg riktigt läskigt ut. :(




Min lillebror i mitten ;)







// Offi

"Sun"day

Idag gick jag på Liseberg igen.

Det var egentligen tänkt att jag, Louise och Linnea skulle gå. Men Linnea var tydligen hos sin pappa, så hon kunde inte. Därför åkte jag och Louise in till Liseberg själva.
När vi väl kommit dit så träffade vi Hannes, Johan, Calle, Herman, Erik och någon kompis till dom typ :)
Så vi gick runt och åkte saker tillsammans.

Runt fem-tiden var jag tvungen att gå, eftersom att jag skulle äta på resturang med familjen.
Vi åt på någon Italiensk resturang tror jag. Där beställde vi pizza (Som var jätte goood!) :D
Sedan gick vi på bio och såg Pirates of the Caribbean 4.
Älskade den verkligen. Sjukt mycket humor och spänning ;)
Lite synd att den mest handlade om "Jack Sparrow". Jag hade ju hoppats på att dom andra skulle vara med. Och med det menar jag "William Turner" och "Elizabeth Swann". Ni som har sett filmerna vet säkert vilka jag menar.

Nu ska jag ta och plugga lite till Science provet som jag har imorgon. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll ;)






Hade inte lust att slösa bort mina "shopping pengar" på mat, så därför tog jag med mig lite "godsaker" hemifrån. ;)



Som ni ser så var Johan och Calle på topphumör idag :D



// Offi

Jorden är kvar!

Harold Camping hade fel - igen Domedagsprofeten Harold Camping, 89, fick inte rätt - den här gången heller. Han förutspådde att jorden skulle gå under i samma stund som klockan slog 18 i Nya Zeeland. Timmen är nu slagen - men jorden finns fortfarande kvar.

Haha gubbjävel! Hoppas han går och hänger sig eller något nu. Han har fan tagit dö på 5000 personer i onödan. Undra hur han känner sig nu efter att han har haft fel två gånger.

Ialf, var nyss och köpte lite kläder, eller typ en tröja, hittade inte så mycket. Visar den lite senare. Efter att jag var i stan en stund gick jag och min mamma och åt i en jättegod kina resaurang. Kina mat är min favorit mat + pizza.
Efter att vi hade ätit i kina restaurangen gick vi och mumsade på en glass.

Nu har Elin kommit hem till mig, vi ska fira att vi fortfarnde lever ;) Haha nej skoja bara, men asså vi ska typ kolla på någon film och sen gå ut en stund.

Ni får ha det sålänge bitchezz! ;)


Cosmo

Idag efter skolan åkte jag och Amanda förbi stan. Men eftersom att jag inte hade med mig pengar så blev det bara hon som köpte något.

Sedan åkte vi hem till henne och gosade med hennes lilla kattunge Cosmo.
I början var både han och jag lite "rädda" för varandra. Var ju orolig för att han skulle rivas och bitas.. men det gjorde han inte :D

Därefter gick vi ut i det fina vädret.

Nästa vecka MÅSTE jag verkligen shoppa. Det var mer än 2 veckor sen jag köpte något nytt :(







Amanda drog honom i nackskinnet. Stackarn.. han såg alldeles förtvivlad ut :p


Japp.. jag är blandras.

// Offi


Bio

Ska gå på bio på söndag och se Pirates of the Caribbean 4. Hoppas bara att jorden inte går under imorgon då, för då kommer jag ju aldrig få chans att se den ;)

Skriver ett till inlägg snart.



// Offi

My day

Tänkte berätta lite kort om min dag idag.

Fredagar är ju alltid jobbiga (när man går i skolan iallfall) För då var det typ länge sedan det var helg, därför tänkte jag och louise att vi skulle ta och köpa oss en kall och go energidryck så att vi orkar med dagen (och för att de är goa ;)) Vi fick en kick och blev jätte piga och glada men typ i slutet blev vi jättetrötta för då hade energin ''tagit slut'' Jag höll nästan på att somna då, det var våran sista lektion och den är nästan 2 timmar lång (SO) Och vi hade grupparbete och jag hade inget att göra vilket var värre för då ägnar jag mig ju inte åt något och tänker bara på att jag är trött och vill somna, häll nästan på att göra det.

Ialf, sen när jag kom hem tittade jag på bigbrother såklart ;) Idag kommer jag nog inte kunna somna, för att jag kommer att tänka på det så mycket. Undra vad gubben kommer att göra om inget händer... hoppas han går och dränker sig isåfall för att han tog dö på 5000 personer, eller asså de tog ju självmord på grund av det han har sagt (att jorden ska gå under)

Nu så ska jag fixa lite på designen jag håller på med och sen har jag bara tänkt att vila och kolla på tv.



En bild på mig vid nordstan som togs för ett par veckor sedan och kanske kommer med på headern ;)


10 saker jag skulle ha gjort innan jag dog

Tänk att det här kan vara våran sista dag. Inte för att jag riktigt tror på det men jag är ändå rädd. För att vara ens ''sista'' dag så har jag inte absolut inte ''levt dagen'' Hade bara en vanlig tråkig skoldag och sen kom jag hem och åt och kollade på bigbrother. Bra avslutnig på livet va ? ;) Verkligen inte!
Asså jag tror ju inte på det till 100% för isåfall skulle jag absolut inte ha levt min sista dag såhär.
Annars skulle jag:

1. Druckit mig full
2. Förlorat oskulden
3. Sprungit naken ute
4. Rest världen runt (om jag hann)
5. Åkt till S******* och träffat en vän jag inte har träffat på flera år.
6. Sagt till ALLA mina vänner vad jag egentligen tycker om de (både posetiva och negativa saker)
7. Åkt Atmos fear (vilket jag inte gjorde när jag var där för jag vågade inte)
8. Slått ner personerna jag HATAR
9. Opererat mig (för att få se hur jag skulle sätt ut om ''gjorde om'' lite)
10. Varit med i Bigbroher

Det är typ det jag skulle ha gjort. ;) Om jag kommer att dö av åldern så skulle jag nog ha gjort allt det där förutim 3an 6an 9an, och jag skulle nog inte ha slagit ner personerna jag hatar men någonting skulle jag ha gjort.

3an vill jag inte göra för att om jag måste springa runt naken så måste man ju göra det ganska ung för att hur skulle det sätt ut om en 60 åring sprang runt naken ? Det skulle ha sätt knäppt ut + att jag tror inte att man tänker på det i den åldern. Sen kan jag ju inte springa runt naken som ung heller för då kommer ju folk att se en och då tror jag inte att det är så kul att gå ut igen efter att alla har sätt en naken.. Ni fattar ;)

6an skulle jag inte heller ha gjort. För att jag tror oxå att man måste säga till sina kompisar vad man tycker om de rätt när man är rätt så ung. För att när man typ är 60 kanske man inte har de kvar, för som gamling tror jag inte att man har kontakt med de längre man orkar ju typ inte. Och om man gör det som ung kanske man inte har de kvar efter att ha sagt alltid (om det är en massa negativa saker) och jag tror att det alltid finns något negativt hos någon.

9an vill jag absolut inte göra. Jag är nöjd med mig själv och vill inte operera mig. För jag tänker inte förstöra mig själv. Jag tror oxå där att man måste göra det som ung, för som 60 åring tror jag inte att det är så viktigt med hur man ser ut och jag tror absolut inte att man vill operera sig. Och om jag gör det som ung tror jag inte att jag kommer att se så fin ut efter. För att när jag skrev det menade jag väldigt många oprationer för då vill jag ju ändra mig helt och se hur jag ser ut. Och man kommer ju antingen se ut som en docka eller något monster :S


Det blev ett rätt så långt inlägg...

Ingen rubrik <-

Sassa håller på med en ny header. Och inte ens jag har fått se den än ;)
Det är på tiden att vi byter.. eller vad tycker ni ?



Melissa var ju med mig i skolan idag. Vi skulle egentligen träffas 6:55, men då låg hon tydligen och sov. Så därför var det nära att vi kom försent ;)
Tror dock inte att hon kmr börja på IES. Hon sa själv att hon inte skulle palla alla regler :s


// Offi

Läskigt ?

Vad fan är detta ?
En man.. eller kvinna, som kan låta som en häst ?
Jag kommer verkligen drömma mardrömmar efter att ha sett den här videon. Inte bara för att han/hon kan låta som en häst, utan för att han/hon ser så jävla läskig ut :(

Spola fram till 1:40



// Offi

OMG!

HAR NI HÖRT ? VI KOMMER ATT DÖ PÅ LÖRDAG.

Har alla hört vad som har hänt. Det går ju fan en jävla f*cking gubbe och säger att vi kommer att på lördag den 21 maj enligt bibeln. Jag vet inte om jag ska tro på det eller inte. Men jag är ändå skit rädd. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag och Louise var ju typ de ända som var rädda i våran klass iallfall och gick typ runt pch fråga varje person vad de tycket och tänkte om detta här. Jag är iallfall skit rädd, jag är bara 13 år och vill leva livet. Tänkt om vi verkligen dör på lördag, då har jag slösat hela mitt jävla liv i SKOLAN!

Harold Camping som han hette (Gubben som säger att vi ska dö) säger att gud lät oss leva i 7000 år och det var typ det där med Noas ark och massa sånt skit, jag inte riktigt vad det var.

Jag visste egentligen inget om det här förrän Louise kom fram och sa det till mig i morse. Jag blev seriöst skit rädd och sprang runt och frågade alla som sagt. Sen så blev jag lung ett tag efter att ha frågat en lärare om detta och att det har hänt sånt här tidigare och att Jesus kommer att återupplivas enligt gubben. HUR FAN SKA HAN ÅTERUPPLIVAS NÄR HAN INTE ÄNS FINNS? :@ Ialf, där blev jag lung ett tag men nu efter att jag kommit hem och läst alla bloggar och nyheterna får jag panik igen. JAG VILL INTE DÖ! :O Jag har inte äns fått börja mitt liv typ.

Ni kanske tycker att jag är töntig eller så nu men jag är verkligen skit rädd! Och som sagt så vet jag inte riktigt om jag ska tro på det eller inte, ena stunden tror jag på det och andra inte... :S

MER INFO HÄR


Vad tycker/tänker ni andra där ute ?
Tror ni på det här eller inte ?

Nu måste jag ta och lugna ner mig ett tag och det gör jag genom att kolla på bigbrother.


asum

Måste bara visa er denna vackra bild som Amanda precis har målat ;)
Själv ser man ju ut som en panda.. men vad gör det?



// Offi

school

Gick till skolan fast än att jag inte kände mig så bra.

Som jag sa igår så skulle vi ju få veta vems saga som gick till final. Och gissa vems saga det blev?
Jo min ;) Så nu ska jag tävla mot vinnarna i dom andra klasserna.

Matteprovet gick nog inte så jätte bra. Glömde bort allt vi hade lärt oss typ. Och sedan kom det massa frågor som jag inte var beredd på. Så därför hade jag ju inte övat till just dom. Dessutom är inte matte mitt bästa ämne...

Har i alla fall studiedag imorgon. Kommer nog bara vara hemma och vila så att jag blir frisk snart. Sedan kommer Melissa och hälsar på nu på torsdag också. Kul kul :)


Efter skolan hängde Sara med mig hem. Jag hjälpte henne att skriva en saga, eftersom att hon var i Irak när vi höll på med det. Kanske lägger upp sagan på bloggen, om ni vill läsa den. Och om det är okej för henne förstås :p

Nu ska jag kolla på film och mysa med vovven ;)

// Offi

Nicky time!

Omg! Kan inte fatta det, läste nyss att Bigbrother-nicky (Niklas Frantassiev) kommer till Göteborg. Om jag inte kommar att träffa honom kommer jag typ att dö. Det är som att typ få träffa en världskändis för mig, typ som Michael Jackson eller någon liknande. Jag kommer att få spel om jag inte får träffa honom. Jag kommer helt änkelt att dö! Man kan lixom inte förlora en sån här stor chans. Vet inte riktigt vart han kommer att befinna sig i Göteborg men jag har frågat honom och om man inte svarar tänker jag åka runt i Göteborg om leta efter honom.
Jag och Louise ska fan åka runt och leta efter honom! ;)

ÄLSKAR DEJ NIKLAS FRANTASSIEV! <3






Shit..

Känner mig jätte sjuk just nu :(
Är förkyld och hostar som in i h*lvete (nu igen). Är jätte trött också.. ögonen bränner osv. Kanske har feber ?
Funderar på att inte gå till skolan imorgon, men samtidigt så känner jag att jag är tvungen. Har ju prov imorgon och jag känner verkligen inte för att göra re-test (omprov).

Sen har vi ju någon sagotävling i skolan, och imorgon får vi veta vems saga som går till final typ. Det vill jag ju inte heller missa, eftersom att min saga är med och tävlar :/

Bildlöst inlägg.

// Offi


Promenad

Har precis varit ute och gått med Amanda.
Vi träffades vid härlandatjärn, och gick sedan runt i skogen.

Amanda fastnade typ med foten i leran, och eftersom att jag hade vanliga springskor på mig så kunde jag ju inte gå ut i "träsket" och  hjälpa henne :s








// Offi

Pallar inte

Var ju på Liseberg igår med Hannes, Johan, Louise, Alicia och Linnea. Men jag orkar inte skriva allt vi gjorde, så om ni vill veta så kan ni ju alltid ta en titt på Louises blogg ;)

// Offi

Svar på tal





Då tror jag att du menar i fredags ? För att jag såg att du skickade kommentaren igår.
Om jag minns rätt så gjorde jag faktiskt inget specielt i fredags. Det var ju fredag den 13: onde då och det är ju typ en otursdag men för mig var det ingen otursdag... ? För asså det hände ju inget.
Som vanligt kollade jag på Bigbrother. Kollade på tv och lite annat... ;)


ESC

Kollar på Eurovision Song Contest just nu. Nästan alla låtar är så dåliga att man nästan inte klarar av att lyssna på dom. eller vad tycker ni ? :s

Aja, nu ska jag fortsätta kolla, och hålla tummarna på att Sverige vinner.





// Offi

Min dag

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Först åkte jag till Liseberg och mötte upp Sara och hennes lilla syster. Sen åkte vi runt lite och åt efteråt. Sen börja det spö regna. Jag fattar inte varför det måste SPÖ regna just när jag är i Liseberg. Sicket jävla väder asså! :O Skit jobbigt. Jag fick gå runt med en ful jävla luva hela tiden. För som ni vet så gillar jag inte när håret blir blött ;)

Jag har en sån jävla otur... Ialf, sen träffade Sara en sina kompis som jag inte kännde. Kännde ingen av de :S Så det var inte så kul. Sen träffade jag på Louise och Linnéa och gick med de istället. Sen så träffade jag på några andra från skolan och lite annat folk jag kännde.
Det var min dag det...





Liseberg

Ska åka till Liseberg idag men min älskade Sara. Det blir första gången för mig under 2011. Det ska bli skitskoj. Vi kommer att träffas kl 2 idag. Kommer att vara där hela dagen, därför kommer jag inte att blogga mer idag. ;)

Sara ringde mig kl 9 på morgonen och sa att jag var tvungen att gå upp. Ingen känner mig bättre än henne. För om hon inte skulle ha ringt mig skulle jag vaknat ungefär vid 12 tiden och det tar väll någon timme för mig att göra mig i årdning och isåfall skulle jag komma försent. Och det är ju inte bra! ;)

Det blev inte ett så långt inlägg då men det är ju alltid bra att veta vart man är/ska. ;)





again and again

Åkte till Liseberg idag efter skolan. Det var jag, Sara och Rebecca. Men Sara åkte hem när vi hade åkt Atmos Fear 3 gånger i rad. Sedan gick jag och Rebecca runt och åkte alla småbarns attraktioner. Eller vi försökte i alla fall. Vi fick bara åka Rabalder, Kaninresan och Farfars bilarna av dom attraktionerna som vi försökte åka. :(

Sedan träffade vi Philip, en kille som jobbar på Liseberg och som jag och Rebecca typ har blivit "bästa kompis" med ;)
Pratade med honom i en halvtimme, sedan drog vi vidare och träffade ännu en kille som jobbade där. Niklas hette han, och med honom pratade vi i typ 1 timme. Sedan gick vi tillbaka till Philip och snackade med honom fram tills Rebecca skulle gå hem. Och då stannade jag kvar.

Lärde känna massa andra som arbetade på Liseberg. Och så bestämde jag och Philip att vi skulle gå på dejt om 10 år när han är 29 och jag är 23 :D









 ← Niklas


Ska till Liseberg imorgon och på lördag igen ;)

// Offi

USA

Nu har jag äntligen fått mina saker. Min farbror skickade lite saker från USA (där han bor) Jag bad om ett par Converse men han skickade med lite andra saker: Två tröjor och lite läppglans och andra saker. Jättegulligt! Men jag är såklart värd
det. Nu väntar jag bara på att min Ed Hardy keps ska komma. Kunde inte köpa någon Ed hardy keps här i Sverige eftersom att de typ inte säljs längre :S Så jag bad min morbror skicka de från Polen.

Egentligen bad jag min farbror att skicka rosa lågsulade converse men ångrade mig sedan efter ett tag och ville ha vita högsulade istället. Och som tur var skickade han det oxå! :D Är iallfall skit glad, och ska ta hand om de jätteväl (extra noga för att de är vita) ;)











Latte o.o

När vi hade slutat idag så hänge Sara med mig till 7eleven där jag fick en gratis slush. Hade fått något gratis erbjudande typ.

Sedan gick vi till Burger King och köpte en latte.
Jag köpte ju en (is) latte på liseberg i söndags, som var jätte god.
Så därför trodde jag att "varm latte" skulle vara lika gott. Men så fel man kan ha då..
Jag och Sara hällde massa socker i latten, men den smakade ändå lika äckligt.

Sedan var Sara tvungen att gå hem, så jag satte mig på bussen med den äckliga latten i ena handen.
Av någon anledning drack jag faktiskt upp den. I slutet blev den ganska god :p

Men det var ändå första och sista gången som jag köpte varm latte..








// Offi


Friluftsdag

Idag var det friluftsdag.
Alla 6or på IES åkte till Slottskogsvallen och tränade i typ 3-4 timmar.

Träffade dessutom Sassa imorse. Men vi hann bara säga "hej" och "hejdå" eftersom att hennes buss precis kom.

Aja, nu ska jag berätta om friluftsdagen istället ;)

Först kastade vi kula.
Jag kastade bara 520 cm. Klenis :(

Sedan hoppade vi häck, vilket inte alls gick bra för mig.
Därefter sprang vi 60 meter, sedan 200 m och sedan Hoppade vi höjdhopp.
Rebecca slog skolans rekord (av sexorna). Den duktiga tjejen hoppade hela 1,45 m. Och alla jublade som om hon just hade vunnit OS eller slagit världsrekord ;) 
Dagens näst sista gren var Längdhopp.

Och sedan avslutades det med stafett där 8 elever från varje klass valdes ut. Sedan tävlade alla klasser mot varandra.

Min klass kom 3a, men skulle egentligen ha kommit 2a om inte lärarna hade varit med och tävlat.

Det blev inte så många bilder, eftersom att jag hela tiden har haft fullt upp.
Men här kommer några i alla fall.









// Offi


*LOL*

Jaha.. skrattar man verkligen så galet ? :o






// Offi

after school

Efter skolan stack jag och Amanda ner till Härlandatjärn. För er som inte har fattat det än så är det typ en sjö.. eller ett tjärn då. Där man badar :s

Vi doppade bara fötterna (och benen) eftersom att ingen av oss hade lust att klädsimma som jag gjorde för inte så längesedan. Sedan drog vi till våran gamla skola och busade lite ;)

Det låter som att vi inte har gjort någonting, ellerhur ?
Men jag orkar inte skriva allt vi gjorde, så därför delar jag (som vanligt) med mig av lite bilder :D
















// Offi

Sola

Nu när jag har varit sjuk har jag nästan bara solat. Vad är bättre än att sola och bli brun ? Då behöver man inte gå till något solarium och typ ''förstöra'' sig själv. Jag tycker att solarium är onödigt, asså det är jättemånga som har fått canser av det. Man behöver ju inte ''döda'' sig själv för att behöva bli snygg ? :S
Om man nu verkligen måste bli brun så kan man ta och använda brun utan sol, det är iallfall bättre. Men egentligen så förstör det huden lika mycket som smink, kanske mer ? Asså jag vet inte, för jag har aldrig prövat det, men ska kanske ? ;) Fast inte för ofta





Älska ♥



// Offi

Tram fun

Idag tänkte jag, Sara och Rebecca gå på Liseberg igen. Men sedan kom vi på att det var stängt :(
Så istället "skojade" vi lite på spårvagnen. Rebecca hade med sig några konstiga tabletter, och vi tog varsin. Ni får se några bilder på hur vi såg ut efteråt ;)








Haha, gissa om folk stirrade ;)


// Offi


brun utan kräm ?

Det känns piss just nu, har varit sjuk hela helgen och igår ''prövade'' jag att gå till skolan men jag mådde inte alls bra så jag gick hem. Och så är jag sjuk idag oxå -.-' Inte alls kul..
Jag hade svenska prov förra veckan men det gick tydligen dåligt för mig så min lärare sa att jag får göra om provet nu på fredag. Nu har jag både svenska och spanska prov -.-' så jag måste verkligen plugga.
Det har varit jättefint vänder de här senaste dagarna, då har jag nästan bara solat men jag blir aldrig brun hur mycket jag än solar så jag ska köpa en såndära sol kräm som ''tar'' åt sig solen så att man blir brun lite lättare, får hoppas att den funkar ;)


Lisse + Becca

Idag gick jag och Rebecca på Liseberg. Amanda tänkte också följa med först, men sedan ångrade hon sig. Vi ringde såklart Sara också. Men hon var tydligen redan där med sina kusiner :(

Först åkte vi Kållerado eftersom att vi ville bli lite blöta. Det var nämligen jätte varmt! :o
Rebecca blev blöt i håret och på ryggen. Själv blev jag bara blöt i ansiktet :D

Sedan fortsatte vi att åka en massa.

Kommer nog gå på Liseberg flera gånger under veckan. ;)













// Offi

Glass väder

Imorse kom Melissa hit och frågade om jag ville följa med henne och Elvira (hennes syster) och köpa glass.
Just då var jag verkligen sugen på glass, så därför hängde jag med.

Efter glassen passade vi Elvira resten av dagen.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 23:55 eftersom att en skräckfilm börjar då.











// Offi

Liseberg

Så igår efter skolan åkte jag, Amanda, Sanna och Rebecca. Annie kunde inte följa med eftersom att hon blev sjuk, och Amin skulle tydligen åka till Norge. :(

Till att börja med så gick vi och köpte guldpass. Sedan gick vi och åt French Hot dog (eller vad det nu heter).

Därefter åkte vi Balder, Flumeride och massa annat. Vi träffade dessutom sjukt många kompisar från IES (Internationella Engelska Skolan). 

Axel och William hade åkt hem till wille för att hämta pengar. Men när dom äntligen kom så hade William tagit med sig för lite pengar. Så han hade bara råd att betala Entrén och köpa biljetter istället för åkband.

Sedan gick vi Gasten och åkte Atmos Fear. Atmos Fear var inte alls så läskig som jag hade trott faktiskt. Lite värre än Höjdskräcken kanske :s

Kommer inte på så mycket mer att skriva, så jag avslutar inlägget med några bilder från igår.


















// Offi


"vanlig" skoldag

Idag så kom Sara tillbaka!
Efter att ha varit i Irak i en månad känns det hur underbart som helst att äntligen få träffa henne :D

Det blir ett väldigt kort inlägg nu. Men imorgon skriver jag om dagen på Liseberg. Delar kanske med mig av lite bilder också ;)


I skolan:







Gjorde massa konstiga miner på alla bilder ;)


// Offi


Dagen med Becca

Idag så stannade jag, Amanda och Rebecca kvar efter skolan med killarna (som hade fått kvarsittning). Vi spelade pingis och basket.
Efter typ 40 minuter (?) åkte vi hem eftersom att killarnas kvarsittning ändå snart skulle börja.

Rebecca hängde med mig hem, men eftersom att Amandas pappa fyllde år idag så var hon tvungen att gå hem till sig.

Jag och Rebecca gick först ner till min kusin Melissa, för att Rebecca ville se hur hon såg ut. Har nämligen berättat ganska mycket om henne ;)
Sedan gick vi hem till mig och åt frysta hallon och glass.
Därefter rakade vi benen och "busade" lite. Rebecca valde min outfit till imorgon också.

Nu måste jag plugga till spanska provet som jag har imorgon. Är helt säker på att jag inte kommer klara det, eftersom att vi ska kunna väldigt mycket. Sedan har vi Svenska och SO prov på torsdag nästa vecka. Så jag kommer ha fullt upp.











// Offi

Sjuk...Sjuk...Sjuk

Idag så kunde jag inte följa med min mamma till jobbet eftersom att jag var sjuk. Har varit förkyld i nästan en vecka, och idag kännde jag att jag fick jätteont i huvudet så jag gck inte. :(

Just nu laddar jag ner photoshop och hoppas på att det verkligen funkar denna gången, för jag har försökt ladda ner det jättemånga gånger men det har aldrig funkat. Om det nu funkar så kommer vi att fixa en ny header och kanske deasign. Men headern kommer vi absolut att fixa och kanske lite andra saker.. Men vi får hoppas att det funkar nu. ;)


Bloggar kanske lite senare i kväll.


Prao

Imorgon och på fredag så ska vi praoa, jag ska praoa hos min mamma, hon jobbar på ett dagis med små ungar... Egentligen ville jag praoa någon annan stans men jag orkade inte gå runt och fråga efter ''plats'' + att jag tycker att det är rätt så pinsamt när de typ säger ''nej'' :S Men vi får se hur det blir att praoa på dagiset.
Jag kommer att sluta tidigt och hitta på något sedan efter, vi får se vad som händer. ;)

Det är ju inte långt kvar till sommarlovet nu, ungefär 5 veckor.. ? Jag kommer att åka till 4 olika länder när sommarlovet kommer. Säger inte vilka det är än :D Men ser verkligen fram emot det. Längtar sjukt mycket. Vad har ni tänkt göra under somarlovet ? :)


sk8a ?

Funderar stort på att börja skejta. Kan dock inte ens stå på en skateboard utan att ramla. Så jag kommer nog få öva ett tag då. En sak som är bra är ju att jag åker förbi en skatepark när jag åker till och från skolan. Så där kan jag ju stanna till ibland.

Kommer såklart köpa en riktig skateboard. Alltså inte en sån dålig som knappt kan rulla som säkert finns på BR och i andra leksaksaffärer. Sedan kommer jag ju lägga ner väldigt mycket pengar på skydd och sånt. Synd att det inte finns "rumpskydd", för jag har både hört och sett att många ramlar och sätter sig på röven.

Haha, jag kanske inte ska börja planera allt för mycket, eftersom att det inte ens är säkert att jag ska börja skejta. Först och främst ska jag ju köpa guldpass. Och det kostar ju en del. Sedan lär det väl ta ett tag innan jag fått ihop tillräckligt för att ha råd med en skateboard.

Har räknat ut att jag kanske behöver 2000 för att ha råd med skateboard + skydd.
Får ju 550 :- i månaden, så det kommer ta ett tag att få ihop. Men om jag lyckas övertala föräldrarna om att dom ska betala halva priset så tar det ju inte lika lång tid.
Det är dessutom mammi som försöker få mig att börja skejta :D




Melissa köpte ju en skateboard för inte alls länge sedan. Så jag kanske kan öva med henne om jag nu köper en ;)


// Offi

Lisse

Ska gå på Liseberg + köpa guldpass på fredag istället eftersom att det är stängt på torsdag.
Kommer bli sjukt kul :D
Trist att vi slutar så sent bara, men det är det lätt värt ;)

Dom som ska med (vad jag vet) är:
Amanda
Sanna
Axel
William (?)
Amin
Annie
Rebecca
(?)
David (?)

Tror inte att jag har missat någon i alla fall ;)

Längtar :D

// Offi


Vinter igen ?

Imorse vaknade jag av att Amanda smsade; DET SNÖAR UTE D:
Självklart trodde jag att hon bara drev med mig, men man kan aldrig veta när det gäller henne ;)
Så därför klättrade jag ner för min höga loftsäng och gick sedan och tittade ut genom mitt sovrums fönster. Men eftersom att huset fortfarande var instängt bakom ställningar och "inslaget" i ett slags tält så kunde jag ju inte se ut så tydligt.
Därför var jag rätt säker på att hon bara hade försökt lura mig.

En kvart senare gick jag ner i köket för att göra frukost, och det var då jag upptäckte att det faktiskt snöade ute.
Men för fan! Det är ju maj! Det är sommar om 1 månad! Vintern ska inte komma tillbaka förrän om mer än ett halvår typ :o

I bilen påväg till skolan:





// Offi

-.-'

Det ända jag kan säga just nu är ''prov'' måste verkligen plugga till ett skit onödigt prov, men that´s the life... Så därför har jag inte så mycket tid till att blogga och så.. :(


Wtf ?

Upptäckte precis den här låten/videon på youtube :s
Sjukt dålig ju, men den sätter sig på huvet..
Eller lite skön är den kanske ändå ;)




// Offi

Spotify premium

Har precis fått Spotify Premium.
Är så jävla glad :D

Tack pappi!





// Offi

Grillar

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Och precis som igår kör vi på grillat ;)







// Offi

Valborg

I Lördags så gick jag Linnea, Louise och Linnea ner till Härlanda vid 5. När vi kom dit bestämmde vi oss för att gå runt tjärnet, något jag ångra stort. Vi gick typ in i något träsk eller något :S Det var alldeles lerigt och blött och jag hade på mig ett par vita skor som blev blöta och bruna av leran -.-' Samma sak hände med Louise, fast hennes blev inte lika smutsiga som mina.

Jag orkade egentligen inte gå runt tjärnet eftersom att jag hade GÅTT från redbergsplatsen (ungefär där jag bor) till härlanda. Och det var en jävligt långt att gå. (för mig) Jag är absolut inte en sån som älskar att gå eller idrotta. Jag brukar inte äns orka vara med på gympa lektionerna. Men egentligen så skulle jag gymma på morgonen, men eftersom min mamma var sjuk så kunnde jag inte det och bestämmde mig för att gå istället.

Ialf, efter att vi hade ''smutsat ner oss'' gick vi runt och typ kollade efter folk. ;) Sen så träffade vi på några ''människor'' ... eller borde jag verkligen kalla de för männsikor ? :S Jag tycker verkligen synd om sånna personer. De har det nog väldigt svårt i sitt liv. De har väll blivit mobbade någon gång och måste därför säga taskiga saker till andra. Stackarna. Men det roliga är att de muckar med fel personer. Haha.

Nog om det.
Sen så skulle ju brasan tändas, vilket inte alls gick bra. Det brann bara små lågor i typ några sekunder och sen så slockna de :S Så detta året sög de på att tända brasan. Den brann ju inte helt lixom...

Sen i slutet blev det jättekallt och jag hade nästan inga kläder på mig, så jag börja skaka jättemycket och blev alldeles yr. Men jag hade min lilla värmebjörn halva vägen (Lollo)
Så när jag kom hem tog jag en riktigt varm och skön dusch. ;)


Kan man ha gulligare vänner!?



Älskar dej linnea! <3


RSS 2.0