Vet att ni kommer sakna mig.

ChaCha ;)

Vet att ni inte kommer att gilla detta jag kommer säga nu, men asså det blir faktiskt bara såhär. Jag tar en liten bloggpaus. Altså kommer jag inte att blogga resten av veckan :( Asså jag vet att ni kommer att sakna mig jättejättemycket, men asså jag är så ledsen, ni får hitta på något annat kul att göra sålänge så att ni lixom inte blir psykiskt sjuka (av att jag är ''borta'')

Jag kan berätta lite kort om min dag: Jag skulle egentligen träffa Lollo idag för hon ska ju åka till Spanien, men jag orkade inte så jag gick ut och åt lite och sen typ bara sola, för det är typ sååå fint väder idag :D Då får man ju passa på lixom! Ska ut och springa lite om en stund, man måste ju bränna bort det onödiga lixom, sen har jag ett hemligt ''bränna bort det onödiga'' recept ;) Som ni inte får veta mohahah!

Men ni får inte sakna mig för mycket nu bitchez, ha det bra så länge (eller inte) :)!




Min senaste shopping


Ett jättefint armband.

Lite mer armband.


Och en liten kjol.
___________________________________________________--

Ska iväg och träffa Lollo om en liten stund, sista gången innan hon åker till Spanien :( Vi får se vad vi kommer att hitta på..

Trött,deppig, orkar inte blogga idag, men kanske imon



Amy winehouse död





R.I.P.



F*CK YOU

DU ÄR SERIÖST DÖD FÖR MIG!


Super 8

Har precis varit och sett Super 8 på bio tillsammans med Louise, Johan, Hannes och Oscar.
Det var nog inte riktigt den sortens film som jag brukar titta på, så därför var jag inte så jätte förtjust i den.

På söndag ska jag åka till Melissas landställe och bo där i 1 vecka medans min familj + Melissas lillasyrra åker till Öland. Vi åker till Öland varje år för att hälsa på våran farfar, men iår så kände inte för att hänga med ;)


Besök gärna den här bloggen för att läsa lite om vad vi gjorde under språkresan.


 

Pöss

ChaCha bitchez! :D

Just nu är jag skkiiiit sur,
asså jag hade typ 20 olika små ''provfoundtaion/brunkräm'' i sånna små påsar eller vad man nu ska säga, asså sånna man brukar få med när man köper foundation elr något liknande. Och nu har min mamma slängt exakt alla sånna -.-' Men men ska inte sura för det, har ändå två riktiga oöppnade ;)

Igår skulle jag ju egentligen till Lisse med Sara, men jag orkade inte, så jag satt bara hemma hela dagen typ, men vi ska träffas idag istället. Vi kommer träffas ganska sent, varför vet jag inte, men jag tycker att det är ''mysigare'' att vara tillsammans lite sent på dagen. :P


3 frågor 3 svar



Emelie om Avslöjar..:
Vad roligt! Kan du inte skänka bort kläderna till de behövande? Det skulle vara snällt. Som du oftast inte är mot de som inte är typ rika, och överdrivet smala..
Menmen, ska du flytta till ett hus eller lägenhet? :) Emelie

Svar: Har en fråga, känner jag dig ? För jag känner faktiskt ingen Emelie, så då kan inte du veta ifall jag är snäll och inte snäll mot de som är ''orika'', sen så har jag kompisar i en massa olika storlekar så bara för att jag är smal och snygg måste inte mina kompisar vara det. Sen ifall jag kännde ett riktigt fetto (vilket jag inte gör som tur är) skulle det vara riktigt skämmigt att vara ute tillsammans med den personen, men nu gör jag inte det så det är inget att vara orolig över. :D
Och jag vet inte vart man skänker bort kläder + att jag är väldigt snål (något jag är stolt över) och ger tyvärr inte ut ut saker och ting. Så du får nog be någon annan att göra det.
Jag ska flytta till ett hus, eller radhus tror jag att det är. ;)
_________________________________________________________________________________________

Emelie om Jag är smal och snygg!:
Who the fuck cares? (Förutom jag dådå) Och killar (vad de än säger) tycker om kurvor, iochförsig kanske du har lite kurvor(?) men usch vad du är smal. Det ser lite uschigt ut.. Alltså* så är du inte Perfect, för att ingen är perfekt. ;) Bara så du vet, Emelie
Svar: Jag har faktiskt svarat på den frågan om vem/vilka som bryr sig, och tänker därför inte göra det igen. Och hur FAN kan du veta att jag är JÄTTEsmal, för det är jag inte. Jag minns faktiskt inte att jag tog kort på min underbara kropp och la ut det här på bloggen... ? Så jag tror inte riktigt att du vet hur smal jag är. Men kan berätta det för dig: Jag är så som man SKA vara! Jag är normalt smal! Sen att du är avudsjuk förtsår jag, kanske för att du är typ mullig/fet och och behöver ''få ut det'' på någon annan... ?
__________________________________________________________________________________________

Emelie om Don´t mess up with me bitchez!:
Alla.. Ooo, så då har ni flera miljoner besökare? o.O Skulle vilja ha en bild på hur många ni har.. :)
Många som inte ens ser dig.. Du är inte värd att se för vissa människor.. Inte iallafall för de människor som är friska i huvudet, och är någonting.. ;) Men jag ser dig, och jag gillar inte helt det jag ser. Men alla har en dålig sida.. Och du vet, eller nej det vet du ju inte. Men du vet att du har en? Nobody is perfect ;)
Hälsningar Emelie! :D

Svar: Eftersom att du skriver på svenska borde du väll kunna läsa språket oxå ? Men det värkar inte så, för att jag skrev aldrig flera miljoner läsare. Men ett par hundra har vi. ;)
HAHAHAHAHHAHA, vet du lilla Emelie, du dissa dig själv, väldtigt kul. Du skrev: '' Du är värd att se för de som är friska i huvudet, och är någonting, men jag ser dig'' Altså är du inte frisk i huvudet...!? Förstår det :) Och jag ÄR värd att se, tusen gånger mer än vad många andra människor i världen är. Och EXAKT ALLA ÄR någonting! Och klart att jag har en dålig sida, och det är jag stolt över! :D Sen har jag sagt det förr: Ingen är perfekt förutom jag! ;)



Här är vår statistik. Vi hade mycket mer läsare förut, men eftersom att vi tog bort bloggen så har vi inte lika många läsare länge. Men statistiken stiger för varje dag som går, så det är lungt! ;)


Fuck Sweden (;

Så nu är jag tillbaka i trista Sverige efter att ha varit på språkresa i England i 3 UNDERBARA veckor ;)
Tog minst 700 bilder, men dom kan jag tyvärr inte ladda upp här på bloggen eftersom att min älskade iPhone blev kvarglömd i England :(

Har inte någon blogglust nu eftersom att:
1. Min iPhone är borta
2. Saknar en viss person som jag lärde känna under resan
3. Min morfar ligger på sjukhus efter att ha fått någon dödlig sjukdom

Så jag kanske bloggar lite senare om jag orkar ;/


Brun. Brunare. Brunast.

ChaCha!

Igår var jag med Lollo, vi var i Härandatjärn. Båda tog årets första dopp :D Kanske lite sent då, men ändå. Men asså det var seriöst skit kallt lixom. Fattar inte hur alla skit ungar kan bada, usch! Sen när när vi hade ''badat'' klart så var vi typ smutsiga på kroppen eftersom att vattnet är typ gult äckligt och smutsigt såklart, så jävla äckligt.

Sen så solade vi en sund, eller jag gjorde det, Lollo orkade inte så hon bara satt där. Men jag jobbar verkligen på min bränna dock så blev jag inte jättejättebrun som jag var förut, men jag fick iallfall lite mer ''färg'' på kroppen. Asså man ser vart bikinin har suttit, eller vad man nu ska säga.

Ska kanske iväg till Lisse (Liseberg) och träffa Sara snart, men jag vet inte riktigt om jag orkar det, för det ser ut att börja regna när som hälst -.-'

Är man inte perfect så är man inte




KLACKSKOR
Vill ha exakt sånna som är på bilden, om inte det finns sånna, vilket jag inte tror eftersom att jag varit och letat överallt, så vill jag ha något i den stilen. Det är verkligen så snyggt med sånna höga klackar. Asså jag tror att jag kommer se mycket äldre ut än vad jag är i högklackat, vissa tror redan att jag är 15/16 (?) år, så hur gammal kommer jag se ut i dessa skor lixom ? Sen så kommer vissa se en som en bitch, men whatever lixom ? Det finns ingen åldersgräns för skor så lixom skaffa er ett liv.



RINGAR

Vill verkligen ha ringar, och då menar jag sånna stora. Var ju i stan igår och letade men jag hittade inga fina, jag är vältigt ''svår'' när det gäller shopping, sakerna/kläderna jag köper måsta vara HELT perfecta, det duger inte äns om de är 99% , för som jag sa så måste de vara helt perfecta, som mig! :D


Det tar aldrig slut

ChaCha! Sry men jag har faktiskt inte pallat blogga, men nu är jag tillbax! :D
I lördags så var jag med Emma L och Lollo vi åkte till slottsgoken och typ kollade på djuren och umgicks bara helt änkelt, pallar inte berätta så mycket om den dagen.

Idag åkte jag till stan för att shoppa såklart, det är alltid något nytt jag vill h varje vecka, denna veckan så var det smycken jag ville ha, men lite annat fick oxå följa med hem. :D


En lite närmare bild på tröjan.

Det har var det ända smycket som fick följa med hem :( Jag har börjat gilla armband och ringar nu plötsligt men jag hittade inga fina ringar, och armband fanns det inte så många fina där heller, egentligen så hittade jag ett par fina men min mamma sa att det fanns finare i en annan affär så vi gick dit men jag tycket inte att de var så fina och så orkade inte min mamma gå tillbax till den andra affären -.-'

Så det fick bara bli de här!
Är jättenöjd med mitt köp! :D <3



updaterar imon

Ska kolla på min bäjb nu så bloggar imon. Asså vet att ni har saknat mig men ni får hålla er tills imon ;) Puss.


Skit väder!

Ska iväg och möta lollo snart, vi ska typ fika och göra lite annat. Vädret suger *** just nu, det ser ut att börja spöregna när som helst.

Blev ett väldigt kort inlägg då, men bloggar mer när jag kommer hem!


Min långa och roliga dag ♥

Kunde inte blogga igår eftersom att jag var med min älskade Sara. Hon kom ungefär vid 2 tiden och så satt vi och prata en stund, sen gick vi ut för att köpa lite godis, det var väldigt varmt ute och vi pallade lixom inte sitta ute så vi gick in istället.

Sen åkte vi till härlandatjärn, vi bara gick runt och prata, eftersom det var för sent för att sola för klockan var typ 10 då och det var för kallt för att bara, tyckte vi ifallfal så därför besämmde vi oss för att  bara gå runt. Efter en ganska lång promenad åkte vi till en pizzeria och åt pizza då, vi delade såklart, bara fetton äter en hel lixom! Jag orkade inte äns halva! Fattar inte hur folk kan äta så mycket, usch! :O

Sen när klockan var 11 ringde hon sina föräldrar för att säga att hon ska sova över hos mig, vi var uppe typ till 3. Först kollade vi på typ en ganska läskigt program på tv, kan avslöja/erkänna att jag är skiiittt rädd för skräckisar. Sen vid typ 1 kollade vi på en film, det fick bli tusen gånger starkare, hade redan sätt den men det hade inte hon och jag hade inget emot att kolla på den igen så vi kollade på den.

Sen klockan 5 på morgonen vaknade båda, och det var en skit stor fluga i rummet som lät hela jävla tiden och jag hatar det ljudet så jag fick stå i ungefär en timma och försöka få ut den. Råkade kasta ut en liten bok genom fönstret när det egenltigen var meningen att jag skulle kasta den på flugan, haha fail! Men till slut fick jag ut den!

Vi vakna ungefär klockan 10 och somna 4 och det är lixom alllldellleeesss för tidigt för mig, och för Sara oxå då.


KANSKE BLEV FÖR MYCKET TEXT, MEN HOPPAS NI ORKAR LÄSA ALLT! :D



Sorry för dålig update, men jag har faktiskt en ursäkt, bloggar ikväll!


Don´t mess up with me bitchez!






Om ingen skulle ha brytt sig så skulle vi inte ha haft några läsar alls men eftersom att vi har en hel del läsare nu så betyder det faktiskt att alla bryr sig, och vet du vad,
du är en av de som bryr sig eftesom att du både kommenterar och går in på vår blogg, så det är ganska många som bryr sig. Lite ägd, tönt!

Och vem bryr sig inte om moi lixom ?


Dagens outfit

Ska in till stan en liten snabbis. Tror inte att jag kommer gå runt och kolla så jättemycket, hinner inte det, men går in i ett par affärer och kollar ifall det finns något fint iallfall, får hoppas att jag hittar något! ;)


Tänkte börja med dagens outfit nu, bra va ? :D

Men tänker inte skriva vart jag har köpt kläderna för att jag vill inte att någon annan köper likadana! ;)

Vad kan detta vara ?



Någon som ser vad det är ? Vad är det jag håller på med egentligen ? ;)


Brun utan sol ?

Asså fyfan vad jag är trött nu! Det känns som att jag typ vart och runt hela jävla Sverige. Min mamma tvingade mig eftersom att jag typ bara suttit hemma den senaste veckan så ville hon att jag skulle ut -.-'

Det är ganska så okej väder idag, men inget sol väder :( Solen typ kommer och går hela tiden eftersom att det är en massa moln ivägen. Min bränna är serisöt nästan borta! :mad: Men det går ju lixom inte att bli brun här i Sverige.. Och även om man har blivit lite brun så håller den ju inte särskilt länge..

Min mamma tänkte köpa Brun utan sol häromdagen till mej, men jag ville bli ''äkta'' brun, men eftersom att det typ inte går så funderar jag faktiskt på att köpa det! :D Någon som har använd det och kanske vet ifall det är bra eller dåligt ?





Jag är smal och snygg!

Har gått ner 3 (!) kg sen skolan slutade,och jag har lixom INTE gjort någonting (altså tränat eller något liknande) har bara sutit hemma och ätit en massa skit. Och jag som trodde att jag typ gått upp i vikt!? :O

Men om man är så snygg som mig så kan man ju såklart inte gå upp i vikt. Stackars er andra som gör det! :( Skulla absolut inte vilja vara som er. Men det går faktiskt inte alltid att vara perfekt (om man inte är mig altså) ;)

Medans ni får slita ihjäl och svättas ihjäl för att gå ner i vikt, behöver jag bara sitta hemma och inte göra någonting, jag behöver inte äns tänka på det lixom, haha! :D i´m soo good!



Avslöjar..

Chacha, saknat mig ? Det gör ni alltid ;)

Minns ni att jag hade något på gång som jag inte tänkte berätta ? The secret ? Tänkte avslöja det nu eftersom att nästan alla jag känner ändå vet det. Jag ska flytta. Utanför Göteborg. Eller det tillhör göteborg men ändå inte ? :S Det ligger iallfall en halvtimme utanför.

Men jag kommer INTE att byta skola eller något liknande, utan jag kommer att gå kvar + att min mamma jobbor ju här soo ? ;) Asså inget kommer vara annorlunda lixom, jag kommer att åka fram och tillbaka till Gbg everyday!

Det låter nästan som att jag typ ska flytta till en annan stad, men det kommer jag ju såklart inte! :D


Jag kommer att flytta i augusti, men när i augusti är inte riktigt bestämmt än.
Eftersom att vi ska flytta ganska så snart, så har vi ''tömt'' vårt hem. I mitt rum finns det bara en säng, samma i mina föräldrars rum och i vardags rummet har vi bara tvn och en madrass att sitta på -.-'

Nu måste jag tömma min garderob oxå, slänga det jag inte vill ha och spara det jag vill ha. Sen får jag packa ner hälften av kläderna jag vill ha. ;)

Ha så kul nu bitechezz!

Den lätta vägen

Ni har väll märkt att vi har olika kategorier ?.. så att ni kan hitta saker och ting/inlägg lättare här på bloggen. Duktiga vi är va ? ;)
Om ni inte har märkt det så är ni seriöst efterblivna..!




Right now

Har en hemmagjord ansiksmask i anstiktet nu. Tumme upp till det! Tänker inte ta gjort på mig för ansiktmasken ser skit äcklig ut. Det är avokadon som får det hela att se äckligt ut.
Recept:

Avokado
Mild yoghurt
Honung

Lätt! ;) Eran hy kommer att få liv. Ha det i ungefär 15-20, det har jag iallall. Så nu tycker jag att ni ska ta och stänga av datorn och gå göra det.



Jag är en konstnär!

Målade av min älskling Paul Wesley. Skulle nog inte säga att den är så himla lik, men den var faktiskt ändå fin. Stolt! :D Jag har faktiskt många talanger tillskillnad från vissa andra! :)


Nu kommer jag kunna sova bättre på nätterna (a) Fast det skulle vara tusen gånger bättre om det var en riktigt bild på honom och dubbelt så bättre om han var där på rikgtigt! :')



Denna bilden kollade jag på samtidigt som jag målade. Min heting!


Just nu


VILL HA STÖRRE LÄPPAR! :(

Socker på läpparna är perfect. Peela läpparna genom att massera runt sockret en stund så blir de mjuka och fina. Det är både hett (;)) och gör läpparna fina.




Shoppade igår


Den är turkos och inte blå ;)





Sur. Arg. Förbannad.

Just nu är jag skit sur. Bra att veta eller hur ?
Är sur för att:

1.Det är skit dåligt väder, okej det är 20 grader ute men det är ju fan ingen jävla sol ? Det är ju bara monligt hela tiden. En massa kompisar har ring och frågat ifall jag vill göra något, men man har ju lixom inte lust att gå ut i detta vädret. Sen så är jag jätterädd att min bränna ska gå bort. Sen så är jag inte tillräckligt brun, utan jag vill och ska bli brunare.
UTAN SOL INGEN BRÄNNA!
:mad:

2. Har fixat header nu. Höll på med den i ungefär en timma, men sen när jag ska lägga upp den ''i designen'' så blir den mindre. Och det finns typ inget jävla sätt att förstora den. Såååå jävla jobbigt! -.-'


''härmvärlden''

ChaCha! Ska ut och gå snart, det är både hälsosamt och ganska så kul (när det är bra väder) och nu är det typ as skönt väder, det är inte jättevarmt och det är inte kallt heller.. det är typ fuktigt :S

Iallfall, tänkte ta upp det här med att härma och inte härma andra.

Jag hatar verkligen när andra (som jag känner) härmar mig, det är okej om det händer en elr två gånger men sen att man börjar härma en med allt är lite för mycket.

Men det jag oxå stör mig på är när det kommer en sån kommentar som ''Varför köpte du en likadan som mig ?'' Men ursäkta mig lixom !? För det första så håller jag inte koll på vad andra har och inte har, jag tar inte kort på andras kläder eller skriver ner de så att när jag ska gå och shoppa inte köper en likadan. Sen så har man väll inte köpt hela din garderob lixom ?

Tyvärr så är det så att kläderna som säljs i alla affärer finns det hundra tusen tals likadana av så att FLERA ska kunna köpa plagget och inte bara en. Annars skulle de bara sålt ett plagg av varje modell. Men sån är välden nu är det är faktiskt bara att acceptera det.


Bra jag är på att måla va ? ;) Blev faktiskt kär i den rosa, önska att det fanns en sån på riktigt.. :/ Ska kanske börja designa egna kläder !? asså med min hjärna måste jag ju börja göra det lixom...!





Är jag den ända ?

Kan ni tänka er att jag fortfarande inte har badat detta året! :O Har inte tagit mitt förta dopp än.. Undra när det blir ? ;)
Kanske när jag reser.. ? Om det blir av... Det är ju typ 10 grader i vattnet här!? Aldrig att jag badar då! Jag och Louise doppade bara fötterna när vi var och sola, det var iskallt. Fattar inte hur alla badar då. :S

Var precis och köpte lite gott med mammsen. Köpte bara en påse chips och en sockerkaka. Lite ''fredagsmys'' vettni ;) Sen kanske vi hittar någon film att kolla på.



Prövade att göra en matchande bild till texten. Inte så jättefin då men ändå... Känns lite tråkigt att göra en massa inlägg utan bilder. Så när jag inte har några bilder att ladda upp så tänker jag göra sånna här bilder, så att bloggen inte blir för tråkig och alldeles för ''bildlös'' Jag är är inte så jättebra på att måla på datorn då, men det blir som det blir.
Jag jobba inte så mycket på den här då, anstränger mig lite mer nästa gång...  bra va ? ;)

PS: Håller på med en as het header! :D


Isle of wight

Som ni vet sa e jag ju i England (Isle of Wight) nu. Jag kom hit i torsdags och har redan hunnit uppleva mer saker an vad vissa hinner uppleva undr en hel livstid ;)
Far bara ha datorn i 15 min, sa jag kommer inte hinna blogga mer pa nagra dagar.
Nar jag kommer hem sa laddar jag upp massa bilder.

Ha det bast Bitchezz!


RSS 2.0