Vita eller turkosa ?

Jag ska nog köpa ett par Urbanears nästa vecka om jag har tid. Menjag vet verkligen inte vilken färg jag vill ha! Just nu prioriterar jag mellan vita och turkosa. Jag hade tänkt köpa rosa från början, men sedan kom jag på att Melissa hade det. Så därför bestämde vi oss för att typ dela.
Vilka tycker ni är snyggast? Vita är ju lättare att matcha till kläderna. Men ett par turkosa hade inte heller varit fel.






Hats

Slutade ju 11:45 idag. Och eftersom att jag inte hade något speciellt för mig så åkte jag till IES för att hälsa på. Fick i alla fall ett varmt välkomnande när jag kom dit. Några verkar visst ha saknat mig ;) När Amanda och Sara hade slutat så åkte vi in till stan. Egentligen så orkade jag inte eftersom att jag var tvungen att gå runt med min 100 kg tunga väska. Så vi var inte i stan så jätte länge, utan bestämde att vi skulle träffas imorgon istället. På väg till busshållplatsen gick jag och Amanda förbi affären Accessorize där vi stannade och tog lite bilder.

Nu ska jag kolla på TVD!








Sköna kompisar man har då ;$




11:45

Har precis varit ute och gått. Det är verkligen underbart att vara ute och promenera på kvällen när det är alldeles svalt ute.

Imorgon slutar jag 11:45 bara för att dom två sista lektionerna är inställda. Skönt!


It can only get better

Allt är så sjukt bra just nu. Jag är super glad över att jag bytte till Kärralund!
7B - Kärlek <3


 






Jag är snygg och perfekt!

Asså jag har så sjukt mycket läxor och prov nu för tiden. Jag hinner lixom inte göra någonting. Förra veckan i fredags hade vi NO prov och idag hade vi engelska prov och redan på torsdag (nästa torsdag) ska vi ha SO prov... om man inte räknar med alla läxor oxå.. -.- VAD FAN ÄR DETTA LIXOM ? Är det bara vi som har så jävla mycket skit ?

Har inte gjort ett skit denna veckan förutom att plugga då, så jag har lixom inget att skriva om...



Bjuder på en underbart vacker bild på mig. Asså man kan lixom inte bli snyggare än mig, det är bara att erkänna! Jag är lixom så sjukt perfekt! Jag kommer att gå långt med detta utseéndet. :D


Första dagen

Idag började jag på Kärralundsskolan då. Jag trivs redan sjukt bra, och alla är jätte snälla. Det känns väl lite annorlunda eftersom att det är så mycket svenska helt plötsligt. Dessutom är engelska lektionerna väldigt lätta. Men jag vänjer mig antagligen. Saknar dock Amanda, Sara, Sanna, Erik och alla andra underbara personer på IES. Men det är ju förstås väldigt skönt att slippa en del personer också.

Har precis kollat på Idol med Melissa, och nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig.




Hinner inte blogga har engelska prov imorgon (-.-'''''') så måste pluga!


Söndagar = Sitta hemma dagar

Chaaaa..

Idag har jag inte gjort någonting! Söndagar är de värsta dagarna för det är lixom dagen innan skolan börjar igen. Och då orkar man absolut inte gå ut eller göra någonting, så jag sitter bara hemma.
Detta köpte jag i fredags när jag var med Lollo:


Skarfen som både jag och Lollo köpte.


Halsduken jag köpte efter att hon hade åkt.


Fredags

I Fredags åkte jag och Lollo till Stan. Hon hade ett presentkort på Make up store, så hon blev sminkad och så, samtidigt som de sminkade henne fick man ju lära sig lite nya saker oxå, så det var ju bra! ;) Vi köpte oxå lite saker. Både jag och Lollo köpte en skarf.
Sen åkte Lollo hem och jag stannade kvar en stund eftersom jag väntade på att mina föräldrar skulle hämta mig, hittade då en tjock halsduk till vintern, som jag köpte. ;)
Visar det i ett annat inlägg imon.


Precis innan de började sminka henne.

Resultat:


:thumbup:



Avslutar med en vacker bild på mig. ;)


Bra väckarklocka..!?

Idag vaknade jag upp av att en sjukhus helikopter landar precis utanför vårat hus. Klockan var då halv 12 men jag ville faktiskt vakna kl 12 elller halvett inte halv 12 -.-
Aja.. det är faktiskt första gången jag är så nära en helikopter, har annars bara sett de uppe i himlen.







Sen åkte den iväg med nån som tydligen var sjuk..


Epic sax guy

Har lyssnat på denna i över en halvtimme varje dag denna veckan. Sköna moves och allt ;)



Ny mascara

Jag känner att jag behöver en ny mascara eftersom att jag haft samma väldigt länge. Min favorit är (just nu) L´oreal Volume Million Lashes extra black. Men jag känner att det är dags att testa på en ny.




Funderar på att köpa denna. Någon läsare som har testat denna? Bra eller dålig?



Kärralundsskolan

Många av mina kompisar undrar vilken skola det är jag ska börja på. Så därför tänkte jag bara svara på det lite snabbt. Nämligen Kärralundsskolan.


Tagga sthlm imon

Åker till Stockholm imorgon kl 11:45, är framme kl 19:00. Så jag kommer åka buss typ hela dagen. Sedan är jag hemma kl 7:00 på söndag morgon. Därför kommer jag antagligen inte hinna blogga.


Bloggar imon - sjukt trött.. -.-


Modevisning, tiggare och majs

Efter skolan idag så åkte jag, Sara och Samuel in till stan för att kolla på en modevisning i Nordstan. Jag blev sjukt förälskad i väldigt många plagg, så snart blir det väl att åka till stan och shoppa. Sedan gick vi till en affär för att jag skulle växla en 20-lapp till en massa enkronor. Jag ville nämligen gå runt och ge pengar till tiggare. Hehe. Vi hittade snart en tysk tiggare som satt på gatan och käkade gratisflingor med vatten. Så jag gav honom lite pengar. Sedan gick vi vidare till Kompassen där några delade ut gratis majskolvar. Så vi tog ett antal majskolvar och gick tillbaka till tysken för att ge honom en. Men han ville inte ha, så vi letade upp en liten gumma som satt och såg lite vilsen ut. Henne gav vi då lite pengar och majs. Snällt va? ;)





Vi gjorde såklart mycket mer, men det orkar jag inte skriva om... för då skulle inlägget bli alldeles för långt.


New iphone

Har inte haft tid att blogga eftersom att jag fick en ny iphone i veckan. Så jag har haft fullt upp med att ladda ner en massa appar och sånt. Hur som helst så ska jag verkligen bättra mig. Jag känner att jag uppdaterar väldigt dåligt nu för tiden.


Im' so sorry.

Asså jag är så JÄVLA upptagen denna veckan, vi har haft skit mycket prov och läxar och sånt, och jag är lixom inte klar med allt -.- så igår hann jag inte sitta vid datorn överhuvudtaget. Och idag hinner jag knappt det heller, men får väll sitta i en timma eller någonting, för jag måste ju lixom få lite tid till mej själv oxå..!? Men jag hinner inte blogga mer idag, men imon kommer jag absolut att göra det så lixom ni behöver inte bli oroliga. ;)


A boy-girl thing

Har precis tränat lite och nu ska jag ta och sätta mig framför brorsans xbox. Har verkligen lust att spela Assassin´s creed Brotherhood eller GTA :D






Prison

Hade svenska prov idag. Eller dom andra i min klass hade i alla fall det. Jag slapp ju göra provet eftersom att jag ändå ska sluta nästa vecka. Skönt att komma ifrån fängelset ;) Jag menar... hela skolan är ju instängd bakom ett stängsel. Och man får ju inte gå utanför stängslet heller :s Sedan ska det bli väldigt skönt att inte ha prov varannan vecka.


Äntligen någon som VÅGAR kommentera....!






Om man kan läsa så vet man faktiskt vad det står. ;) Men det står lite olika städer på, som: New York, Paris osv. Skit snyggt är det! Kommer visa hur det ser ut sen när det blir klart.


Köpa. Shoppa. Slösa pengar.

Cha alla (som inte är lika vackra som jag) där ute!

Igår åkte jag och min mamma till stan för att kolla på lite ''vinter saker'' som mössa, vantar hanlsduk och sånt. Jag hittade faktiskt ett par fina vantar och en mössa men var inte riktigt säker på om jag skulle köpa de så vi gick vidare för att kolla, men då fick lite fel saker följa med hem istället.. (hehe)
Så jag glömde helt bort att kolla efter mössa och vantar, men jag kanske ska åka till Allum med Lollo på Fredag och då tror jag att jag antingen köper eller kollar och köper lite senare... får se. ;)
Detta köpte jag:



Det kanske inte är världens finaste tröja men det är alltid bra att ha en stor, mjuk och skön tröja ibland, när man typ inte orkar ta på sig något jättefint eller så, så är det faktiskt alltid bra att ha sånna tröjor. ;)


Det ser typ röd ut på bilden men den är egentligen mörk rosa, skit snygg färg!



Jag hatar sånna tröjor med sån ''hals'' men jag tyckte att den var ganska så snygg annars, så jag gjorde som de smarta och vackra tjejerna som mig skulle ha gjort:


Klippa! Klippte till den, smart va ? :D Den blev såå mycket snyggare!

UTSÄKTA BILDKVALITÉN MEN JAG HITTADE INTE MIN KAMRA!









Forgive me :*

Anledningen till att jag inte hann blogga igår var för att jag satt barnvakt. Passade mina kusiner i ca 2-3 timmar. Fick betalt och allt :D Och när jag kom hem så var jag med Melissa, så jag glömde helt bort bloggen. Ledsen för det ;)


Bye IES

Nu är det bestämt. Jag byter skola nästa vecka. Eller nästa tisdag... för att vara exakt ;)


Anledningen till att du har fult rum är att du är ful själv!

ChaCha gullungar! (fast inte gulligar än mig såklart)

Idag har det typ varit en ganska seg dag. Har inte gjort så mycket, nästan inget alls... ? Har typ bara suttit vid datorn lixom och typ pratat med folket medans mina föräldrar jobbat med huset. Det är fortfarande en massa saker vi ska göra om och så, så det är fortfarande inte klart.
Och det är fortfarande saker vi ska köpa in och så, som tex. saker till mitt rum, det viktigaste av allt lixom!

Mitt rum är absolut inte klart än. De som bodde här innan vi flyttade in hade små barn, och självklart hade barnen ett eget rum (det som är mitt nu). Och de hade ju skit snyggt tapet lixom...Haha nej verkligen inte, typ barn tapet lixom, så jag ska såklart byta nu och igår efter skolan åkte jag och köpte tapet till mitt rum, skit snyggt är det!
Hur det kommer bli/hur jag kommer gör det säger jag inte, utan det får ni se sen när det är klart. Kan ju säga att det kommer blii skit snyggt iallfall. ;)
Snygga tjejer måste ju ha snygga rum oxå! ;)

Den jag har nu:



Köpt:




 

17/9



Okej.. tack för informationen. Men jag tror ändå att programmet kommer bli en aning sämre när Sheen försvinner. Enligt mig så var det ju han som var roligast. Så det kommer nog kännas som att det saknas något när programmet väl börjar.


Not Just You




Kutcher vs Sheen ?

Ashton Kutcher ska ju ta över Charlie Sheens roll i Two and a half men. Men jag är osäker på om Ashton kommer klara av rollen lika bra som Charlie gjorde. Ashton är ju trots allt en av mina favvo skådisar... men ändå tror jag inte att han passar för denna rollen. Vi får helt enkelt vänta och se.






STFU

Vaffan?
Idag hade jag på mig min pälsväst. Och självklart får jag frågan: Är den äkta?
När jag svarade "ja" så fick jag värsta bitchblicken och en sjukt onödig kommentar: Shit vilken djurplågare du är!

Skaffa ett jävla liv och sluta bry dig om vad andra har på sig. Jag har åtminstonde snyggare klädstil än vad du har :s Om jag gillar pälskläder så.. låt mig?! Jag har ju fan inte skadat några djur. Så djurplågare är ju långt ifrån vad jag är.


Onsdag

Asså sry för att jag inte typ bloggade igår men fick dataförbud (i en dag.. ?)  nödvändigt lixom ? Jag fattar inte äns varför man får dataförbud.. Aja, har inte hänt så jättemycket, bara det att jag är typ skit stressad nu för tiden, skit jobbigt, för det värsta jag vet, det är stress!

Ialf, i onsdags, sista lektionen i skolan hade vi elevensval och då har jag och Lollo valt bild, det är faktiskt mitt favorit ämne, för då sitter man bara och tar det lungt lixom, man jobbar inte eller någonting utan man sitter bara och målar, något vissa brukar göra på fritiden lixom... !?

Så vi skulle gå ut och ta lite höst bilder, kan det blir bättre lixom ? Jag verkligen ÄLSKAR att ta bilder, gör det även om ingen ber mig att göra det lixom...


Lollo tog lite höstbilder med kamran vi fick av läraren, medans jag tog lite bilder på oss med min Iphone ;)


Detta hade jag på mig i Onsdags! Lite änkla och sköna kläder, och så klart min fina bruna och skit snygga väska. Älskar den! Från Esprit!


Eftersom jag täckte över mitt ansikte på förra bilden så måste ni ju lixom få en annan bild på vackra o söta mig. Men nu tycker jag inte att ni ska bili FÖR avundsjuka men asså jag förstår om nu inte kan. ;)


Avslutar med en bild på mig och lollo!

Eftersom att jag har haft dataförbud så har jag väldigt mycket och göra, och måste göra det nu lixom, så jag tror inte jag kommer blogga mer idag. 

PS: Ska börja fixa en ny header + lite ändringar på designen nu i helgen.

Hjälp ?

Panik!
Jag vet inte vilken färg jag ska välja?
Svarta eller bruna... vilken färg tycker ni är snyggast?

Dr. Martens Stövlar
Dr. Martens Stövlar

Har i alla fall bestämt mig för att köpa ett par med ull i nu när vintern "snart" är här.



New Speakers

Skolkade typ när vi hade svenska idag bara för att jag mådde sjukt dåligt.
Har i alla fall bestämt mig för vilka skolor jag ska söka till. Och bara för att jag mådde så dåligt idag så fick jag en liten present av pappsen. Nämligen högtalare till datorn som jag länge har önskat mig :D




Words can´t bring me down

Har funderat på att byta skola i flera veckor. Men det var först idag som jag nästan bestämde mig för att verkligen göra det. Anledningen till att jag kanske ska byta tänker jag inte ta upp här på bloggen eftersom att jag tycker att det känns lite för personligt. Mina närmaste vänner kanske inte ens får veta. 




Make me smile again

Haft en bra dag?
Min har nog varit si sådär. Jag har väl haft lite humörssvängningar idag. Och trött var jag också. Skönt att det är fredag imorgon. Annars hade jag troligen slängt ur mig en lögn så att jag fått slippa skolan resten av veckan.
Bloggar kanske mer senare.


An ugly personality will crush a gorgeous face

Det gick faktiskt rätt så bra att springa idag. Jag, Amanda och Rebecca tog dock några genvägar. Men så blir det väl lätt när man känner till området ;) Nu har jag skavsår och kan knappt gå. Tog nämligen på mig för låga strumpor och helt fel skor! :/

När vi hade sprungit färdigt så hängde jag med Amanda hem. Först åt vi Tortellini, sedan spelade vi Wii och sist målade vi lite.





Sista bilder är tagen förra sommarlovet. Inget smink.. så jag bjuder.


Run yourself better

Har precis sprungit i en halvtimme drygt. Sköönt! :D
Nu är jag lite uppvärmd till imorgon i alla fall.
Ska göra några situps, armhävningar och lite andra övningar strax. 




Schema


Bättre schema är svårt att få. Jag tycker i alla fall att mitt schema är sjukt bra ;)


Never regret something that once made you smile

Kom precis hem från skolan. Hade typ ett SO förhör idag och jag kunde inte ett jävla skit :/
Sedan hade jag typ någon svenska diagnos, men det gick däremot väldigt bra ;)

Ska kanske sova över hos Amanda ikväll eftersom att vi ska till Skatås och springa 7 (?) km imorgon med skolan. Så vi hade tänkt gå dit tillsammans eftersom att det bara tar 10 minuter typ.


Ibland så måste man göra saker man inte gillar..

Asså shiieet, nu när jag typ kollar igenom bloggen så har jag nästan inte bloggat alls. Någon som typ vill skälla ? Haha nej jag försänar inte det lixom, en sån vacker, smal, snygg och snäll (?) männsika som mig försänar inte det. Vad jag än jag gör, gör jag alltid rätt, det ska ni veta! ;)

Idag så stannade jag hemma för jag är typ jättesjuk, eller jag var värre igår kväll men idag känner jag mig lite bättre. Men jag var fortfarane lite halvtsjuk typ, och det blåser och regnar skitmycket idag, och vi skulle typ gå runt delsjön idag med skolan lixom. 

Usch asså, att GÅ/SPRINGA är det värsta jag vet speciellt i skogen, fy fan asså.
 Sen så behöver jag lixom inte gå ut och träna eller så för jag är redan smal och vacker, så lixom ifall jag skulle gått ut så skulle jag bara blivit mer sjuk typ..

Så mamma tyckte att hennes ängel skulle stanna hemma idag! :)

Nu måste jag verkligen gå och plugga, har typ ganska mycket läxor jag måste göra, sen så är jag inte klar med saker jag egentligen skulle varit klar med förra veckan, så aa.... :(




Kärleksmums

Precis bakat! Egentligen så brukar mina föräldrar laga mat/baka åt mig men eftersom att jag var så sugen på kärleksmums nu och ingen av mina föräldrar är hemma så fick jag göra det.




Dr Martens

Ska få ett par Dr Martens. Så sjukt glad :D
Jag behöver ju inte ens pengar längre. Ibland är det kul att vara lite bortskämd!




It´s hard to stay positive when nothing ever goes right

Åh! Jag skulle ju städa huset 1 gång i veckan och tjäna lite pengar. Men jag orkar verkligen inte! Egentligen så visste jag ju redan från början att det inte ens var någon idé för mig att försöka. Det har ju alltid varit mina föräldrar som har städat, och så lär det väl fortsätta. Men vad gör det om jag inte orkar städa? Jag får ju ändå pengar när jag behöver så... jag kommer nog klara mig ändå ;)


Homeworks - Check [x] !

Blev precis klar med alla läxor! Jävligt skönt att ha allt det tråkiga gjort ;)
Hoppas bara att jag inte får nya läxor imorgon...


In order to success, you must fail

Fy fan.. gympan var hemsk idag. Vi var ute i skogen där det var alldeles lerigt och äckligt. Det regnade dessutom. Egentligen så har jag ju inget emot regn, men just idag så ville jag bara inte bli våt. Vi skulle typ springa 2 km. Men eftersom att jag tog fel springskor och glömde mina inlägg hemma så kunde jag inte vara med. Därför fick jag vänta i regnet tills dom andra sprungit färdigt. Nu ska jag springa på min crosstrainer i 30 minuter så att jag tar igen den träning som jag missade idag.


 


Old times

Var hemma hos Melissa igår kväll. Vi hittade en massa gamla bilder på oss från 2004!








SOS västkust

Minns ni att jag berättade om att min morfar låg på sjukhus precis när jag kom hem från England? Han ska i alla fall vara med i programmet SOS Västkust (tror jag det heter) som börjar någon gång i oktober. Det handlar ju om läkare som åker runt och hjälper folk på västkusten. Självklart vet min morfar om detta, och har ju fått se klippet/avsnittet redan. Så om ni är intresserade så kanske jag kan ladda upp det här på bloggen.


Brunch

Åkte in till stan och åt brunch på Park Avenue med Mami och moster i förmiddags. Det var sjukt gott! och jag tror aldrig att jag har varit så mätt :o Usch... att vara proppmätt är nog den äckligaste känslan som finns. Man mår illa, det känns som att magen sväller upp och man känner sig så sjukt fet och vidrig :( Tänker aldrig mer äta mig så mätt!

När vi hade hunnit smälta maten lite så gick vi runt i stan i 3 timmar. Hoppas att jag blev av med några kalorier då. Hittade i alla fall en skit snygg jacka (Jofama by Kenza) som jag har varit lite smått förälskad i ett tag nu. Så när jag visade den för mami så lovade hon att jag skulle få den. Hihi :D



Vilken är snyggast? Jag tror nog att jag är mest inne på den bruna faktiskt.


Gårdagen- en underbar dag

Bästa dagen på länge igår då! Så sjukt kul :D
Efter skolan så bestämde jag och Sara att vi skulle strosa omkring i kära Göteborg och upptäcka några nya ställen. Så vi gick in i en massa roliga affärer som fanns på de mest udda ställen. Sedan gick vi och köpte kakor och läsk som vi tog med oss ner till hamnen. Så där satt vi då och snackade skit, tramsade och dog av skratt. Våra kakor blåste bort, och eftersom att jag var "rädd" att vi skulle få böter för nedskräpning så sprang jag efter kakpaketet som en jävla galning. Gissa om folk stirrade ;) Sedan blåste ju såklart läskflaskan omkull så att innehållet rann ut. När vi hade lugnat ner oss lite så såg vi Älvsnabben komma åkande. Så vi bestämde oss för att gå ombord och åka på en liten båttur. Vi åkte med ända till sista stationen och sedan tillbaka igen. Det tog väl runt 35 minuter. Underbart var det i alla fall! Sedan gick vi och tittade i affärer igen och därefter skilldes vi åt och åkte hem.



















kort inlägg

Asså jag vet lixom att ni har saknat mig sjukt mycket men lixom jag har haft så jävla mycket att göra den sista tiden (och det har jag fortfarande) men jag gör mitt bästa lixom. Asså jag har lixom inte äns tid att kolla på tv! (Fast idol hinner jag med) Det kan man ju lixom inte missa när typ världens snygging är med! ;)

Ialf, måste gå nu, Sara kommer om en stund och jag behöver verkligen städa mitt rum innan hon kommer.


Kommentera mer :*

Det är redan fredag!
Denna veckan har verkligen gått fort. Nyss var det ju måndag? :o

Fast det var egentligen inte det jag tänkte blogga om. Jag hade faktiskt tänkt "klaga" lite på er. Visst är ni söta som följer våran blogg. Men en kommentar någon gång ibland hade ju varit trevligt. Varför kommenterar ni aldrig? Vågar ni inte... eller vet ni bara inte hur man gör? Vi bits inte om ni tror det :s Och jag lovar er att om ni börjar kommentera så kommer vi också börja göra fler inlägg dagligen. Låter inte det bra? Skriv bara "Hej" eller vad fan ni nu känner för. Ni behöver ju inte ens ange namn om ni nu inte vågar.


All by myself

Brukar ju ta sällskap med Amanda och Sara när jag åker till skolan. Men imorgon skulle dom tydligen åka och motionssimma... vilket jag inte tycker är så kul. I alla fall inte på morgonen, för då är jag så trött att jag sjunker. Jag springer hellre i skogen. Hur som helst så kommer jag därför få åka själv imorgon. Lite trist kanske, men ibland kan det vara skönt att få lite ensamtid.


Åååh! Så sjukt underbar är han! Jag kan lyssna på hans covers om och om igen!


Matte kan också vara kul (a' :*




Swedish nyan cat




Åker till Stockholm den 24:e. Awesomenezz


8/9

Jag har inte tränat på hela veckan eftersom att jag har varit förkyld. Så jag har försökt att ta det lugnt. Men nu har jag verkligen sjukt dåligt samvete för att jag har suttit stilla så mycket. Jävla förkylning -.-

Ska nog ta en sväng ner till Melissa och se om hon är hemma.
Och på lördag blir det kanske Liseberg igen med Familjen Berger. Trevligt trevligt. Har ju inte träffat dom på ett sekel eller nåt.






Laugh out loud

Provet gick rätt så bra känns det som. Det var dock två personer som hela tiden tjuvtittade på mina svar... *suck* :/ Men jag förstår att dom kunde behöva lite hjälp. Så osmarta som dom är ;)
Efter provet skulle jag egentligen ha träslöjd, men min träslöjdslärare var sjuk så det blev inget. Slutade typ 1 timma och 30 minuter tidigare istället. Chill, eller vad? :D


Glad chey ↑ (!)


Offi tipsar: Rakhyvlar

Tänkte bara tipsa er om några rakhyvlar. För jag vet själv hur jobbigt det är när man ska raka benen (till exempel) och sedan inte ha någon bra rakhyvel. Då blir huden bara irriterad och fula, röda prickar uppstår. Långt ifrån snyggt!

Detta paketet köpte jag på Åhlens city för 179 kronor. Man får med sig 4 rakblad (2 olika sorter). Plus ett "handtag".
Och nu kanske många av er tänker att det är sjukt onödigt att lägga ner pengar på en rakhyvel som man ändå kan köpa på ICA för 50 spänn. Men jag lovar er... det är mycket bättre att lägga pengarna på en dyr rakhyvel som ger bra resultat. Än att lägga dom på en billig rakhyvel som gör huden irriterad och med blad som snabbt slits ut.





Prov.. prov... prov

Nu ska jag ta och kila ner till M&M. Dom har precis stekt makrill. Mums! :D

När jag kommer hem så ska jag nog ta och plugga inför science provet som jag har imorgon. Matte provet som jag hade idag var sjukt lätt :D




Gayboy

Jag trodde fan inte att det var han först. Det är väl inte många killar som kan sjunga med både ljus och mörk stämma. I alla fall inte så som han gör? Diggar honom stort :D




We all have stories we will never tell

Kom hem från Melissa för ca 10 minuter sedan.

Imorgon har jag matteprov (tror jag?) så nu ska jag sätta mig och repetera det vi har lärt oss under de två veckorna som gått. Sedan har jag science prov på torsdag. Tror jag dör :/ Orkar inte med skolan. Inte denna veckan i alla fall. Jag mår fan piss just nu. Men jag låter bli att gå in på detaljer. Hur kul är det att läsa om mina problem på en skala lixom? :s




William från WK

Såg precis detta videoklippet med han William som var med i barnprogrammet Wild kids för typ 100 år sedan. Kul att se hur folk förändras ;)



I'm in loooooove - again!

ASSÅ OMG SÅ JÄVLA FUCKING HEEEEEET! KAN MAN TYP BLI HETARE LIXOM ? ASSÅ SERIÖST JAG ÄR TYP SÅÅÅÅ KÄR I HONOM! FYFAN ASSÅ!

NÅGON SOM TYP VET VART HAN KOMMER IFRÅN ?

FYFAN ASSÅ, NÄR HAN KOMMER TILL ''RÖSTSAKEN'' NÅGOT HAN ABSOLUT KOMMER ATT GÖRA, KOMMER JAG SERIÖST RINGA SÖNDER MIN MOBIL TYP!

ASSÅ HAN ÄR LIXOM SKIT HET OCH KAN SJUNGA! KAN DET BLI BÄTTRE LIXOM!? :O

SHIIIIEEEEETTT SOOOO HOOOOOOOT! ♥






FML

Nu har ju Sassa fått en iPhone. Själv har jag ju inte fått tillbaka min, och jag kommer ju inte få tillbaka den heller. Så gissa om jag är avis nu? Snart köper jag en iPhone 4 bara för att jag inte orkar vänta tills 5an kommer ut! :/ För tillfället har jag en ful, rosa sony ericsson W580i. Den ser ju typ ut som min första mobil :s Jag kan absolut inte ta upp den på bussen/spårvagnen eftersom att jag skämmer ut mig totalt om jag går runt med den. Folk skulle ju stirra som idioter :o

Denna har jag nu... stackars mig :(


Och den där lilla fula röda "saken" fick jag när jag var 8/9. Hade den dock bara i några månader innan jag fick en ny. Sedan tog brorsan över den. Piiinsamt? ;)

Mobiler med knappar är ingenting för mig. Touch ska det vara!


Blogga med en Iphone.. ?

Asså shiet, har jag typ inte bloggat på en vecka eller vad ? Det var ju ett tag sedan, eller ?
Asså sry lixom men jag har verkligen mycket att göra.

Har iallfall fixat min Iphone nu för man var typ tvungen att fixa något skit innan den skulle börja funka typ så nu har jag gjort det och allt är klart.
Väntar bara på mamma som ska åka och köpa ett skal till mig nu direkt efter jobbet. Sen måste jag ju fixa typ ett abonnemang oxå... Vet inte riktigt vilket jag ska ha, nån som kanske kan hjälpa lilla vackra mig ? :D

Asså idag i skolan tänkte jag typ blogga med min Iphone men det gick lixom inte att skiva, det går bara att skriva rubrik och sen ladda upp bilder...eller inte äns det tror jag.. ? Nån som typ är smart (som mig) och vet hur man ska göra ? För lixom man kanske måste ladda ner ett speciellt program eller bli medlem någonstanns eller så.. ?
För asså lixom om ni vill att jag ska blogga mer och så, så måste ni ju lixom hjälpa mig lite oxå !?


Likt? Näe...







Bad hair day

Dagen började verkligen inte bra. Jag skulle egentligen gå upp kl 5 eftersom att jag skulle träna. Men jag försov mig till kl halv 7 (!). Så jag fixade mig på typ 15-20 minuter, och sedan övertalade jag mami om att jag skulle komma försent om hon inte skjutsade mig och Amanda till Redbergsplatsen där vi skulle möta Sara ;)
Det regnade jätte mycket, och när vi kom fram till skolan så var min frisyr en enda stor katastrof. Vi skulle ju ta skolfoto idag också, och mitt hår hann inte torka tills dess. Så jag blev nog inte speciellt vacker på fotot ;) Missade 2 lektioner eftersom att fotografen var så seg också. Skönt :D

Efter skolan tog jag en sväng förbi H&M och köpte ny hårfärg. Färgar nog håret imorgon eller på lördag.




Älskar hans röst <3




Whenever I´m sad, I hug a tree ♥








Rött eller brunt

Insåg precis att jag skulle behöva färga håret igen. Jag såg dessutom att hårfärgen som jag brukar köpa bara kostar 79 :- på H&M just nu. Så jag kanske borde köpa 2-3 paket bara för att spara pengar. Hehe ;) Vad tycker ni? Ska jag vänta tills jag blir brunett igen eller passar jag bättre i rött hår? :D








What can I say

Idag gick jag hem till Amanda vid tolvtiden. Det var hur jävla varmt som helst ute. Höll typ på att bli stekt :o
Vi var ute och tog en massa bilder i värmen, och därefter traskade vi iväg till affären där vi köpte två paket glass. Sedan satt vi och tjockade oss framför datorn hemma hos Amanda. Vi kollade bland annat på en massa pinsamma bilder på oss från förra året. Gud vad man har förändrats!

Nu har jag precis städat och ska snart träna. Tänker försöka bränna alla kalorier efter den där glassen ;)
Men först bjuder jag på lite bilder.









Jag vet att det ser ut som om jag sitter och skiter på dom sista bilderna. Men nej... det gjorde jag inte. Det var bara meningen att det skulle se ut så ;)



Sjuk och orkar inte blogga. SRY.


Presenter till... moi

Fick nyss några "presenter" av min granne. Naaw :D




Bilder lånade från google.


Color save spray conditioner

Tänkte bara tipsa er om ett sjukt bra spraybalsam som skyddar och bevarar färglystern.
Jag skulle gissa på att priset ligger på max 200 :-  Kommer inte ihåg exakt.  




J ´n J




Ginatricot nästa!

Nästa gång jag är i stan så blir det att ta en sväng förbi Gina.
Såg den här tröjan som jag kände att jag bara måste ha. En slapp outfit är ju aldrig fel ;)




This could really be a good life




Svar till upprörd läsare



Offi svarar:
Nog är det hemskt alltid hur djur behandlas. Men vem har sagt att kaninerna har suttit ihopklämda och käkat på varandra? Dom får ju bo i varsin bur. Men om dom nu skulle bo ihop och "slagsmål" skulle uppstå så är det väl klart att uppfödarna särar på dom? :s Sedan tar dom livet av kaninerna på ett snabbt och smärtfritt sätt så att dom inte behöver lida. Så förutom att dom dör i förtid så får dom leva ett i stort sett normalt liv. Men bara för att en del av er läsare verkar bli så upprörda över att jag köper pälskläder så tänker jag inte säga om det är fake eller äkta nästa gång jag köper något med päls.


Kalla mig inte djurplågare... för jag älskar djur. -.-



Pälsväst <3

Efter skolan så gick jag, Sara och Amanda runt i stan och tittade på lite saker. Jag köpte bla en väst med kaninpäls... vilket ledde till att Sara inte blev så glad eftersom att hon har haft en kanin :p När vi hade gått runt och tittat i affärer i några timmar så tog vi en sväng förbi donken och åkte därefter hem. 

Nu har jag precis varit ute och ätit kräftor med grannarna. Kräftskiva u know? ;)
Väldigt mysigt, men fruktansvärt kallt. :s 



Tessie 499 :-  (Ursäkta bildkvalitén)


 

Hejdå dåliga bilder!

OMG! Fick precis ett brev om att min Iphone har kommit, så jag ska ut och hämta paketet snart! Fyfan vad jag har längtat efter att få den! :D Har man råd så har man lixom. Ni andra fattiga barn som inte har det.. aa... så synd för er! :D Men sen så kan jag ju faktist erkänna att jag inte vet hur man typ installerar den eller vad fan det är man nu ska göra...? Kommer nog ta hjälp av någon som har en Iphone och kan detta, som typ Offi ? ;)

Just nu är min kompis här, hon har kommit från en liten stad här i Sverige (usch små städer är ju fan det värsta) och ska vara här under helgen.
På tal om små städer så är det faktiskt bara för sånna fattiga ungar som inte har råd att bo i typ större städer med centrum och en massa annat ''lyxigt''. Asså usch tänk att det lixom inte änns finns typ shopping ställe som typ Nordstan eller så, hur fan klarar man det lixom, det kanske finns typ små kläd affärer men det är ju typ sånna små fattiga affärer typ som bara har skräp... ?

A ialf, små städer är inget för moi lixom!



Vet att det är en dålig bild men lixom nu kommer min Iphone och då kommer det bli en massa bra bilder. Och en massa bilder på underbara och vackra mig ;).


Bloggar snart


Jag skulle plocka blommor och binda dig en krans, Men marken den var frusen och inga blommor fanns.

Usch!
Det är ju fan höst nu :o 1 september. Imorse var det jätte kallt, så det märktes verkligen att sommaren tagit slut. Dessutom börjar det bli mörkare på kvällarna... eller det är väl inte bara jag som tycker det? Hösten är nog den sämsta tiden på året. Varför kan inte vintern komma direkt istället? Det är faktiskt mycket mysigare att vakna upp invirad i ett varmt duntäcke en kall vintermorgon och se ett vackert vinterland utanför sovrumsfönstret :D Jag kan nästan inte vänta tills den första snön faller. Fast det lär väl dröja ett bra tag. Och när det väl är vinter så kommer jag antagligen längta till sommaren. :/


You know my name, not my story

Fy fan vad dagen segade! Jag trodde nästan att den aldrig skulle ta slut :o
Har Science (NO) prov nästa vecka. Men skolan har ju precis börjat! Vem ger oss prov efter typ 1 vecka? Vi har ju inte ens hunnit lära oss något :o Men över till något roligare.
Efter skolan så hängde jag och Amanda med Sara hem. Först käkade vi och kollade på tv. Sedan spelade vi något lamt spel. Därefter kom pappsen och hämtade oss. När Amanda hade fått skjuts hem så åkte jag och pappsen till M&M (mormor & morfar) eftersom att pappa skulle ge morfar en spruta. Han har ju nyss legat på sjukhus i en månad, tänker inte förklara varför. Efter drygt 1 timme åkte vi hem. Så nu har jag varit hemma i några minuter. Ska träna en stund, och sedan ska jag se om jag har några läxor.




 

Jag är en människa, inget annat!

Asså shiet, sitter här och ''försöker'' plugga (genom att sitta vid datorn, haha). Jag har lixom 31 (!!!) glosor och en hel jävla text att översätta i spanska! Vad fan tror de att vi är lixom ? Jag tänker absolut inte sitta och försöka lära mig det där, varför kan man inte få typ 5 glosor ? det räcker väll lixom ? Hell no lixom att jag ska försöka lära mig 31 glosor!

Ett bra sätt att lugna ner sig är att göra som mig: Lyssna på musik! :D Vad skulle vi människor göra utan musik lixom ? Stackars de fattiga ungarna som levde för flera år sedan som inte hade någonting, typ som tv dator radio osv. Haha gud så efterblivet lixom. Vilket liv de hade, usch! Skulle absolut inte vilja leva på deras tid...!

Ialf, har det bästa sättet för att slippa läsa en tråkig onödig läxa och sitta vid datorn istället men ändå klara läxan/provet/förhöret:



Skriva på handen!
Nu får jag ju såklart inte plats med alla 31 glosor på handen men lixom man kan ju skriva några och få några rätt iallfall och sen kan man ju typ träna på 5 stycken så klarar man sig rätt så bra iallfall.

(Vet att det är en dålig bild. ''Datorbild'' Men just nu kan jag inte göra något åt det. SRY.

PS: Texten blev typ spegelvänd...


RSS 2.0