Lyx

Igår kväll var jag på bio med Elliot, pappsen och morfar. Vi såg Tintin, och själv tyckte jag inte att den var så jätte bra. Det är ju inte den sortens film som jag brukar se på. Efter bion åkte vi hem till huset och åt hummer med släkten. Verkligen hur gott som helst! Min morfars kusins son är typ fiskare, så vi fick humrarna för ett riktigt bra pris ;) 







 


Can´t tell you!






Sassa svarar:
Kul att du gillar vårna blogg + stil! ;) Säger tyvärr inte vart jag köpt den, för det finns folk som härmar, vilket är synd. Sen försår jag att folk härmar mig och vill se lika perfekta ut som mig (något man inte kan bli), men ibland blir det bara för mycket. Men visst är den snygg ?! Älskar den! :D


 

Get a life!




Dessa kommentarer skrevs till Lollo för några dagar sedan.

Svar: 
Hahah lilla älsklingen, hur mycket får du för att spela mig ? 1000 kr per kommentar eller ? Det jag försöker säga är att du/ni tjänar inget på att hålla på och skriva en massa skit. Sen om ni försöker få mig och lollo att bråka så får ni nog ta o komma på något bättre, för det där funkade tyvärr inte. ;)

Haha det roliga med den första kommentaren är att jag faktiskt läser samma bokserie och har själv gråtit två gånger (hittills, har inte läst klart alla böcker än)


Kort inlägg

Sry, har inte kunnat blogga för det har hänt en grej. Bloggar kanske ikväll eller så, får se om jag kan/hinner. Försök att inte sakna mig (om det går ;))

PS: Imorgon börjar jag med den nya headern!


Ung & bortskämd?



Offi svarar: Jag skulle inte kalla mig själv bortskämd egentligen. Har man råd så har man? Dessutom jobbar min mamma i en sko affär, så vi får ju 30 % rabatt. Sedan vet jag att många av mina kompisar också tycker att jag är bortskämd. Det är något jag får höra väldigt ofta. Men jag ser det inte som en dålig sak. Jag delar i alla fall med mig. Så fort jag inte vill ha något så ger jag bort det till mina kompisar. Och är det något jag verkligen älskar så är det att skänka/ge pengar till fattiga. Det är så sjukt kul att göra andra glada. 


Big big world

Åker till landet imorgon, och jag är osäker på om jag kommer få tid till att blogga. När jag är där så vill jag helst vara uppe i bergen och andas in den friska luften. Det behövs ju verkligen när man lever bland en massa avgaser ;) Får väl se om det blir någon fisketur också. Hoppas!


Bilden tog jag när jag satt uppe på mitt "favorit" berg. Man ser verkligen hur långt som helst.


Shoes

När Amanda hade gått hem så gick jag och Sara till affären för att köpa chips och läsk. Sedan tittade vi på två filmer (Open water och The roommate) som faktiskt var väldigt bra. Fick 6 par skor också, men 3 gav jag till Sara eftersom att jag redan hade sånna. Hon fick dessutom en gammal bokhylla av mig som jag inte längre ville ha. Härligt att bli av med lite saker ;)

Ursäkta bild kvalitén. Det var mörkt i rummet, så vi fotade med blixt.



Dessa tre fick Sara eftersom att jag redan hade sånna. Eller dom första hade jag inte, men dom var ändå för stora för mig.




  


,,

Jag slutade lite innan 11 idag. Skönt!
Amanda och Sara hängde med mig hem efter skolan. Vi kollade på en jätte dålig film som hette Hard Breakers eller något. Slösade bort typ 90 minuter av mitt liv. Efter filmen drog Amanda hem, för hon skulle sälja New body (underkläder & träningskläder) för laget.


Trött nu bloggar lite senare om en riktigt omogen person..


Cookies

Igår var vi lediga för att vi skulle samla ihop pengar på något sätt. Pengarna skulle sedan gå till välgörenhet. Jag, Amanda och Sara bakade kakor som vi sålde i Angered. Tillsammans fick vi ihop lite mer än 80:- tror jag. Sedan var det skoldisco på kvällen, men jag glömde alldeles bort att ta bilder.

¨





Åker till landet på lördag





headache

Ända sedan i förmiddags har jag haft fruktansvärt ont i huvudet. Och när jag kom hem så hittade jag inga huvudvärkstabletter heller. Jag tycker nästan aldrig synd om mig själv, för jag vet att det finns de som har det värre. Men just nu när det känns som att huvudet är påväg att sprängas så vill jag helst bara lägga mig ner och dö eller nåt. Observera att jag fortfarande inte tycker synd om mig själv.


Never say never

Har precit tittat klart på Justin Bieber - Never say never. Detta var första gången jag såg den, och om jag ska vara ärlig så var den inte alls så bra som alla säger. Men det kan väl i och för sig bero på att jag inte är ett Bieber fan längre.




Cinderella

Gissa vad mami kom hem med till mig idag? Jo nämligen ett par Dr Martens! Och trots att det är en storlek större än vad jag brukar ha så satt dom nästan perfekt ;)







Big deal..

Idag kom ju skolministern Jan Björklund och hälsade på. Och det var verkligen kaos i korridorerna eftersom att alla ville skaka hand och ta kort med honom. Egentligen fattar jag inte vad det är för speciellt med att han kommer och hälsar på. Han är väl en helt vanlig människa som bara sitter och lägger upp våra skolscheman eller något liknande. Jag är inte ett dugg intresserad av politik i alla fall.






Ännu ett bevis på att folk tycker jag är snygg ;)


Nu tycker jag bara att ni ska hålla käften! ;)



Länge sedan ?

Vi har fått väldigt många kommentarer, men hinner tyvärr inte svara på alla, speciellt när det nästan bara är en massa som bara är avudsjuka som kommenterar, men det är inget vi kan hjälpa. ;) Men tänkte bara svara lite snabbt på några kommentarer vi fått.





Sassa svarar: Aw Tack! :D Man blir ju faktiskt glad när man får sånna här kommentarer, trots att jag redan vet att jag är fin, snygg perfekt... men det är alltid kul.



Sassa svarar: HAHAHAHH, pinsamt, du vet väl att jag ser att det är två HEELLLT olika IP adresser ? Jag ser ju att det inte är samma person, altså Annie, som har skrivit. Varför är ni läsare sååå dumma egentligen ? :S Jag tycker ni behöver en ''privat lektion'' (RRAAWWR) av moi ;) För om det finns sånna smarta personer som mig, varför då inte lära sig saker och ting av mig.. ? En snygg ''lärare'' behövs alltid! ;)



Sassa svarar: Hahah, tycker ni inte att denna kommentaren var kul ? haha det tycker jag iallfall.
''du ger henne mer självförtroende'' För det första så tar jag ALDRIG åt mig av skit ni skriver till mig/oss här på bloggen, så ni ger mig varken mer eller minde självfötroende, sen så har jag tillräckligt bra självförtroende, för varför skulle man äns ha dåligt självförtroende när man ser ut som mig lixom ? Sen så är det ju klart att jag blir glad när jag får snälla kommentarer!

Roligast av allt du skrev var ju: ''hon får ju bara mer luft i sig'' hhahahah, jag har tillräckligt med luft för att överleva älskling. Så jag behöver varken mer eller mindre. ;)




Header på G

Tjena älsklingar!

Just nu sitter vi i Offis säng och väljer ut några snygga bilder på oss som vi ska ha till headern. Ni ska bara veta hur svårt det är att välja mellan alla snygga bilder, men det är ju lixom inte vårat fel att vi ser så bra ut. ;)
Headern kommer att bli klar ungefär nästa vecka och då kommer vi att byta till den nya bloggen.

Nu ska vi gå ner och äta en lyxig middag som Offis föräldrar har lagat åt oss.
Pöööss ;)


Ett litet smakprov på en av bilderna som kommer att vara med på headern.



Crank it up

Kom hem från Melissa vid sju tiden. Först åt jag lite Thai mat och sedan gick jag upp på mitt rum och ringde Sara. Ännu en gång slutade det med att vi pratade i över 1 timme. Fast denna gången hann vi inte ens säga hejdå eftersom att samtalet bara avslutades. Mina pengar tog nämligen slut. Oops! ;)




Dear. Mr President





Gossip

Ledsen att jag inte har hunnit blogga idag. Jag var typ "barnvakt" för Elliot och hans kompis som sov över igår kväll. Efter att vi hade ätit pizza så stängde dom in sig på Elliots rum och började spela tv-spel eller nåt. Hur som helst så väsnades dom otroligt mycket, så jag stod inte ut utan gick och la mig istället. Vaknade för 2-3 timmar sedan. Skönt att vara utvilad, men det känns ju ändå lite trist att ha sovit bort nästan hela dagen. Snart ska jag ta och kila ner till Melissa. Ibland är det verkligen skönt att bo granne med sin kusin. Speciellt när man är full med skvaller som man bara måste berätta för någon ;)






Shopping = ♥

Igår åkte jag and my mum till stan för att köpa lite kläder till moi! Är skit nöjd med allt jag har köpt! Speciellt jackan! :D


Vet inte riktigt om detta är ett linne eller ett nattlinne, det låg bland alla ''vanliga'' tröjor/linnen, men jag använder det som ett nattlinne för det är ganska så långt för att vara ett vanligt linne... ;)




Årets vinter skor!


Årets vinter jacka! :D♥  Äkta päls!
Det är faktiskt första gången jag blir nöjd med min vinterjacka, har alltid hatat vinterjackor för att man ser så tjock och ful ut i de, men denna var sketa snygg, som mig! Så det passar ju perfekt lixom! ;)

Snart kommer ett par kompisar, så jag tror inte att jag kommer hinna blogga mer idag... så pöss på er läsare som älskar mig. (och då menar jag alla) ;)


The sky is falling down

Har precis skickat iväg Elliot och hans kompis för att köpa pizza. Så snart blir det att tjocka sig framför tvn. Förhoppningsvis så hinner jag ta en långpromenad innan det börjar ösregna också.




off the limits

Jag har verkligen haft tråkigt idag. Sedan jag kom hem imorse så har jag bara sett ett avsnitt av TVD, laddat ner appar och spelat wordfeud. Funderade på att ta en promenad för ett tag sedan, men det spöregnade ute.




Sitting down here





It´s a secret

Ledsen att jag inte bloggade så jätte mycket igår. Men jag gick ut och tog en promenad på kvällen. Och det slutade med att jag sov över hos "någon". Hehe ;)
Nu har jag i alla fall kommit hem och ska snart titta på TVD.





Chock..

Jag fick typ panik igår när jag hittade en massa päls från min hund i papperskorgen. Det var så himla mycket, så först trodde jag att mina föräldrar hade gjort något hemskt med henne och sedan bara kastat henne.. Ni fattar vad jag menar. Men nu efteråt förstår jag inte hur jag kunde tänka så. Mami hade ju förstås bara klippt pälsen på henne. Så nu går vår lilla hund runt halvnaken. Hon ser väl mer eller mindre ut som en övervuxen råtta, enligt mig då.






Erkänn bara att ni älskar oss!?

Jag är så jävla arg just nu och orkar absolut inte blogga, så därför får detta bli ett tråkigt och ''argt'' inlägg! -.-

Jag är bara så trött på att vissa är som de är! Haha det där kanske låter konstigt men jag är fan det! När ska man växa upp egentligen !? Varför ska vi få göra allt jävla jobb ? och då menar jag exakt allt!

Som ni kanske märker så är jag inte på världesn bästa humör just nu... någon som vill slänga in en snäll och lika underbar kommentar som mig, kanske får mig på bätte humör då... ? I know you want! ;)

Haha, asså jag förstår inte varför ni läsare har så svårt för att erkänna att ni älskar oss ? Så svårt är det väll inte, elr ? Man ska faktiskt vara stolt över det man tycker och det har jag nog sagt tidigare. Varför ska man inte älska sånna vackra och perfekta tjejer som oss, finns ju inte äns en andledning till att inte göra det !?


Haha, kolla in min snygga min! Vettefan vad jag höll på med... Men jag blir lixom alltid lika snygg, vad jag än gör för min! ;) Håller ni inte med ?
Klart ni gör! ;)



Please explain

Är jag den enda i hela världen som inte har en aning om vem den där "Khadaffi" är? Alla går runt och är så glada över att han tydligen har dött. Var han typ en mördare eller en terrorist? Jag fattar inte ett skit :s Kan någon gullig person ta och berätta?





The blind side

Dagen gick sjukt fort. Jag älskar fredagar! Har bara 4 lektioner och slutar 13:15. Så skönt ;)
Efter skolan försökte Amanda och Sara få mig att hänga med till Slottsskogen. Men jag orkade inte, så jag åkte hem istället. Nu har jag precis sett klart på två filmer. Mean girls 2, som var otroligt mycket sämre än 1an. Så den rekomenderar jag verkligen inte. Och så såg jag The Blind side som däremot var väldigt bra.





Study

Blev precis klar med svenska läxan, och så har jag hunnit plugga lite matte. Duktigt jag känner mig ;)
Nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra imorgon, nu när inte Sassa kunde göra nåt. Får väl se hur det går.





Offi svarar



Offi svarar: Jo visst. Men just nu har jag väldigt ont om bilder. Eller det kan ju bero på vad det är för bilder du/ni vill ha. Bilder som har med inlägget att göra eller bara en vanliga bilder på oss?




Offi svarar: Vi ska börja blogga på den nya bloggen så fort vi (Sassa) har fixat en header och en design. Den hade kanske varit klar på måndag om vi hade träffats imorgon. Men nu blev Sassa sjuk, så det kan nog ta några dagar/veckor till. Håll ut! ;)


One night in Bangkok

Jag har verkligen lust att resa till ett varmt land nu när det är sånt piss väder här i sverige. Helst Thailand, eftersom att alla andra verkar ha varit där. Och lite för att min mamma är thailändsk. Men tråkigt nog så kan inte någon i familjen prata thailändska. Hon blev ju adopterad när hon var jätte liten. Så därför minns hon ingenting. Innan hon blev adopterad - alltså när hon bodde i Thailand så hette hon Yupa. Är den ens ett namn? :s Tur att hon fick byta när hon kom till Sverige i alla fall.


---

Sitter just nu med färg i håret. Ska ta en dusch om drygt 20 minuter, och sedan kanske jag laddar ner en film. Har matteprov imorgon, så det ska jag försöka hinna plugga lite till också. Efter skolan imorgon så kommer Sassa hem till mig. Så snart byter vi nog till den nya bloggen.


Fästing

Jag vaknade nyss och hittade en äcklig fästing som kröp runt i pälsen på min hund. Äckligt! Och eftersom att jag var ensam hemma så var det jag som fick göra mig av med den. Har inte haft en fästing på hela sommaren, men Engla (min hund) däremot har haft en hel del. Eller hennes päls är så tjock att dom aldrig lyckas ta sig igenom den och bita sig fast i skinnet.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det blir väl att ta det lugnt. Men en sak vet jag, och det är att jag ska färga håret ikväll. Så mami är iväg och köper hårfärg just nu.


Dr martens
Fan också...
Det blir inga Dr Martens för min del. För storlek 37 var för små och 38 var alldeles för stora. Jag skulle ju kunna köpa ett par 38or och en stor sula att ha i. Men jag vill inte att fötterna ska se så stora ut, vilket dom gör i
38orna.




Natti

Ojdå! sist jag tittade på klockan så var den bara åtta. Och nu är den plötsligt halv elva. Värst vad tiden rusar iväg. Men det kan kanske bero lite på mörkret. Man vet ju inte om det är sent genom att bara slänga en blick ut genom fönstret. Jag ska nog ta en snabb promenad och sedan somnar jag nog direkt.


Rojo

Jag måste köpa ny hårfärg nu. Annars kommer jag vara brunett igen om några veckor. Har börjat få väldigt mycket utväxt. Inte snyggt alls! Ska nog köpa schampoo och balsam som gör att färgen håller sig längre också. Jag hade det ett tag, men det "försvann" typ. Kanske var det mami som gjorde sig av med det. Hon gillar nämligen att slänga saker :s




Tell the world

Det är sjukt kul att fler har börjat läsa vår blogg. Fortsätt att sprida den ;) För ju fler läsare vi får, desto bättre uppdatering blir det.


Jan Björklund

Nästa vecka kommer typ skolministern Jan Björklund och hälsar på på IES. Han måste tydligen ha med sig en massa livvakter och dom ska filma lite och se hur det är på skolan. En elev från varje årskurs kommer dessutom att väljas ut för att få ställa lite frågor angående skolan. Jag ska nog bara försöka att hålla mig undan, för jag känner verkligen inte för att vara med på tv.




Don´t want an ending

Idag efter skolan så var jag med Sara. Vi tog först en sväng förbi Angered Centrum och köpte några bullar, sedan åkte vi hem till henne. Hemma hos Sara åt lite och därefter åkte vi tillbaka till Angered Centrum för att leta efter något vi kunde ha på oss på Halloween festen nästa vecka. Och jag kan bara säga att vi hittade precis vad vi letade efter ;) Sedan gjorde vi inte så jätte mycket mer, utan vi gick mest runt och pratade. Detta är faktiskt bara tredje gången vi är tillsammans själva. Det känns verkligen som om jag har missat mycket, med tanke på hur grymt kul vi alltid har haft. Studiedag imorgon. Härligt!

 





Fest hos Bagge




Temple run

Snart ska jag ta och lägga mig i sängen med min iphone. Det blir väl att spela Temple run tills jag somnar då. Har ni tips på några roliga appar så får ni gärna dela med er! Jag orkar inte leta igenom hela appstore efter nya intressanta saker att ladda ner.




Älskling <3

Pratade precis med Sara i telefon i typ 1 timme och 20 minuter. Dyrt? Nejdå..
Vi har i alla fall börjat planera lite inför halloween festen som är på skolan om några veckor. Nyss funderade jag faktiskt på om jag verkligen skulle gå, men nu är jag fullt säker på att jag ska göra det. Har tagit fram lite saker som jag inte vill ha längre, och som jag tänkte ge till henne. Bland annat en mobil (eftersom att hon glömde sin på en spårvagn), ett par svarta byxor, en topp och kanske något mer.




Get Dizzy

Jag slapp göra provet idag eftersom att svenskaläraren var på möte eller nåt. Så vi hade en vikarie som bara kunde engelska och spanska. Och han hade inte fått någon information om att jag skulle ha prov, så därför behövde jag helt enkelt inte göra det. Vi kollade på filmen I taket lyser stjärnorna under hela lektionen typ. Sedan kollade vi på ännu en film (Grown ups) under engelska lektionen. Sjukt härlig dag!

Hängde med Amanda hem efter skolan. Så vi åt lite, tittade på tv och småpratade mest. Kanske ska ut och träffa henne snart... om det bara slutar regna.


I'm so sorry bitcheezz!

Asså shiet, jag har inte varit så bra på att blogga nu märker jag, men som tur har Offi det :D Men bloggen är ju lixom inte hel om inte båda bloggar... ni fattar ?

Ialf, håller på men lite bilder och grejer till vår nya blogg just nu, så det är lite därför jag inte har kunnat blogga..

Och bara så ni vet så vet vi att ni älskar oss och bloggen bara att ni har lite svårt för att erkänna det, men det är helt okej för vi vet redan att ni gör det. ;)


Kärlek

Jag är så sjukt inne på vita blusar och stickade tröjor just nu! Om det är något som ska in i garderoben så är det verkligen sånna plagg. Men jag väntar nog med att fylla på garderoben tills jag bytt rum med Elliot och fått min "walk in closet".





Twit twit

Börjar kl 9:10 idag, men ändå gick jag upp samma tid som vanligt. Jag kom nämligen på att jag inte hade pluggat så mycket till svenskaprovet. Sen har jag SO förhör idag, och jag kunde typ ingenting. Så därför har jag suttit uppe i snart 2 timmar och pluggat svenska och SO. Kul kul...


Fobier

Ska ta en liten promenad nu. Jag går ut och går varje kväll eftersom att det är bra med frisk luft. Man blir inte förkyld lika lätt då, och är det något som jag har fobi för/hatar så är det förkylningar! Därför tycker jag oftast att det är fruktansvärt jobbigt att åka buss eller spårvagn. Det är ju nästan alltid där som man blir smittad. Och nu när "vi" ändå är har tagit upp ämnet så är det en till sak jag har fobi för. Nämligen att spy. Jag har själv inte spytt på säkert 8-9 år, och det är jag väldigt glad för. Sedan förstår jag inte vitsen med att köra ner två fingrar i halsen! Träna om ni nu ska gå ner i vikt. När man spyr så blir tänderna dessutom gula på grund av magsyran. Och hur snyggt är det med gula tänder?


Imma be under the mistletoe

Ååh! Jag längtar galet mycket till julen just nu. Kan inte den första snön bara falla snart? Det är sjukt mysigt att gå ensam i vintermörkret på kvällarna. Jag har varit jätte mörkrädd i hela mitt liv, men för 2 månader sedan försvann rädslan. Och nu verkligen älskar jag mörkret!




Save a lollipop, suck a dick.



Offi svarar: Ojojoj då. Här har vi en som verkligen inte vet vad hon pratar om. Svaret på frågan är egentligen ganska självklar. Jag vet flera som skulle vilja det. Bara för att jag får kuk medans du inte får det så behöver du väl inte bli så upprörd. För alla fattar ju att du bara pratar om dig själv. Din tur kommer säkert också, det gäller att ha tålamod ibland ;)


Jag har tydligen börjat skriva till mej själv... ?






Sassa svarar: Haha lilla gubben utan liv, har du/ni verkligen inget annat att göra på fritiden ? Jag tror lixom inte att jag sitter och kommenterar min egen blogg.. Och om jag nu skulle vilja säga något till Offi, så skulle jag absolut inte gör det här på bloggen....
Sen så ser vi ju era IP adresser oxå, (om ni inte visste det altså, för det värkar inte som det iallfall..) och jag känner faktiskt igen min egen IP adress... så lite fail där älskling. ;)


Nerd alert






Offi svarar: Fy fan. Fy fan vad kag skrattar just nu! Är det sånt ni gör på fritiden? Asså kollar in varandras kukar? Det som är så jävla skrattretande är ju att det dessutom är samma person som har kommenterat. Nu för tiden kan man nämligen kolla IP numret. Tänkt på det eller? ;)


Harry Potter

Jag har precis börjat läsa en Harry Potter bok. Och det var först nu som jag insåg att det inte kommer komma några fler filmer. Jag såg ju sista Harry Potter filmen på bio när jag var i England. Men jag var lite upptagen med något (någon)... så jag missade typ hela filmen. Allt jag kommer ihåg var att Voldemort försökte mörda Harry Potter. Jag minns inte ens om han lyckades. Sjukt intressant inlägg, I know.



Vrickad morsa..

Såg en helt jävla störd kvinna på bussen idag som gav sin 1-2 år gamla dotter en energidricka. Hur tänker folk? Om jag ska vara ärlig så såg mamman inte helt frisk ut heller. Stackars unge :s




Echo, echo

Jag och Sassa skulle ju egentligen ha träffats idag. Men hon skulle till tandläkaren, så det blev inget med det. Vi kanske ska ses imorgon istället, men det är inte alls säkert. Har Studiedag på torsdag (tror jag), vilket är väldigt skönt! Men varför inte ha det på en fredag istället? Då hade man ju fått extra lång helg. Hur som helst så har jag svenskaprov imorgon. Jag är nästan säker på att det kommer gå piss! Visst... jag är ju bra på svenska och så. Men just alla ordklasser... dom bara vägrar sätta sig! Konjuktioner, pronomen, prepositioner... krångliga ord säger jag bara! Varför kan dom inte heta något enkelt, som frukt? Hur som helst så ska jag göra så gott jag kan. Man kan ju alltid hoppas på det bästa. Eller att svaren plötsligt dyker upp i huvudet när det väl gäller.




P-piller? Nej





Offi svarar: För det första så tycker jag inte att du behöver bry dig om vem det nu är jag gör saker och ting med. Jag har ett liv utanför bloggen. Ett så kallat privatliv. Och varför skulle det vara så intressant förresten?

Nej. Det är inte p-piller, utan helt vanliga värktabletter mot typ mensvärk och så. Jag gillar heller inte att ta tabletter egentligen, så det lär nog dröja ett tag innan några p-piller hamnar i väskan. Kådisar funkar ju lika bra?


I min väska







Just nu:

Kollar på Sol, fest & oroliga föräldrar. Rätt så bra underhållning faktiskt. Ett program som man kan kolla på när man är uttråkad typ. Någon av er läsare som följer serien?




human autotune




13:25

Gud!
Jag har verkligen jätte mycket skolarbete att ta igen nu :o Måste läsa ut en hel bok och sedan svara på typ 1000 frågor om den. Sedan måste jag göra omprov, plugga inför förhör och lämna in uppgifter. Allt är dessutom till på samma dag (tisdag). Så där rök min helg...
Jag var ju bara borta i 2 veckor :o Hur mycket har jag missat egentligen?!


Längesen..

Förlåt för att jag inte har bloggat på typ 1 år!
Jag hade tänkt vänta med att blogga tills den nya bloggen blivit klar... men det verkar som om det dröjer. Först ska Sassa fixa en ny header, och vi har nästan inga bra bilder på oss. Så imorgon ska vi träffas och fota lite. Jag får verkligen jätte dåligt samvete över att jag inte har bloggat. För nu såg jag att statistiken har gått upp! Jag lovar att fortsätta blogga här tills allt är färdigt med brunetterna.se!


Skaffa er ett liv! -.-

johan om Lite tid:
hejsan

Svar:
Asså seriöst ni har fan inget liv, så jävla f*cking omoget. Men eftersom ni redan kört det en gång så gick jag tyvärr inte på det denna gången, men jag kan faktiskt erkänna att jag track för att se var det var ni hade skickat denna gången ;)

Men asså att ni sitter och letar efter sånt skit på fritiden... olika sidor oxå.... ? HAHAHHAHA. Jag som trodde att ni satt och ru*** till .. lite annat... ? Hahah stackarna!




Lite tid

Sry, för att vi inte har bloggat något typ men asså som ni kanske vet så ska vi ju byta till .se istället, så vi håller på med en ny design och header och sånt nu, + skolan såklart -.- (asså läxor och sånt skit)

Men på Måndag efter skolan ska jag och Offi träffas, både för att ta lite nya bilder till headern och för att lixom bara träffas för det var ju ett tag sedan vi gjorde det..



Hatar egentligen att ta google bilder, men aa...



tööönt!



Erik om Bye Kärralund:
Ofta du byter tillbacks?
Svar: Asså så jävla f*cking omoget! -.- Men då vet man vad sånna som dig gör på fritiden.. ;)

(Gå in på hans ''blogg'' så fattar ni, det är bara att klicka på hans namn) ;)


Bye Kärralund

Idag snackade min pappa med rektorn på IES. Så jag börjar nog där igen redan denna veckan. Sjukt glad :D


köpt domän

Nu har jag köpt en domän. Så bloggen kommer nog flyttas till brunetterna.se snart. Kommer mer information i ett annat inlägg. Fortsätt följa sålänge! :D

Om någon undrar vilken sida jag gick in på för att köpa domän så var det one.com. Det kostade 937 :-
Nu blir det att satsa på bloggen ;)



Back to IES

Jag har bestämt mig för att jag vill börja på IES igen. Saknar verkligen engelskan, många personer och dom "lärorika" lektionerna! Så imorgon ringer mami till rektorn för att försöka få in mig i den gamla klassen igen. Nu är det väl bara att hoppas på det bästa då :)


Friends with benefits

Igår åkte jag till IKEA på morgonen för att titta på nya saker till mitt nya rum. Tar kort senare när sakerna har köpts ;)

När jag hade kommit hem så åt jag lunch och strax därefter ringde Louise och sa att vi skulle ses för att vi skulle sova över hos Hannes med Alicia, Herman, Erik, Enzo och Erik :) Så jag fick stressa sjukt mycket eftersom att jag bara hade en kvart på mig och jag skulle hinna duscha innan. När vi kom till Hannes så tittade på först på en "rolig" skräckfilm om en mördartomte. Rätt så löjligt faktiskt ;) Och den var inte speciellt bra. Sedan gick vi ut, köpte godis, tittade på film igen och pratade om sjukt mycket som hänt. Efter några timmar gick alla utom jag, Lollo och Hannes ut för att hoppa studsmatta. Vi var kvar i köket för att laga mat. Eller Lollo och hannes stekte hamburgare och jag tittade på. Jag hör liksom inte hemma i köket ;) Hur som helst så gick det några minuter och sedan började en hamburgare brinna. Lågan var verkligen jätte hög och stor så jag trodde att vi skulle elda upp hela köket. Därför sprang jag ut i panik och försökte ropa på dom andra, men jag fick bara fram hostningar eftersom att jag skrek och hade massa choklad i munnen. Hehe ;) Lollo och Hannes lyckades i alla fall släcka elden. Sedan åt vi, kollade på skräckfilmer, dygnade och hade jätte mysigt. Nu försökte jag göra en lång historia kort, vilket gick sådär då.



















Brunetterna.se

Just nu är jag skit sur! -.- Kommer inte berätta varför.. Haha kanske lite onödigt att säga det då, men jag ville bara att ni skulle veta det.. ;)

Kan berätta lite kort vad jag gjorde igår.
Åkte ännu en gång till stan, men för att kolla på ''vinter skor'' denna gången. Hittade inte de jag ville ha men köpte ett par andra skitsnygga. Visar de i ett annat inlägg. 
Kvar att köpa: Jacka, mössa, en till halsduk ? och ett par vantar.

Men problemet är att jag hatar vinterjackor -.- De är så tjocka och fula. Man ser ju lixom bara fet ut i de och det vill man absolut inte göra lixom. Men kollade lite på internet igår och hittade en skit snygg jacka p å H&M, som man inte ser så tjock ut i, den har lixom ett skärp runt midjan... Vill inte visa den här på bloggen, så att lixom ingen härmar mig o köper en likadan, för det är det värsta jag vet -.- För vem vill inte härma mig lixom ?

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!

PS: Vi ska byta till Brunetterna.se, men när det blir är inte bestämmt än, så om ni någon gång fösöker gå in på vår blogg och det inte funkar så är det för att vi har bytt till Brunetterna.se


Mini ''shopping''

Idag efter skolan åkte jag till stan (igen) för att kolla på lite kläder och så men hittade ingenting. -.- Blir så jävla sur, vad fan är detta, antingen finns det inte i den färgen jag vill ha eller så finns inte min storlek, blir så jävla trött på det! Funderar på att beställa hem kläder nu istället och om de nu är fula eller inte passar så är det ju vara att skicka tillbax de igen, då får man ju åtsminstonde storleken och färgen man vill ha..!

Men jag köpte iallfall lite små grejer.. Man kan ju inte åka hem utan något, man måste ju köpa någonting, även om det är något litet ;)






Haha blillig H&M parfym då, men luftar skit gott och alltid bra att ha. ;)


Älskar mina vänner!

linnea aidas bebe<3 om Love you to!:
hej ester?! Ärligt talat så serriöst vem tror DU att du är, asså aida är jävligt snygg även om man inte alltid ser det på alla bilder! och om hon nu tycker att hon är bättre och snyggare än alla andra så får hon väll tycka det?! det är lixom hennes blogg o hon skriver! om du nu tycker att det e så jobbigt att hon är så underbar så kan du då sluta läsa hennes blogg om du nu vill det! för ingen har bätt dig läsa den! :O
Svar: awww :D Love you Linnea! <3 Och jag håller med dig neah, du är inte tvungen att läsa denna blogg Ester! ;)


<3

Planer inför morgondagen

Imorgon ska jag åka till IKEA med mami och titta på möbler till mitt nya rum. Ska ju som sagt byta med brorsan. Sedan kanske vi åker och tittar på nya tapeter. Elliot har på något vis lyckats få fett fläckar på de nuvarande tapeterna. Inte en chans att jag tänker byta rum med honom innan tapeterna har bytts ut.

Ska sova över hos Hannes tillsammans med Louise imorgon också. Det kommer nog bli riktigt kul eftersom att vi inte har träffats på ett tag :)



Canada goose

Det börjar verkligen bli kallt och mörkt nu. Funderar starkt på att ta fram vinterjackorna... eller egentligen är det väl för tidigt? Men jag längtar faktiskt tills den första snön kommer och jag kan börja använda mina varma Canada goose jackor. Har ju redan en röd, en grön och en beige. Men en blå hade inte varit fel ;)




Always listen to your heart, because even though it´s on your left side, it´s always right.

Var med Amanda en stund efter skolan. Vi åkte hem till henne, åt lite, tittade på tv och sjöng som galningar till gamla låtar från lilla melodifestivalen. Kul kul :)




Saknar IES...














It´s raining.. damn

Ni minns väl att jag i ett inlägg skrev att jag älskade, eller i alla fall gillade regn. Jag vet inte om jag gör det längre om jag ska vara ärlig. Visst kan det vara härligt med regn en het sommardag. Men nu är det iskallt ute, och då är regn det sista jag vill ha! Har varit genomblöt hela dagen. Jätte mysigt...

Nej, nu ska jag ta och unna mig en kopp varm choklad och nörda wordfeud.




Prank




iPhone 4s

Det blev alltså ingen iphone 5. Istället blev det en iPhone 4s, alltså en förbättrad iphone 4. Värd att köpa? Jag vet inte riktigt. Jag är lite sugen eftersom att den ska ha en väldigt bra kamera, men jag kommer nog behöva tänka över det.


.se

Funderar på att köpa en domän. Alltså så att bloggen heter serriosabrunetter.se eller något. Såg att det var väldigt billigt. Vad tycker ni läsare? Jag måste ju förstås prata med Sassa om detta också. 

 

Bevis på att folk (och inte bara jag) tycker att jag är snygg!




Love you to!



Ester Hammar om Avundsjuka läsare!:
Vem är det som är så jävla feg att den inte vågar skriva sitt namn?
Jag tror faktiskt att ingen som läser denna blogg gillar den, Du antyder att du är så mycket snyggare än alla andra, då är alla andra skitfula.
Jag skulle nog precis som i en annan vacker kommentar, jämföra dig, med mitt rövhål.
Och det blir bara pinsamt, för du är inte ett dugg jävla snygg, och även om du nu skulle ha varit snygg, så behöver du ju inte bete dig som värsta divan, jag tror att du är jävligt osäker på dig själv, att du faktiskt tar åt dig av kommentarerna, och sen så måste du skriva att du är "såååå jävla snygg" och "såå jävligt mycket bättre än alla andra"
för att du inte ska tappa självkänslan, jag tycker synd om dig. För du har redan tappat självkänslan, gumman, annars så skulle du inte behöva göra detta, sjunka till denna låga nivå.
Puss/ Ester

Svar: HHAHAHAH, lilla gumman, skulle jag haft dålig självkänsla skulle jag aldrig ha laggt upp bilder på mig själv.
Så för att man ska ha bra självförtroende ska man säga att man är ful då, för att om man säger att man är snygg så betyder det att man är osäker på sig själv.. ? :S Haha nej, så är det nog inte! Men du får fan tro vad du vill, men tro mej, jag vet bäst själv! ;)


"Bull"shit

Kom precis på att det är kanelbullens dag. Sjukt löjligt enligt mig. Varför har kanelbullen en speciell dag? Varför inte byta ut kanelbullens dag mot "välgörenhetsdagen" eller nåt? Då hade man ju typ kunnat skänka en tjuga till cancerfonden, rädda barnen eller nåt istället för att slösa bort pengarna på en jävla bulle. Tänk vad mycket skillnad vi hade gjort om lika många som köper kanelbullar skänkte pengar till välgörenhet.

¨



21:11

Idag efter skolan åkte jag och Melissa hem till vår farmor för att välja varsin tavla. Jag lägger upp bild senare om jag kommer ihåg.

Kanske ska byta rum med lillebror. Har kommit på att allt jag behöver är en stor garderob, en stor säng och ett skrivbord. Crosstrainern tar ju ändå bara plats, så den kan lika gärna stå i vardagsrummet. Och jag kollar ju aldrig på tv heller, så den tar också bara en massa onödig plats. Men jag funderar fortfarande. Om jag byter rum med brorsan så kommer jag ha en "walk in closet" typ. Hade varit jäkligt najz! Vad hade ni valt? Litet rum med stor garderob eller stort rum med många små, trånga garderober?

Sex in the morning, sex all day




Dagens outfit




Nytt




ZARA 299;-


H&M  79;-


English, please!

Skoldagen segade verkligen trots att jag började kl halv 10 och bara hade 4 lektioner. Kanske för att jag hade fysik och inte fattade ett jävla piss. Hade ju fysik (Science) på engelska förut, så det kan nog bli lite svårt nu när jag måste lära mig det på svenska och så. Men jag får väl fortsätta kämpa helt enkelt. Imorgon har jag spanska prov, och jag har ingen aning om vad det kommer handla om.

Tog en sväng förbi stan efter skolan. Bilder på det jag köpte kommer snart.


L to the O to the V to the E - LOVE




Die fucker die

Är så sjukt irriterad på en person. Hur jävla svårt kan det vara? Jag sa att jag inte ville och ändå fortsatte du. Så sjukt dålig stil! :/

Skulle egentligen ha varit med den personen idag, men efter det som hände igår så hade jag verkligen inte lust. Istället ringde jag Melissa, men hon var inte hemma. Så jag har inte gjort något speciellt idag. Funderar på att ta en promenad, men jag vet inte riktigt. Kommer väl på något förr eller senare.




Fika

Igår åkte jag till stan med my mum, kollade runt lite med hittade ingenting. Fyfan vad jag hatar att åka till stan och sedan åka hem med..ingenting.. -.-'
Och ni vet hur söndagar ser ut för mig, så det finns inget speciellt att skriva om..
Men vi tog iallfall en liten fika igår. :D



Så sjukt gott asså! Jag blev sjukt mätt efter halva, men jag kunnde inte sluta äta för att de var så gott så jag ''råkade'' äta upp hela och kännde att jag skulle spy efter :S
Skulle klara mig en hel dag utan att äta något annat! Shit!


Avundsjuka läsare!



Märks att ni kan kommentera (lite grann iallfall) trots allt. Grattiisssss ? HAHAHA. Patetiska läsare! Att ni ska vara så jävla avundsjuka, jag är ju inte förvånad men varför är det så himla svårt att erkänna det istället för att skriva en massa skit som inte äns är sann.

Sen att ni kallar mig och Offi för fula bevisar ju bara att ni är hur jävla svaga som hälst. Vi visar upp oss och lägger upp en massa bilder på oss själva på internet, som vem som hälst kan se, medans ni inte äns kan skriva erat namn. Haha det säger ju allt lixom!?
Vi är ju iallfall stolta över hur vi ser ut, men ni kan inte äns stå för vad ni säger... Men tydligen får man inte vara stolt över hur man ser ut..!? Bara för att ni har dåligt självförtronde måste väll inte vi oxå ha det !?

Och bara så ni vet så kommer vi ALDRIG att ta åt oss från sånna som sitter och skriver skit bakom skärmen, och helt anonymt! ;)

PUSS PÅ EEERRRRRRR! <3
HAHAHAHAHAH.

walking in the dark

Har precis ätit pizza, så nu ska jag ta en långpromenad. Ska vara ute och gå i 2 timmar. Tur att jag har spotify premium så att jag kan lyssna på musik på min iphone. Annars hade jag aldrig klarat av det ;)




Stan med älsklingar

Idag åkte jag till stan med Sara och Amanda. Vi gick först runt och tittade i lite olika affärer. Jag köpte ett snyggt linne som jag kanske tar kort på senare. Sedan tänkte jag köpa en pälsmössa också, men när vi kom till affären där mössan fanns så stod en grupp människor där och demonstrerade mot pälskläder och sånt. Så eftersom att jag inte ville göra dom allt för upprörda så sket jag i mössan. Därefter gick vi till ett mysigt café och tog en liten fika. Köpte en jätte god morotskaka! Ibland får man faktiskt ta och unna sig något gott ;) När vi hade ätit upp och hunnit smälta "maten" så gick vi runt på göteborgs gator och bara pratade. Nu ska jag ta och vila mig en stund, och sedan går jag kanske ner till Melissa.










Svar till en patetisk läsare



Offi svarar: Jag kan inte annat än att skratta åt sånna här kommentarer. Hur jävla töntigt är det inte med folk som sitter bakom skärmen och slänger kränkande kommentarer hit och dit? Jag skulle bra gärna vilja se hur du verkligen ser ut, för ditt självförtroende kan ju inte vara på topp eftersom att du bara försöker trycka ner andra. Det visar ju bara hur patetisk du faktiskt är. Men fortsätt du med att kalla mig ful. Det lär ju inte göra dig snyggare.




RSS 2.0