Smile bitch!

På måndag är det att ta skolfoto som gäller. En sak jag inte förstår är varför folk oroar sig i flera veckor över vad dom ska ha på sig, går till frisören och lägger ner flera hundra kronor på en frisyr som bara håller i några timmar, sminkar sig som dockor och jag vet inte vad. Det är för fan bara en bild?! Jag tänker i alla fall komma klädd som vanligt. Sedan behöver man ju inte se så jävla tillgjord ut heller. Le som en normal människa istället för att göra en överdriven fjortis pose.


Nu är det att komma i tid som gäller!

Kom ju försent till skolan typ hela förra veckan. Så nu har jag och mina föräldrar gjort en överenskommelse om att jag ska få 500 spänn om jag lyckas komma i tid resten av terminen. Är det värt att försöka? Det blir en riktig utmaning i alla fall... För dels så är ju bussarna typ alltid försenade :s Inte konstigt att man kommer försent då. 

En till sak som jag ska börja göra är att städa. Eller typ plocka ur diskmaskinen och slänga allt skräp. Så nu ryker väl brorsans gamla legogubbar och all gammal skit! :D Kommer få 100 spänn för "arbetet". Som tur är så behöver jag bara städa 1 gång i veckan då. Ni kanske märker att jag gör nästan vad som helst just nu för att få pengar. Eller jag brukar egentligen få pengar när jag behöver, men eftersom att jag blir kallad bortskämd hela tiden så tänkte jag att jag skulle börja göra mig förtjänt av pengarna jag får. Kommer ju såklart fortsätta att få pengar när jag behöver. Frågan är bara hur länge jag kommer stå ut med städningen. Jag har faktiskt aldrig plockat ur diskmaskinen förut :o Men det är väl för att det i vanliga fall är föräldrarnas jobb? ;)




Vill ha, ska få!




I'm baaaaacccckkkk babyyyy!

Asså fyffaaaaaaaaaaaann vad jag har saknat bloggen och att ha internet lixom! Och ni har säkert saknat mig ÄNNU mer!? Tror jag säkert att ni har! ;) Asså lixom jag fattar inte hur jag har kunnat klara mig all den här tiden. Höll på och dö lixom! Men nu är jag tillbax såklart :D
Asså nu måste ni berätta för mig hur ni har klarat er utan mig ? Jag har ju nästan inte klarat mig utan internet, och ni mig, och det är ju lixom värre för er för det är ju mig vi pratar om lixom.. men ni har väll suttit och kollat på mina gamla inlägg eller så ?

Asså jag har så mycket att göra nu att jag inte äns vet vart jag ska börja. Jag har lixom en jävla massa att skriva här på bloggen för det är ju en hel del saker som har hänt under dessa dagar jag inte kunnat blogga (eller ? ;)) Sen så är det ju en massa bloggar man följer och alla har ju hunnit blogga skit mycket. Sen så har vi facebook, där vet jag ju inte vad som har hänt. Och TVD måste jag ju börja kolla på har ju inte kunnat kolla på det, fyfan vad jag har saknat det! Så lixom det är en massa jag måste göra nu. 

Och asså äntligen är det någon som erkänner att de saknat mig. Jag sa ju att ni älskar mig, men bara att ni har lite svårt att erkänna det. Man ska faktiskt vara solt över det man tycker!



Om ni kanske undrar så är allt här hemma inte klart. Vi har flyttat helt nu men det är fortafarnde inte klart. Det är jättestökigt och jag hittar nästan inget av mina saker för allt ligger lixom forfrande i en massa kartonger/lådor. (det är det värsta med att flytta) så jaa..

Nu har jag en massa att göra så byeee så länge! ;)



Stryp mig ...

Dagen segade typ. Höll på att somna på nästsista lektionen. Hur mycket tror lärarna att vi klarar egentligen? Jag menar... vem orkar sitta inne i ett instängt klassrum i typ 1 år och bara lyssna på lärarens eviga tjat. Inte jag i alla fall :s Sedan har vi typ inga raster, och vi får ju inte lov att lämna skolans område heller. Jag vet.. det finns sjukt mycket onödiga regler på min skola. Typ som att man inte får visa magen, ryggen, äta frukt inne, ha på sig keps osv. Jag tror inte ens att vi får svära :o Eller inte framför en lärare i alla fall, för då blir man typ tillsagd och så får man ta en massa skit -.- Har många gånger funderat på att byta skola, typ till Kålltorp eller Käralund. Men nu har jag ändå bestämt mig för att gå kvar hela sjuan. Ska försöka stå ut...


Juste.. fick någon kommentar om att det var någon som saknade Sassa. Haha, förstår att ni saknar henne. Till och med jag gör det ;) Jag har faktiskt ingen aning om när hon kommer börja blogga igen. Hon har ju precis flyttat, så jag tror inte att hon har något internet för tillfället. Men fortsätt följa bloggen så märker ni när hon kommer tillbaka!


Tänkte muntra upp er genom att bjuda på en gammal bild på Sassa. Nu kanske saknaden inte är lika stor.. eller ? ;)


Run bitch run

Åkte inte till Liseberg idag eftersom att dom andra inte ville gå dit när det ösregnade.
Så istället åkte jag hem till Amanda och var med henne hela dagen. Vi spelade monopol i 2 timmar (!). Gissa om det blev tråkigt efter ett tag :o Sedan tittade vi på film. The Green Hornet. Två timmar senare när filmen var slut så gick vi upp på hennes rum och pratade i en evighet. Blev hämtad runt 6 tiden och när jag kom hem så var jag med Melissa en stund. Sedan fixade jag lite saker på mitt rum och nu ska jag nog göra mig klar inför kvällen. Går nog och lägger mig ganska snart eftersom att jag ska upp kl 5 imorgon och springa. Kommer göra det varje Måndag, onsdag och fredag från och med nu. Dessutom kommer jag gå/springa på min Crosstrainer på kvällen också. Jag sover väldigt dåligt på kvällarna, och träning gör att jag sover bättre. Har typ världens sämsta kondis nu... men om några veckor så ligger den nog på topp igen :D




Jag gråter bara i regnet

Bara jag som älskar regn? Jag tycker att det är jätte mysigt att vara både ute och inne när det regnar. Något som jag däremot avskyr är att använda paraply. Jag tycker bara att det är jobbigt :s
Nu ska jag ta och gå ut i regnet och bara stå där tills jag ser ut som en våt katt. Sedan tänker jag ta en lång, varm dusch. Det finns nog inget bättre än att komma in i värmen när man är alldeles stelfrusen.




Shopping

Åkte till stan med mami idag. Och jag köpte bland annat en poncho, en (skol?)väska och ett par jeans. Sedan åkte vi och hyrde film och köpte pizza.

Imorgon ska jag till Liseberg med Amanda, Sara och Sanna. Får väl se hur kul det kommer bli. Jag stannar nog inte så länge i alla fall. För jag har ju som sagt tröttnat på Liseberg.


Ponchon på bilden kommer från Ginatricot. Men jag köpte min på Åhlens city. Den jag köpte var dessutom snyggare ;)


Fiorelli 550 :- (REA)

Jag lyckades inte få en bra bild på byxorna, men jag kanske lägger upp en bild på dom senare.


Bad decisions make good stories

Slutade 1 timma tidigare idag eftersom att sista lektionen var inställd. Ibland har man verkligen tur ;)
Efter skolan ville Sara och Amanda att jag skulle hänga med till Liseberg. Men jag har gått så många gånger i år att jag inte alls tycker det är kul längre. Så därför åkte jag hem istället. Kommer nog inte gå på Liseberg någon mer gång i år. Och nästa år kommer jag verkligen inte köpa guldpass. Detta var ju tredje gången jag hade det, så nu har jag fått nog. Ska jag nog ta och läsa lite snart. När jag var liten så läste jag nästan hela tiden. Typ 3 böcker på en vecka. Men i femman tappade jag intresset för böcker. Och förra året slutade jag nog helt. Men eftersom att böcker innehåller en hel del kunskap, även om man inte alltid tänker på det... så har jag bestämt mig för att börja lite smått igen.






Saknar...









Isle of Wight. Summer of my life <3


If you´re rich, I´m your bitch

Funderar på att rensa garderoben igen. Har så sjukt mycket kläder som jag inte använder. Men ändå har jag problem varje gång jag ska klä mig. Jag tycker aldrig att mina kläder är fina nog, även om jag får en hel drös med komplimanger för min outfit varje dag. Bara jag som har det problemet eller? :s

Och om jag nu skulle göra det så vet jag två personer som skulle bli glada. Nämligen Sara och Amanda. Dom brukar ju få mina saker som jag inte vill ha :p





25/8

Fick min första läxa idag. Så nu har väl skolan i stort sett börjat på riktigt. Är sjukt nöjd med mitt schema också. Har typ sovmorgon varannan dag, och så slutar jag tidigt varannan dag. Eller jag tycker i alla fall att det är tidigt att sluta runt 2 tiden. Hehe ;)

Idag efter skolan så åkte jag direkt hem och gjorde klart läxan. Sedan var jag med Melissa en stund och när hon hade gått så satte jag igång med dagens träning. Har precis gjort ett nytt träningsschema, men det är väl inte ni så intresserade av att se? :p Nästa vecka ska jag ta en sväng till Raglady. Såg en sak som jag ville köpa där, men vad det är tänker jag inte avslöja innan jag har köpt "det". ;)


I smile cuz I have no idea what´s goin' on :)

Glömde helt bort att blogga igår eftersom att jag var med Sara och Amanda efter skolan. Och sedan tittade jag på film, städade och gjorde lite andra viktiga saker när jag kom hem. Därefter var klockan runt 12, och eftersom att jag skulle till skolan nästa dag så kände jag att jag behövde gå och lägga mig i tid.


If you don´t live for something, you´ll die for nothing

Så idag började jag skolan igen då. Dagen segade typ... så har inte speciellt mycket att skriva. Har i alla fall bytt skåp, lärare och en massa sånt. Något som är nytt för i år är också att vi har fått ett bibliotek, ett skol café, nya klassrum och en ny gympasal. Men nog om detta.

Efter "skolan" så tänkte jag, Sara och Amanda ta en sväng förbi Liseberg. Men när vi kom dit så märkte vi att det var stängt, så därför åkte vi hem istället.



Min nya frisyr då, som ni inte har fått se så tydligt än.
Bilderna är tagna och redigerade av Sara ;)


When I say "Just kidding", 50 % of the time, I´m not.

I dag kom Sara och Amanda hem till mig. Sara ville låna lite kläder som hon skulle kunna ha på sig imorgon när vi börjar skolan, så jag drog ut i stort sett alla mina kläder så att hon kunde välja något. När hon hade valt kläder så gick vi in på Chatroulette och hade lite kul ;) Eller Amanda satt mest och filade sina nya lösnaglar. Haha :p Efter några timmar gick dom i alla fall hem, och då kom Melissa hit. Så hon hjälpte mig att städa, och sedan kollade vi på film och gjorde lite andra saker.
Nu ska jag ta och lägga mig eftersom att skolan börjar imorgon.




Kan någon göra detta åt mig ?

Asså kan någon typ bränn upp alla skolor ? Jag verkligen haaaatar skolan, asså fyfan vad jag INTE har längtat. Som ni kanske förstår så började skolan idag.. -.- *Suck* Varför ska man gå i skolan när man ändå har sin dator lixom.. ? En dator är ju mycket ''smartare'' än en jävla lärare/männsika. Sen så hade två äckliga personer i min klass slutat, fy faaaaaaaaaannn vad skönt säger jag bara! Då slipper man illafall de, men sen så har vi ju resten kvar, haha...

Ialf, som ni kanske ser så har jag ju internet nu. Men det är för att jag är i mitt gamla hus just nu, asså vi håller fortfarande på o rensar huset, det är lite saker kvar här som vi ska ta med oss, så jag passade ju såklart på att sitta vid datorn.

Asså kan ni fatta att jag lixom lever utan internet där borta i det nya huste, fyfan håller på och dö lixom. Fick leva utan dator OCH tv i två dagar (!!!) men som tur så fixade vi tv:n igår, så nu kan jag åtminstonde kolla på tv.
Hur har ni ''levt'' utan mig de här dagarna då ? Ni har säkert haft det jättehemskt, asså jag förstår att ni inte klarar av att jag inte bloggar men jag kan tyvärr inte göra något åt det :(

Men jag kommer iallfall att få internet denna veckan, vilken dag det blir vet jag inte riktigt, får väll hoppas att det kommer snart...



Let´s fall in love and make them hate us

Idag tränade jag en stund med Melissa. Och sedan tog vi oss en lång dusch. Jag har faktiskt inte duschat ensam på 2 veckor, haha :p Frågan är bara om jag/vi har sparat vatten på det, för vi har ju stått där och bara njutit ett bra tag innan vi börjat tvätta håret, tvåla in oss osv. Nu ska jag nog inte gå in på fler detaljer, hehe ;) Sedan satt vi på golvet i mitt rum och rakade benen. Så nu är vi lena och rena :D Därefter städade jag lite, och rensade bland allt smink och så. Gav bort typ hälften till Melissa som inte verkade bry sig om att det var flera månader gamla ögonskuggor och mascaror. Haha, tokig kusin man har ;)
När Melissa hade gått hem så fortsatte jag att städa rummet en stund, och sedan började jag packa skolväskan. Fast jag kommer nog köpa en ny om några veckor eftersom att den jag har nu är lite för stor, enligt mig.




Bjuder på några gamla bilder. Kusinkärlek, eller vad säger man? ;)


Fade into darkness

Har precis varit ute och tagit en långpromenad. Jag kände att jag verkligen behövde komma ut och röra på mig efter att ha suttit inne en hel dag och bara kollat på film. Nu har ju Sassa tagit bloggpaus också, så därför ska jag försöka blogga extra mycket. Får väl se hur det går ;) Nu ska jag ta och slänga ihop en sallad och sedan sätter jag mig nog framför tvn och myser med vovven en stund.




Filmtips

Idag har jag bara tränat och kollat på film. Och nu känner jag mig hur trött som helst. Filmerna jag har kollat på är i alla fall: A walk to remember som Sassa tipsade om i det förra inlägget. Trassel... ni vet den där animerade (?) disney filmen :p SpreadNever let me go, Diary of a wimpy kid, Diary of a wimpy kid 2 Rodrick Rules och just nu kollar jag på No strings attached. Filmerna som jag sett hittills är faktiskt väldigt bra. Så därför rekomenderar jag alla. Om det är någon av er läsare som har sett några bra filmer så får ni gärna ge lite tips ;)




Bye bye bitcheeez.

Vet att jag inte har bloggat på ett bra tag men asså jag har verkligen haft mycket att göra, som tex flytten. Men idag så flyttar jag! :D
Jag kommer inte kunna blogga, eller sitta vid datorn överhuvudtaget eftersom det tar tid att koppla internet typ... Jag vet inte riktigt hur det funkar men man måste typ ringa de som sköter internet skiten och det tar kanske några veckor eller några dagar innan det börjar funka. Så jag vet inte riktigt när jag kommer kunna sitta vid datorn eller så igen, men ni vet ju iallfall varför ;)

Kollade precis klart på en skit bra film. A walk to remember. Asså den är 5 år gammal men den är jättebra. Tro det eller ej men jag började faktiskt böla (Haha) Jag är väldigt känslig när det gäller sånna här filmer och kan börja böla i vilken sekund som hälst. Tycker verkligen att ni ska se den!


 
Tycker faktiskt oxå att killen (som är typ huvudpersonen,elr så är det tjejen vet inte) är ganska så snygg! :D
Aja, jag har ganska så mycket att göra nu, men asså jag vet att ni kommer sakna mig sååååå mycket men ni får väll ta och gå i terapi eller var man nu brukar gå när man mår dåligt.

DÅ TAR JAG EN BLOGGPAUS DÅ TILLS INTERNET BÖRJAR FUNKA DÄRBORTA!?



I KNOW YOU LOVE ME BITCHEZ ;)



19/8

Jag glömde helt bort att blogga igår eftersom att jag först var med Sara och hennes gamla klasskompisar (vi kollade på skräckfilm). Och sedan var jag med Melissa som också sov över. Vi var inne på Chatroulette typ hela natten. Haha, kulkul ;) Idag har jag inte gjort så mycket... skulle egentligen möta Sassa och Lollo kl 13, men Lollo var tydligen sjuk så det sket sig. Kanske laddar ner någon film lite senare. Men först känner jag att jag måste ta igen all den träning som jag missat. Har inte tränat på 3 dagar tror jag.


Bjuder på mig själv då... Nu fick ni er en liten titt på min nya frisyr också. Tycks? ;)




It´s not easy when it´s hard

Ska träffa Sara imorgon kl 13:30. Jag tror att vi ska vara med några av hennes gamla klasskompisar. Så det lär nog bli kul ;) Sedan kanske vi går och fikar på något café eller så. Det var egentligen tänkt att bara jag och Sara skulle gå hem till henne och se på skräckfilm, men planerna ändrades visst lite. Hur som helst så längar jag väldigt mycket. Dels för att jag ska få visa min nya frisyr, haha :p Bloggar i alla fall mer imorgon.





Nyklippt

Har precis varit och klippt mig hos min mammas kompis som äger en hårsalong. Det blev typ en blandning mellan "vanlig uppklippning" och "scene hair". Själv blev jag faktiskt väldigt nöjd :D Och sedan fick jag en massa gratis hårprodukter. Nu ska jag färga håret igen eftersom att jag är hälften brunett - hälften rödhårig :p


Fick bland annat denna produkten. Det är puder som ger håret väldigt mycket volym. Skit najjz :D


Enjoy saying goodbye



Även om låten har spelats väldigt mycket så har jag faktiskt inte kollat på musikvideon förräns nu. Och jag måste erkänna att den faktiskt var ganska "najz". Har i alla fall suttit och kollat på den 3 gånger i rad. Börjar tänka på min hund.. och på hur lite jag egentligen tar hand om henne. Det måste ha gått ett halvår sedan jag var ute och gick med henne senast. Haha, men tro nu inte att hon aldrig får komma ut. För det får hon ju såklart. Mina föräldrar tar ju promenader med henne :p





Confessions of a shopaholic

Igår kväll sov Melissa över hos mig. Och idag så har vi varit och shoppat lite. Först drog vi till Raglady, och där var det typ 70 % Rea på ALLT :o Så Melissa köpte en hel del, men eftersom att jag inte hade några pengar med mig så fick jag nöja mig med att bara titta :/ Sedan gick vi och mötte våran farmor eftersom att vi skulle ta en fika. Vi gick och fikade på Le pain Francais. Efter det skulle vi gå på bio och se Bridesmaids, men eftersom att det var 1 timma kvar tills bion började så gick vi runt och tittade på kläder. När vi var inne på Tessie så blev jag alldeles förälskad i en jacka, och snäll farmor som jag ha så köpte hon den åt mig. Hihi ;) Sedan gick vi in på Johanssons och kollade på skor. Och där hittade jag ett par skinnskor för 1300, fast det var Rea på dom så min farmor köpte dom också. Hur generös får man lov att bli lixom? :D

Imorgon ska jag kanske klippa håret. Mami försöker boka tid just nu :D


Köpte/Fick den jackan. Bild lånad från google.


Något ni kanske inte visste om mig.. ?

Idag har jag inte gjort ett skit, förutom att sitta o ha tråkigt framför datorn. Men det bästa man kan göra när man har tråkigt är att kolla på film. Så jag sökte på lite filmer här på internet och hittade filmen Monte Carlo, den var faktiskt okej, kanske inte den bästa filmen jag sett, men ja.. Och jag är INGET fan av Selena Gomez om ni tror det.
Jag gillar inte komedi filmer egentligen men eftersom att det oxå var lite ''romantik'' i filmen (haha vad fult det lät) så gillade jag den. Den är nog därför den inte är mer än okej.. ?
Något ni inte visste om mig: Jag kollar aldrig på filmer om det inte är ''romance'' i de, för då är de hur jävla tråkiga som hälst. Alla andra filmer hatar jag, förutom skräck.



Här har ni trailern.


I'm in love!

Asså jag är verkligen kääär i den här låten. Hörde den i dag när jag var i allum med Offi och Lollo inne på Glitter.



Medan vi ändå är inne på ''kärlek'' så kan jag avslöja att jag inte bara är kär i låten, utan i en person oxå (haha) Men det är INGEN som känner honom så ni folket som känner mig behöver inte sitta och fundera på vem det är för ni varken känner eller har träffat/sett personen. ;)
Han bor i en annan stad!

How to conserve water...

För några timmar sedan kom Melissa hit, alldeles uppspelt var hon. Men det är kanske rätt så lätt att förstå, med tanke på att hon äntligen fått komma hem till kära Göteborg efter att ha varit på sitt landställe i över 1 månad ;)
Hur som helst så kramades vi väldigt länge och berättade lite kul "skvaller" för varandra. Sedan gick vi ut i regnet för att svalka oss lite. Det är nämligen varmt som i en bastu inne hos mig eftersom att hela huset är "inslaget" i plast. Dom gör fortfarande om fasaderna eller nåt :s Så det går inte att öppna några fönster, vilket leder till att det blir väldigt kvavt här inne. Först gick vi bara runt i regnet och babblade på om allt och inget. Sedan hittade vi ett läckande stuprör där det forsade vatten. Så vi ställde oss under det läckande stupröret tills vi båda såg ut som två dyngsura katter. Sedan gick vi hem till mig och tog en lång, varm dusch tillsammans ;)




Vadå barn porr ?

Asså är verkligen skit sur just nu! Jag fick typ virus på min skoldator. Och gissa vad det står!? Det står fan att jag har gått in på nå jävla barn porr (!!) Men ursäkta lixom !? När gick jag in på det !? Och därför går det inte att gå in på internet så jag får använda min och mammas dator, (den är bättre) men jag får inte ladda ner något och därför kan jag inte använda photoshop. ÅÅÅHHHHHHH är så jävla arg.
Måste vänta tills skolan börjar så att jag kan lämna in den, så får de ta och fixa den lixom...

Just nu är det monligt och helt grått och ''fult'' ute och har därför ingen lust att gå ut. Men om det nu skulle ha varit soligt ute så skulle jag ändå inte kunna gå ut för jag måste sitta och städa för som ni vet så ska jag ju flytta och det är inte långt kvar. Vi börjar redan flytta in en massa saker i det nya huset på måndag. Längtar faktiskt jättemycket! :D


Borde jag verkligen skriva det här ?

Asså sry bitchez, men jag har inte varit så glad de senaste dagarna och har därför inte orkat blogga. Vet inte om jag borde säga varför.. men asså det är typ lite privat... Men kan säg att jag saknar en person..elr två egentligen och att jag hatar en person som jag älskade jättemycket förut...mer än så säger jag inte.

Juste, i Fredags skulle jag egentligen träffa Lollo, men det blev aldrig så, så istället solade jag den dagen, har blivit ännu brunare nu! :D Men får hoppas på mer sol nu innan skolan börjar (usch och fyfan vad jag INTE längtar) så att jag kan bli brunare. Men iallafall, jag Lollo och Offi ska träffas på måndag, vi ska typ in till stan och ta en fika och kanke gå runt och kolla/köpa lite kläder, får se hur det blir.

Och på tal om skolan, det är fan bara en (!!)vecka kvar! :O Fyfan vad arg jag är! Det känns som att sommarlovet precis börjat.. ? Asså jag har fan bara lust att bränna upp hela jävla äckel skolan och få slippa allt lixom.. Men det blir ju ändå kul och få träffa kompisarna.. eller det är ju typ INGEN jag saknar förut Linnéa som jag inte träffat på jättelänge och Lollo träffar jag ju hela tiden så lixom fan är skolan till när man ändå kan träffa de på fritiden ?


Öland

Fick sån himla lust att åka till Öland nu!
Jag gör ju det en gång om året, men i år kände jag inte för att åka dit. Så därför åkte familjen utan mig.
Min farfar bor där. Och hans bror har en bondgård och han äger en massa kor. Så varje år sedan kanske 3-4 år tillbaka så har jag, min bror och mina kusiner "fått" varsin ko. Dom bor ju förstås på min farfars brors bondgård, men när vi är där så brukar vi gå och "hälsa på" dom.




Try not to laugh



Det går inte att hålla sig för skratt.
Men samtidigt kan man inte låta bli att tycka lite synd om honom. ;)


Trött och arg så pallar nt blogga just nu -.-


Seize the day

Ska träffa Sassa och Lollo på måndag. Så det lär nog bli en del shopping och så. Längtar ;)
Är dock lite rädd att jag kommer se ut som värsta blekfisen bredvid Lollo som precis har kommit hem från Spanien. Gissa om jag är avis? :p

Nu ska jag ta och koka lite havregrynsgröt . Mums! :D
Sedan blir det att träna.





Do it like a dude

Bara 10 dagar kvar tills skolan börjar då. Lite längtar jag faktiskt, men det är väl mest för att jag ska få träffa alla kompisar. Fast om jag ska vara ärlig så har jag inte saknat speciellt många :/ Från min klass är det bara en person som jag har saknat, och från de andra klasserna har jag väl inte heller saknat så många. Ibland har jag faktiskt funderat på att byta skola helt, bara för att jag känner att jag inte passar in. Alla är så sjukt omogna, och då menar jag ju förstås inte exakt alla. Men väldigt många i alla fall. Svårt att förklara :s Nej, nu känner jag att jag bara blir deppig av att skriva och tänka såhär. Så det är väl bäst att jag avslutar inlägget nu.


Saknar ♥


Show me how you Burlesque

Ledsen att jag inte bloggade igår. Jag var med Amanda, och vi shoppade typ hela dagen. Fortfarande så har jag ingen kamera, så jag kan inte ta bild på det jag köpte. 
När vi hade shoppat klart så åkte vi hem till mig och lämnade mina shoppingkassar. Sedan hängde jag med Amanda hem eftersom att jag skulle sova över. På kvällen bakade vi en kladdkaka och kollade på en jätte bra film. Burlesque hette den, och jag rekomenderar den stort :D

Idag åkte vi och mötte Sara i Angered. Sedan åkte vi hem till henne och kollade på Paranormal activity 2. Det var andra gången jag såg den, och jag tycker verkligen inte att den är bra. Det händer ju inte ett jävla skit, och den är ju inte ett dugg läskig. Jag fattar inte varför folk pratar så mycket om den :s
Strax efter att filmen var slut så åkte i alla fall jag och Amanda hem. Och nu ska jag ta och träna. Måste bli av med den där kladdkakan som jag och Amanda satt och tryckte i oss igår :s





Jag blir på bättre humör av att köpa!

ChaCha, alla sötnosar som älskar mig!


Idag har jag och min underbara mamma spenderat ungefär 5000 kr! Vi köpte en massa saker till vårat nya hus. Tror jag har sagt detta förut, men asså jag kommer visa ALLT vi köpt OCH vårat hus sen när vi har flyttat och allt är klart.

Sen så köpte jag oxå lite saker till mina naglar. Hela paketet (som ni ser på bilden) kosta bara 500 (!) kr. Skit billigt ju! Är jättenöjd/glad! Är det bara jag som blir på bättre humör av att köpa saker/kläder ? Om jag tillexepel åker till stan och åker hem utan att ha köpt något blir jag skiiiiit sur! Haha! Sån är jag! ;)



Naglarna blir skit snygga efter att man använt sakerna på bilden! Just nu är mina naglar jättelånga, längre än vanliga lösnagalar, har haft det ett tag nu, så nu funderar jag på att klippa av de och köra på korta istället...

Awesomeness





iphone 5?

Nu tänker jag bara vänta 1 vecka till. Och om jag inte har fått tillbaka min iPhone tills dess så är det dags att börja fundera på att köpa en ny. Så då kan jag välja mellan 4an och 5an, men det är bara det att jag inte har en aning om när 5an kommer ut. Och jag orkar inte vänta allt för länge. Så om ni vet när 5an kommer ut så får ni jätte gärna tala om det för mig ;)


Stuck with each other

Så idag har jag varit med Amanda.
När jag kom så satt hon och spelade något gammalt BRATZ spel på ps2. Rolig kompis man har då ;)
Sedan spelade vi något annat spel.. Happy feet tror jag det hette. Typ skit tråkigt, så vi låg mest och skrattade. Sedan ville Amanda kolla på Lotta på bråkmakargatan, så då gjorde vi det i tio minuter, sedan tröttnade vi. Och resten av tiden låg vi mest och pratade.

Nu är jag i alla fall hemma, och fick precis lite kläder av mami. 2 Björn Borg trosor ( Kärlek till dom :D ), och 3 tröjor. Kanske ska träffa Amanda imorgon igen, och då åker vi nog in till stan och shoppar.





Who doesn´t love me ?



felicia om Fan vad jobbigt det är att vara tjej ibland!:
ahahah asså FAN va jag stör mej på alla som kommenterar typ skit t den här bloggen.
asså okej om man har problem med sassa, man behöver fan it skriva d..
gå o ta ut er ilska på ngn annan, bara för att ni e avundsjuka på hne :/
jag tycker att hon e jätte vacker (vem gör it d) o jag älskar bloggen så fuck alla andra
HÅLL KOMMENTARENA TILL ER SJÄLVA :*<3

Svar: Haha awwww, vad gulligt! <3 :) Äntligen någon som kan vara snäll lixom! :D Och håller med där om att jag är vacker! (a) Men asså avundsjuka människor finns ju överallt.. Sen så förstår jag att ni där ute är avundsjuka på just mig, men så är det bara!
Och kul att du gillar våran blogg! ;) Det gör säkert alla ni andra där ute oxå, det är bara det inte vågar erkänna det!


Baby cuz we´re soldiers in a war and none of us are backing down

Denna dagen har varit sjukt långtråkig. En riktig slappdag med andra ord. Jag har bara kollat på film och tränat med jämna mellanrum. Filmen jag såg hette "The parent trap", och det var min favorit film när jag var liten.




Nu ska jag ta och träna lite, och sedan kanske jag går och lägger mig. Skulle egentligen ha klippt mig idag, med jag kände för att stanna hemma på grund av en sak.


I´ll keep you my dirty little secret




Fuck you, I love you

Åkte till Allum idag och hjälpte mami i affären i några timmar. Sedan blev det lite shopping också ;)
Och när hon hade slutat så gick vi på bio. Såg Kronjuvelerna. Sjukt bra film!

Dagens köp:
6 trosor
4 tights
1 par skor
1 linne


Jävligt gammal bild. Men den visar hur glad jag är nu. Tänker inte tala om varför ;) Och jag vet att jag ser helt sjuk ut på bilden, så säg inget...




Fan vad jobbigt det är att vara tjej ibland!



Ska få en Iphone!




Svar: Kul att du gillar våran blogg! Men vem gör inte det lixom ? ;)
Asså min mobil är sönder och den har en jättejättedålig kamra, så jag kan lixom inte ta kort med den. Sen så har jag ju min kamra som jag brukar ta kort med när jag har köpt något nytt. Den kan jag lixom inte bära med mig överallt, asså när jag ska ut och sånt för att den är så stor. Och jag kan inte ta kort på mig själv med den för att den har en sån jävla blixt så man ser typ inte mig då.

Men jag ska på en iphone snart! Och då kommerjag att ta en jävla massa bilder! :D Tycker själv att det är tråkigt med bloggar utan bilder, men detta kommer att fixa sig snart! ;)


Sen kan jag ju bjuda på denna dåliga bilden som jag precis tog med datorn.
ENJOY THE BEAUTY!
Asså vackrare än så kan man inte bli lixom! Men asså nu är ju bilden jättedålig så man ser inte så bra lixom, men ändå! ;)





Svar





Offi svarar: Hej! Kul att du gillar våran blogg ;)
Anledningen till att jag inte lägger upp bilder på mig själv är för att jag inte har någon kamera för tillfället. Min iPhone är ju som sagt kvar i England, och det var med den jag brukade ta bilder. Men så fort jag får en kamera så kan jag lägga upp lite fler bilder på mig själv. Sedan vet jag inte hur det är med Sassa, men hon skulle säkert också kunna lägga upp lite fler bilder. Vad gör man inte för sina läsare? :D


Bjuder på en gammal bild nu. Ledsen för att man inte ser mitt ansikte, men det var nog den bästa jag kunde hitta :p

 

Har sagt det förut: Don't mess up with me!


celinaaa om I'm back bitchez!:
hahaha sjukt ful klänning
hela du är ful bitchj ;)

Svar: Asså snälla din lilla h*ra, jag pallar nt lägga ner så mycket tid på dej, men jag tycker att du ska gå och göra något vettigare. Som att s*ga lite k*k kanske ? MUMS! Men du är tyvärr inte värd det!
SÅ SNÄLLA LILLA ÄCKEL OCH OCH DÖÖÖÖÖ!

PS: Bara min f*tta är snyggare än hela jävla dig! -.-'


Hemskt...



Jag förstår inte hur man som förälder kan låta sitt barn utföra sånna övningar. Man ser ju mycket väl att barnen bara plågas och lider ;/ I Sverige hade det väl inte ens varit lagligt att utsätta barn för sånt? :s



Äta på kvällen = DÅLIGT

Nu har jag sovit bort hela dagen igen. Jag skyller på Kevin som höll mig vaken hela natten igår. Gick ju och la mig kl halv 6 imorse :s
Nu ska jag i alla fall äta frukost. Och eftersom att klockan är efter 18:00 så får jag nästan lite dåligt samvete. Ni vet väl att det inte är så bra att äta på kvällen? Själv har jag i alla fall som en vana att inte äta något efter kl 6 (på kvällen). Men nu har jag ju inte något val :o Ibland är livet bara för hemskt >.<


A sky full of lighters

Vaknade kl 3 (15) idag/igår eftersom att jag var uppe nästan hela natten. Sedan har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Fick i alla fall nya hantlar av pappsen idag. *Glad Chey* :D
Sedan fick jag ny hårfärg av mami också när hon kom hem. Så snart blir det att färga håret rött igen. Har nämligen börjat bli brunett nu efter några månader. Sedan ska jag kanske klippa mig nästa vecka också. Behöver verkligen en ny frisyr. Och då menar jag inte typ bara klippa topparna. Utan en riktigt "ny" frisyr. Vad det är för frisyr tänker jag inte avslöja än. Men det får ni nog veta förr eller senare ;)
Ska jag nog ta och lägga mig. Jag har ju nästan vänt på dygnet nu.. :s 







Några fettobarn som kanske vill gå ner några kilo ?

Chaaaaa bloggen! ;)
Asså fyfan vad uttråkad jag är just nu! Mina föräldrar är hos **** just nu, och jag tänker såklart inte följa med, vill inte träffa den människan mer!
Ialf, de kommer typ kl 11 eller någoting. Och det ända jag har ätit på hela dagen det är en kanelbulle, och jag orkar lixom inte gå och fixa något så jag väntar på mina föräldrar så de kan fixa något till sin lilla ängel att äta. ;)

Och kom inte och säg nu bara för det: Vad lite du äter osv. För lixom vissa dagar orkar man lixom bara inte att äta! Sen så måste man väll inte sitta och äta som ett jävla fettobarn och bara sitta och äta en massa jävla mat som gör en fet. 
Asså jag har en fråga till er fettobarn: Hur mycket äter ni egentligen ? Asså jag menar hur många gånger om dagen ni äter... ? asså vill bara se hur vet ni äter, sen så kanske jag kan hjälpa er att gå ner några kilo så att ni kan få en lika snygg kropp som mig ? (fast det kommer ni ändå aldrig få) men det är ju ändå bra att gå ner lite!
Snäll jag är va ? ;)

Kollar på lite gamla avsnitt från Jersey Shore just nu, love! Men ska kolla vidare nu bitchez! Så ha en underbar kväll!

OR NOOTTT! :D





Diskussion




Tips

Tänkte ge er lite tips som kan hjälpa om man har bränt sig i solen ;)

Gurka:
Skär några gurkskivor och applicera dom sedan på de "skadade"/brända områdena. Låt gurkskivorna ligga på plats i 10 minuter. Huden kommer få en "vitaminkick" som gör att den lättare kan återhämta sig.

Citron saft:
Pressa 2-3 citroner och blanda i 2-4 teskedar ljummet vatten. Doppa sedan en handduk i saften och applicera därefter på de brända områdena. Syrorna från citron saften påskyndar läkandet av "solskadorna" och gör även tillfrisknandet en aning lättare.


"Gurksättet" är det som jag gillar bäst. Jag har egentligen bara testat det 1 gång, men det kan ju bero på att det inte är så ofta som jag blir smärtsamt solbränd.





Lamt inlägg

Idag, eller borde man säga igår? Hur som helst så har jag varit med Amanda och Sara. Först spelade vi typ alfapet eller nåt. Sedan spelade vi Buzz i några timmar tror jag. Eftersom att tiden bara rusade iväg. Sedan kollade vi på en Action film. "Red". Och den rekomenderas verkligen. När filmen var slut så åkte jag och Sara hem. Därefter har jag nog inte gjort något mer.








No matter what, you´ll never see me cry..






Hjälp mig!

Asså jag ska få en ny mobil. Men jag kan inte bestämma mig. Eller jo... Jag ville egenltigen ha en Iphone men vissa tycker att det inte passar min ålder :S Är det åldersgräns på mobiler nu oxå lixom ?
Ialf, men många tror att jag inte kommer kunna ''hantera'' den, för så trög som jag är så tror jag faktiskt inte att jag kommer kunna göra det.. :D

Men nu funderar jag på en sån HTC som är på bilden. Någon som kanske har en HTC eller känner någon som har det ? Och kan berätta för moi om de är bra eller dåliga ? För när det gäller mobiler så kan jag typ inget...

MEN SNÄLLA, NÅGON SOM KAN BERÄTTA !? Måste veta så jag kan bestämma mig.




Jag är en ängel!

Anonym om Tröga människor! -.-':
Skulle du vara "Kissie smal" men fin/snäll på insidan så skulle nog många gillat dig . Du ju normalt smal men dålig på insidan. Och exakt som Tara sa i ditt inlägg "3 frågor 3 svar" så vill ingen vara kompis med en bitch..
Och exakt som Tara, så tror jag faktiskt inte heller att dina vänner gillar dig... För det är sant , ingen gillar en bitch! (Som Tara sa.) :P

Hahahah, nu har jag typ sagt allt som Tara har sagt men jag tyckte att hennes kommentar var bäst i d inlägget och jag kunde faktiskt inte säga det bättre själv :D
Svar: Haha. Asså för det första så: kom på något eget att säga! -.-'
Och jag är så ''fin och snäll'' på insidan som man kan vara soo shut up! Sen hur fan kan du/ni veta att mina vänner inte gillar mig ? Världen kryllar av en massa olika människor så jag kan lika gärna ha vänner som är exakt som mig (Atlså ''bitchiga'') För det är tydligen det jag är ? :S Så om mina vänner inte skulle gilla mig (vilket de gör) så skulle de inte gilla sig själva.

Men nu är jag såklart inte bitchig eller så lixom. Jag är ju hur snäll och söt som hälst !? (a) Jag är ju typ värsta ängeln! :D Fast det behöver jag nog inte säga för det vet ni redan!


::

Idag har jag varit med Amanda och Sara. Först åkte vi till Liseberg som vi hade bestämt. Men det var så jävla varmt ute, och dessutom alldeles fullt med folk på Liseberg så bestämde vi oss för att åka till stan istället. Jag köpte en massa saker, men eftersom att jag inte har någon kamera för tillfället så lägger jag upp bilder senare.





Svar: Om jag ska vara ärlig så tycker jag att Liseberg har börjat bli ganska så tråkigt. Men det kanske beror på att jag har haft guldpass 3 år i rad. Och gått så sjukt många gånger :/
2009 gick jag 32 ggr
2010 gick jag 14 ggr
Och i år har jag "bara" gått 8 ggr.

Men för någon som inte har gått på Liseberg någon gång så är det säkert jätte kul. Jag älskade i alla fall Liseberg när jag var mindre och inte gick så ofta ;)


Tröga människor! -.-'








Svar: Vad fan är det ni där ute inte fattar. Sicket jävla tjat det ska vara om det här med smal och fet. JAG ÄR INTE JÄTTEJÄTTEJÄTTE SMAL! JAG ÄR NORMALT SMAL! Så som alla normala männsikor är. Jag är lixom inte Kissie smal (usch) Jag är som typ kenza, som vilken jävla människa där ute. Spinkisar är fan det värsta som finns! Så varför skulle jag vilja vara något jag hatar/tycker är jättefult/äckligt. Måste jag ta kort på min kropp för att ni ska fatta !? För det värkar så!




I'm back bitchez!

ChaCha! Nu är jag ''tillbax'' igen och kommer att börja blogga som vanligt. Vad har ni hittat på medans jag har ''varit borta''
Asså jag vet att ni har saknat mig och så lixom, men nu är jag tillbax så ni behöver inte sitta hemma och deppa mer. :D
Men medans ni har suttit hemma och deppat över att jag inte bloggat så har jag shoppit, lite grann då, köpte bara klänningen som är på bilden då, men det räknat ju oxå som shopping lixom.

Sen så åkte jag till en kompis som bor i en liten stad som ligger ungefär en timme från Göteborg. Vi solade och badade typ hela dagen.

Och idag åkte jag iväg för att köpa nya grejer till det nya huset. Köpte: En ny säng till mitt rum, en ny säng till mina föräldrar. Och en jättejättefin soffa till vardagsrummet. Orkar inte ta kort på allt det, visar allt sen när vi¨har flyttat och alt är klart.



Fin den är va ? :D Älskar den! Den är så jävla snygg/fin, som mej! ;)


Alla gillar brudar

Imorgon ska jag äntligen träffa Amanda och Sara. Har inte träffat dom på över 1 månad, så jag saknar dom som FAAAN!
Planerna är att vi ska gå på Liseberg. Men förhoppningsvis så lyckas jag dra med dom till stan också. Jag måste verkligen shoppa ;)




;(

Jag har fortfarande inte fått tillbaka min iPhone!
Den ligger säkert kvar någonstans på färjan i England. Jag kan knappt fatta att jag har överlevt utan den såhär länge! :(
Men mina snälla föräldrar har sagt att jag kan få en ny om den inte kommer tillbaka. Naaww :D <3

Så jag funderar lite på om jag ska ta en vit iPhone 4 om jag inte får tillbaka den "gamla". Eller så kanske jag väntar tills iPhone 5 kommer ut? Vad tycker ni?


1/8

Förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har varit ute och seglat med Melissa och hennes familj i några dagar ;)
Har försökt lära mig att vindsurfa också. Melissas pappa (min farbror) ägde en vindsurfingaffär för några år sedan. Så därför hade han en massa surfingbrädor och våtdräkter och sånt. För mig gick det kanske inte så jätte bra. Jag lyckades bara ställa mig på brädan och glida iväg någon meter innan jag plumsade i. Men för Melissa däremot gick det riktigt bra.

Just nu håller jag på att planera en liten resa till stockholm. Jag fick ju en massa nya kompisar när jag var på språkresa. Och några av dom bodde i Stockholm. Så nu ska jag försöka hitta någon som jag kanske kan få bo hos i några dagar. Och än sålänge så går det nog rätt så bra :D







RSS 2.0