BRUNETTERNAS.BLOGG.SE

Nu har vi bytt blogg, och kommer från och med nu att blogga här:

http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/
http://brunetternas.blogg.se/

Puss Sassa och Offi!

Stan

Precis kommit hem från stan, köpte en hel del. Skiiit nöjd! :D Lägger upp vad jag har köpt lite senare.




Grymt

Igår så hyrde vi typ 3 filmer som vi kollade på under kvällen. Jag minns inte vad dom hette, men det var i alla fall en slags komedi, en skräckis och en sci-fi film. Vi åt ju förstås en massa gott och så var vi ute en sväng. Sedan spelade vi Guitar Hero, snackade, brottades och, ja. Vi hade det hur kul som helst. Det slutade med att vi dygnade.

Rätt så tidigt imorse så gick Lollo hem för att hon skulle till optikern tror jag. Vi hyrde i alla fall en till film och gjorde massa roliga saker. Sedan stack även Enzo, men inte långt senare kom Albin och Herman. Men Herman den osociala jäveln satt vid datorn hela tiden ;) Sedan fikade vi, gick ut, smällde raketer osv. Alicia blev upphämtad så det var bara jag kvar bland killarna. Men även jag blev hämtad bara någon timme senare.

Jag är nästan säker på att inte kommer läsa hela inlägget, men det var nästan omöjligt att göra alla händelser kortfattade.














Boy, or a girl... ?



Sassa svarar: Det du... ;)


Tisdags

I Tisdags var jag ju i stan med Kelly, men jag hann aldrig blogga om dagen. Vi var i stan i ungefär 3 tim 30 min, hittade inte så mycket, hittade nästan inget överhuvudtaget, folk har ju typ redan köpt allt, så det är typ bara ''fula'' kläder kvar. Men jag hittade en kofta iallfall, kelly köpte oxå en kofta + ett linne.

Vi fikade två gånger, vi slösade typ 200 kr på bara fika, haha, bara min smoothie kostade lixom 50 kr... så aa. Men det var verkligen värt det, för det var skit gott! :D

Ska till stan imorgon igen så jag lägger upp koftan jag köpte tillsammans med det jag köper imon. ;)


Smoothien jag köpte, ni ser oxå Kellys fika i bakgrunden. ;)


Sedan fikade vi igen och då köpte jag en underbart god cheescake.
Älskar cheescake!<3 Haha.


Stay the night

Om några timmar kommer Louise och Alicia(?) och hämtar upp mig. Sedan åker vi hem till Hannes och Herman där dom andra killarna väntar. Himla roligt ska det bli. Det var ju allt ett tag sedan vi sågs. Vi ska sova över där, så jag bloggar nog inte förrän jag kommer hem imorgon. Och vem vet, då kanske det är på den nya bloggen :D


Sweet Balls

Har precis gjort några chokladbollar. Det började med att jag kom ner i köket och såg att brorsan och hans kompis gjorde det. Och då blev man ju själv väldigt sugen. Men nu när jag är klar så kom jag på att jag egentligen inte gillar chokladbollar. Typ bortkastad tid, jao.




En ursäkt är inte tillräckligt

Som ni säkert redan vad så är ju uppdateringen så dålig på grund av att vi snart ska byta blogg. Men när vi väl har bytt så kan jag lova er att ni kommer få flera inlägg om dagen. Jag ska bara höra med Sassa om vi kanske kan byta redan idag. Håll tummarna? ;)


Vill till dig nu...!!




Åhhhh, saknar personen så himla mycket just nu... Vi skulle egentligen träffas nu under lovet, men det blev inte så...
För er som inte fattar så bor ''personen'' inte här i Göteborg, utan bor ett par timmar (ca 4 tim) bort.. Saknar dig så sjukt mycket bääääjby! <3

______

Bloggar om en stund om gårdagen, ska KANSKE ut, vet inte riktigt om jag orkar är lite ''sjuk''...  så jag får se, isåfall bloggar jag när jag kommer hem.


Stan, shopping, hemlig vän...

Åkte in till stan och shoppade loss med mami idag. Orkar inte ta kort på allt jag köpte just nu. Jag kanske gör det en annan dag, men då får ni ta och på minna mig. Jag har minne som en guldfisk när det gäller sånt här ;)

När jag hade shoppat klart så var jag med min lilla älskling. Får inte säga vad h*n heter, så ni får ta och klura lite.


Köpte bland annat ett par mysiga vantar. Det är äkta päls, och jag tänker inte acceptera en massa kränkande kommentarer om att jag är en djurplågare och så.
Det som är bra med dom här vantarna är ju att dom saknar "fingrar". Så jag kan fortfarande hålla på med min iPhone. Det har jag inte kunnat med några andra vantar, så därför har jag gått och frusit om händerna ända sedan hösten började. Skönt att ha det problemet löst i alla fall ;) Dom är köpta på Bling för endast 199 :-




Så här kommer min dag att se ut - Tisdag




Imorgon åker jag till stan med Kelly! Det är ju REA nu, då måste man ju passa på innan allt tar slut!

Men jag kommer inte köpa jättejättemycket, för min morbror kommer imorgon ända från Polen, och om ni inte visste det så har jag världens bästa morbror! ♥ Jag får ALLT jag vill ha av honom, och då menar jag ALLT, haha. Så han har sagt till mig att inte shoppa för mycket, utan att jag ska vänta på honom så att vi kan göra det tillsammans. :D

Han kommer kl 5 på eftermiddagen, så jag och min mamma åker till flygplatsen för att möta upp honom.

Rätt så stressig dag, måste lixom vakna klockan 10 för att jag ska möta upp Kelly i stan klockan halv 12, och det kommer säkert vara hur mycket folk som hälst, och då blir jag jättestressad, för jag är rädd att allting kommer ta slut typ. Jag hatar egentligen REA, för man blir ju bara stressad... Är jag den ända som blir det eller... ? Känner att jag börjar bli stressad redan nu... :S Haha.


Detta fick jag:

Min iphone, jag fick ju den för ett tag sedan, men det var ju typ en julklapp, fast en tidig julklapp.. ;)

4000 kr

Nagelkit
en massa olika saker till naglarna, älskar att fixa naglarna! :D♥

Locktång älskar lockigt/vågigt hår! :D Inte överdrivet lockigt, utan mer typ... vanliga vackra lockar haha, bra förklaring men aa..



Typ så där(håret)! Så sjukt jävla snyggt! Älskar det! :D

Ett läppglans för 300 kr

Lite krämer för ansiktet och kroppen typ (5 st)

Och lite andra småsaker..



Överglad...

Haha, seriöst. Jag vill bara ha sönder något just nu.

Och jag är taskig nog att inte låta er veta vad det är. Jag gillar inte att blogga om dåliga händelser i mitt liv. Om ni förstår vad jag menar. Hur kul hade det varit att läsa en blogg med en massa deppiga inlägg? Dötrist enligt mig i alla fall. Så nu skiter vi i detta och låter mig hålla min ilska för mig själv.

Jag tycker att vi avslutar med en glad, galen och lite halvful bild (repris). Så kan vi i alla fall låtsas att detta var ett glatt och roligt inlägg.



Bored

Hur ser planerna ut idag... Det blir väl att sitta hemma och dunka musik. Sedan sova i ännu ett dygn. Nej men typ. Egentligen vill jag dra iväg och shoppa, men jag orkar inte trängas bland alla galna människor som springer omkring i stan just nu. Allt lär ju snart vara slut ändå. Men vad kan man vänta sig när det är rea överallt?


Hejdå ''serriosabrunetter''....

Vi ska byta blogg nu, eller snart. Vi är klara med det mesta och är klara för att byta blogg nu, vi byter inte till .se utan vi byter bara till brunetterna.blogg.se. ÄN SÅ LÄNGE, sen om vi kommer skaffa domän, vet jag inte, men jag tror det.. Jag ska fixa det här med header och design imorgon, och om jag hinner klart med det imorgon får vi se, men om jag blir klar med det, så byter vi kanske redan imorgon. :D

Håll utkik!
Vi skriver här på bloggen när vi har bytt!


Jag vill inte, och TÄNKER inte bli det igen... -.-

Tror jag håller på att bli sjuk IGEN, jag har ju Precis blivit frisk, vad fan... Min röst ''hackar'' typ när jag pratar, asså den typ bryts... aa ni fattar va jag menar ? ASSÅ FUCK, jag tänker fan inte bli sjuk igen -.-


Christmas

Igår under förmiddagen och halva eftermiddagen så var jag och familjen nere hos Melissa och hennes familj. Vi åt en massa god julmat, öppnade presenter och hade det bäst helt enkelt. Lite senare vid fem tiden så gick jag och min familj hem till M&M och våra andra kusiner. Där fick vi fler presenter och mer mat. Jag var dock proppmätt efter julbordet, så jag åt nästan inget.

Hos Melissa:









Hos M&M:





Typ sämsta kvalitén på dom sista bilderna. Men det var nästan helt mörkt i rummet, endast några ljus lyste upp. Men det var åtminstonde bra julstämning ;)


Jul med vänner

Heyy allihoppa! :)

Hoppas alla hade en bra dag igår ? Jag fick en massa saker som jag inte hinner skriva nu, för jag ska fira jul idag också, igår var det med familjen och idag blir det med kompisarna + familjen. Jag tor inte att jag är den ända som firar jul idag oxå... ?! 

Så jul firandet är inte slut änn, haha ;) Bloggar kanske ikväll, om jag hinner..


Bjuder på en vacker bild. (och nu menar jag inte så som jag höll på förut, haha)

Puss!



''Jul naglar''



Jag hann inte egentligen inte fixa mina naglar. Jag fixade de kl 3 igår kväll för att jag inte skulle hinna fixa de idag. Så det blev bara något snabbt och slarvigt, hann knappt fundera på hur jag skulle ha de. Skulle kunna fixa de 1000 x gånger bättre och finare, men det fick bli så här...

Bloggar mer imorgon, puss!

Juste, GOD JUL! Haha, kanske lite sent att säga det nu, men aa.. ;)



Yummie

Usch säger jag bara. Jag är så mätt att det inte är sant. Trots att det var snart 3 timmar sedan jag åt så känner jag mig fortfarande tung som en höggravid kvinna. Nej men jag ska inte klaga. Jag menar... vissa får ju inte ens äta sig mätta dagligen.
Hur som helst så var filmen toppen bra. Jag ska ta och läsa boken någon dag när jag får tid över hade jag tänkt.







Anmäla..... ?

Haha, asså vissa personer är ju verkligen dumma... Visste inte äns att jag hade henne på facebook, och jag vet fan inte äns vem hon är... Och så plötsligt börjar hon skriva..
Ja ni ser ju hur chatten gick till nedanför...

Och från ingenstans skriver hon ''hora'', men usäkta mig lixom ?! Jag känner fan inte äns henne! Så hur fan i helvette skulle hon kunna veta ifall jag är en hora eller inte..? Nej, asså det är bara sjukt löjligt, folk har tydligen inte mognat upp än.
Direkt efter så blockar hon mig..Hahahah, så jävla fegt! Något hon kanske inte täkte på är att jag fortfarande har hennes namn, och vem som hälst som har facebook kan söka upp henne, så jag kan anmäla henne hur lätt som hälst.

Så det kanske inte var så smart att skriva det.. ?! Men ska man verkligen anmäla eller inte... ? Hmm.... Vill inte göra en så stor grej av det, men hur gammal är man när man håller på så här lixom ?



Jag tänker/orkar inte stryka över hennes namn, för håller man på såhär så blir det tyvärr så... ;)


23/12

Sämsta uppdateringen typ. Men jag var hemma hos kusinerna på middag igår och så kom jag hem rätt sent.
Idag fyller pappsen år så vi ska gå ut och äta på någon resturang ikväll. Sedan blir det bio - Simon och ekarna tror jag den hette. Jag lovar i alla fall att jag ska blogga när jag kommer hem.


Börja provocera igen.. ?

Kanske borde jag börja provocera igen, vad tycker ni ? Ni kommenterar ju inget alls nu längre.. :S Mycket mer kommenetarer när jag provoserade...
Något jag har tänkt på: Det är mycket lättare att hata än att älska! Och det är mycket lättare att skriva elaka saker än snälla saker!

That´s true! Eller... ? När jag provocerade, gjorde jag det för att få mer läsare, nu har jag ångrat mig, både för att det INTE var en bra idé osv, och för att jag inte vill ha någon ''stor'' blogg längre... Men det känns nästan som att bloggen börja ''skunka''....

Haha, jag kommer inte börja provocera igen, men jag kanske borde kaxa lite mer...Eller vad tycker ni ? ;) Haha nej men aa....








Så såg det ut förut. Mycket bättre! Men nu.... Njaah....Inte lika bra :/ Skärp er! Haha.

Puss!




Gifts

Detta fick jag av mina underbara vänner. Tack Sara, Amanda och Rebecca!





Detta gav jag till:
Amanda-


Rebecca-



Sara-




Folk är dumma i huvudet..!

Jag vet inte vad jag ska skriva... Jag har inget att skriva.... Jo, jag är riktigt sur just nu, och ångrar en sak rätt så mycket! Irriterad är jag oxå... -.- Åhhhh!

Man faller för en... Och vad händer i sista sekunden, personen förstör allt.... SKIIIIIT!
FUCK YOOOOOOOOOU!


Klappat och klart

Nu är alla paket inslagna. Undrar vad som kan finnas i? Bilder kommer imorgon som sagt :D










Sailor moon

Jag tittade runt på en massa trista klipp på youtube. Och vad hittade jag? Introt till min gamla favorit serie. Gud vad jag längtar tillbaka till när jag var liten. Jag började nästan gråta bara för att jag fick tillbaka så många minnen!




Just nu: Skype med gull-Oscar


Jag ser ut som en kines, det är jag medveten om. ;)


Secrets

Nu är alla julklappar köpta. Skönt, nu behöver jag inte känna en massa stress och så. Bilder på presenterna kommer imorgon, eftersom att jag inte vill riskera att Sara, Amanda och Rebecca ska gå in på bloggen och se vad det är. Och jag är för lat för att censuera just nu.




19 December 2011

Börjar skriva sånna rubriker när jag inte vet vad jag ska skriva... :P

Igår hann jag tyvärr inte blogga, för jag åkte till min kompis, hennes mammas syster hade dött, så min mamma ville gå och hälsa på henne och prata med henne och så...

Sååå himla skönt att det är jullov nu, eller det börjar imon!!! :D Idag hade vi typ inga lektioner alls, vi kollade på film, städade och fikade, det var typ det ända vi gjorde.
Och imorgon är det någon mattedag.... -.- Asså vi ska inte sitta och räkna, utan det är någon fråge grej eller någonting, jag fattade inte riktigt... :S Haha, typiskt mig ?! Fattar aldrig någonting... haha :D

Imorgon hinner jag nog inte blogga... Kanske något inlägg under kvällen eller så. För jag ska till lollo efter skolan, och klockan kvart i 6, ska vi ha någon avslutning i kyrkan, så vi måste typ tilbaka... -.- 

Aja, ska kolla lite på tv nu, Puss!


Sööt


Offi svarar: Du är söt! Klart du kan få bilden ;$ <3


Ni kommenterade verkligen jätte mycket ett tag. Och det var hur kul som helst. Men jag förstår att det kanske inte är lika kul att kommentera om man inte får något svar. Så nu ska i alla fall jag börja svara på så många kommentarer som möjligt.



Awesomeness

Wiiho! Detta var ju då sista riktiga skoldagen. Nu är det bara en mentordag med film (?) och mys med klassen, och en efterlängtad julshow kvar. Sedan är det jullov och endast några få dygn kvar till julafton.




Risgrynsgröt

Ända sedan jag kom hem från skolan så har jag suttit framför datorn och tittat på film samtidigt som jag försökt tvinga i mig en skål "tomte" gröt. Jätte gott, men hur mättande som helst. Jag vill ha mer, men min mage vägrar att ta emot något. Ibland så önskar jag nästan att man bara kunde trycka på en knapp som tömde magen direkt. Mycket smidigare än att gå på toa, haha ;)




Bloggar om en stund

Puss!


U got it bad

Jag har inte Bieber fever. Jag är ingen Belieber. Men jag älskar denna videon. Jag har suttit och lyssnat på den i snart 1 timma. Älskar hans hesa röst. Låter så sjukt gulligt när han sjunger!




Happy b-day Esaja

Har varit hos lillkusinen som fyllde 7 år idag. Det finns nog inte så mycket att berätta om. Jag gjorde inte så mycket där, utan satt med med mobilen och var allmänt osocial.







Shane Dawson




Dagbok...



Vet att jag har suddat över rätt så mycket, men det är vääldigt privat... Och jag har inget speciellt att skriva om, därför får ni en'' sida'' av min ''dagbok'' (?). ;)




Made my day

Älskar när mina vänner gör allt för att uppmuntra mig. Tack Sara, Amanda, Lollo och "Sassa"!





Fredag - Lördag

Hejhej bloggen!

Igår sov Lollo över hos mig, så jag tänkte berätta lite kort vad vi gjorde.
Först åkte vi in till stan föt att lollo skulle köpa en grej, efter det gick vi till lollos mammas jobb, och tog en liten fika. Sen åkte vi hem till mig, vi har framme ungefär vid 6. Sen så köpte vi en pizza som vi delade på. Jätte gott! :P

Efter att vi hade ätit klart gick vi in på chatroulette, vi var inne på det i ungefär 5/6 timmar, hahahah. Vi hade verkligen skiiiiiit kul!!!!! Men det bästa av allt var när vi träffade ett par SKIIIIITTTT SÖTA killar från Florida. Vi hade fan as kul med de! Vi pratade en stund med de (kanske i en halvtimma eller mer... vet inte riktigt ?), tills de var tvugna att gå. :( :( :( :( De ville oxå ha våran facebook men Louise ville inte ge ut den, och jag ångrar det STORT nu! :/ Det dåliga var att de fick veta våra namn, men vi glömde fråga vad de hette! :(

Sen träffade vi på en massa andra roliga och söta killar, men de från Florida var bäst! :D

Vi kollade oxå på en film, då var kl ungefär 2, men vi var rätt så trötta så vi stängde av filmen och låg o pratade en stund tills vi somnade istället. 

Sen var lollo tvungen att gå på morgonen, för hennes föräldrar var typ tvugna att hämta henne typ (typ kl 12). Vi hade knappt vaknat än, men aa....

Men vi hade iallfal skit kul!


På Lollos mammas jobb.


Utsikten ?

Haha, asså vi ''glömde'' ta en massa bilder (och videoblogga, som vi egentligen hade tänkt att göra), men vi hann iallfall ta två bilder, som knappt är på oss själva, men aa... :P


With "W"

Men gud! Är det redan fredag? Herre jävlar vad veckan har gått fort :o Det känns inte som om jag har varit i skolan alls. Skönt i och för sig..
Jag kom hem 2 timmar senare än vanligt. Satte mig nämligen på en buss som åkte ända till Öjersjö, och sedan runt hela Göteborg. Bra förklaring...
Nu ska jag ut och träffa "W". Får la se vad vi hittar på för kul.


you mad?

Just nu försöker jag att bli klar med min bild "läxa". Jag måste måla klart en stad som jag själv har fått skapa. Hur jävla tråkigt som helst. Är det något jag verkligen hatar så är det att måla. Det kan ju brås på att jag är så jäkla kass på det. Men jag är tillräckligt tuff för att våga lägga upp en bild på min förskräckliga målning här på bloggen. So, here we go...



2 timmar har jag lagt ner på att färglägga den här skiten idag. Snart blir jag så trött att jag river sönder hela teckningen!
Mobba på ni bara...


Library

Efter skolan hängde jag med Sara till biblioteket eftersom att hon skulle skriva en slags uppsats till skolan. Det tog väl drygt 50 minuter. Sedan passade jag på att låna två böcker också.
Därefter tog vi bussen in till Nordstan där jag hjälpte Sara att julhandla lite. Hon köpte tydligen en del julklappar till mig också. Så därför fick jag vänta utanför vissa affärer. Gissa om det var svårt att låta bli att titta. Men jag lyckades hålla mig i skinnet. ;)




Finns det någon annan värld än denna... ?

Jag orkar verkligen inte mer....

Bara för att du ser ut på ett visst sätt är du inte mindre värd bara för det. Bara för att du har mörkare hy än någon annan är du inte mindre värd. Bara för att du beeter dig på ett annorlunda sätt är du inte mundre värd. Bara för att du pratar på ett annan sätt är du inte mindre värd. ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA!

Bara för att du ser glad ut hela tiden, betyder det inte att du alltid är glad. Alla människor har ''problem'', det finns ingen som inte gör några misstag.

Problemet är att det finns folk som inte fattar det här! Folk som bara kan skratta och skämta om det.
__________________________________________________________________________________________
Jag tror att ifall folk inte skulle brytt sig lika mycket om vad andra tycker om tänker (om de) så skulle alla ha mått mycket bättre...
__________________________________________________________________________________________

Åhhhhhh! Jag är så trött/irriterad på ALLT och ALLA just nu!

Jag saknar en person så sjukt jävla f*cking mycket just nu. Jag vet inte vad jag ska göra... Bara att sakna personen kan få mig... att nästan må dåligt.. :S

Känner att jag måste börja avsluta det här inlägget innan jag börjar gå in på detaljer...




PUSS!


Headache x.x

Har sån himla huvudvärk nu igen. Jag har visst glömt bort att få i mig vätska. Men det är väl lätt hänt. Nu ska jag ta mig ett stort glas vatten bara för det. Sedan ska jag nog gå ut och gå i en timma. Lite frisk luft är ju alltid bra, som sagt.




Julklappar |

Kom nyss hem från stan efter att ha handlat lite julklappar. Bland annat till Amanda. Jag kände att det var på tiden att jag köpte något nu. Eftersom att det bara är 10 dagar kvar tills jul.




Mår inte bra...

Mår inte alls bra! Är verklignen jätte trött och nu har jag fått hosta oxå... inte alls kul! :( Tur att man inte har några läxor nu, skulle absolut inte orka med det. Dock hade vi musik prov idag, jag kanske får 2 P av 48 , HAHA! Hade inte läst på alls, hehe... Men så kan det gå ibland, alla var typ jätte nervösa innan provet, medans jag inte kännde ett skit. Det är ju ändå bara ett musik prov.. ?! Inte så viktigt eller ? Eller vad tycker ni... ?

Nu ska jag ta något varmt att dricka mot hostan, får hoppas att jag mår bättre imorgon.

Puss!


Mange




Instagram



Offi svara: Ja. Instagram är alltså en app som man kan ladda ner på sin iPhone till exempel. Där lägger man upp sina egna bilder, skaffar så kallade "followers" och följer andra medlemmar.




Med Becca <3

Var med Rebecca en stund efter skolan idag. Vi tänkte först gå och titta på min lillebrors luciatåg. Dels för att det skulle bjudas på lussekatter och pepparkakor. Mums, älskar lussekatter :D
Men det blev helt enkelt inte av eftersom att Rebecca var tvungen att åka hem. Dessutom ösregnade det ute, så jag hade inte orkat ta mig dit i vilket fall.




Sjukhus...

Åhhhhh, mår inte alls bra! :(  Håller på att bli förskyld, eller jag ÄR försyld rättare sagt. Jag har varken ont i halsen  eller hostar, men jag har feber, och är väldigt täppt i näsan... Inte alls kul!

Något ni kanske inte visste är att jag har astma, och då blir min förskyldning värre och då blir det svårt att andas för mig. Så jag och min mamma fick åka till sjukhuset eftersom min astma medicin är slut, men de vägrade ge för att medicinen inte är recept fritt eller någont sånt, fattade inte vad det var hade så ont i huvudet så jag kunde inte koncentrera mig... Just nu är det inget farligt men jag kan få plötsliga anstma anfall ibland, det är inte så jätteofta, men man vet aldrig när det kan komma.

Hoppas att ni andra mår bättre... ? :)


Svar



Sassa svarar: Tack!! :D För höra ganska ofta att mitt hår är snyggt, själv förstår jag inte vad det är folk ser i det, det är så slitet och färgen är rätt så förstörd. Ska inte klaga, finns folk som inte har något hår alls, och som har tusen gånger värre än vad jag har, så jag ska inte klaga. Är nöjd som det är! :P Men vissa dagar älskar jag typ mitt hår, och vissa dagar inte, haha.

Jag använder faktiskt inget speciellt schampo/balsam. Om jag ska vara ärlig, så tar jag inte hand om mitt hår alls, hehe... Vilket inte är så bra, och det är nog inte konstigt att det är så slitet då.
Men eftersom både jag och min mamma har färgat håret så använder vi båda något slags ''color protect'' shampo. Så jag tar bara det jag hitter i duschen, men det jag använder just nu är någon Loreal typ...

Hoppas du blev nöjd med svaret!






Owl

Har precis tagit en liten tupplur. Alltid skönt att vila ut lite efter skolan. Nu ska jag ringa Sara, för vi har nog en del att prata om. Kanske bloggar om någon timma.


Haha, ja... jag vet att jag ser ut som en stirrande uggla.




Bilder från igår

Var ju på lite julfika hos Ebba igår. Här kommer lite bilder.








Fight for you




Dancing in the rain

Hej finisar!
Skoladagen susade förbi i en väldig fart idag. Grymt skönt! Blev hämtad av pappsen också. Så det tog väl ungefär en kvart att komma hem. Nu ska jag ta och sätta på en film. Det blir nog en gammal disney klassiker. Alltid kul att kolla på gamla barndoms filmer. Speciellt när regnet bara smäller mot fönsterrutan. Vad brukar ni läsare göra en regnig dag? ;)





Färgat håret

Har precis färgat håret. Nöjd chey här :D

Före:


Efter:

Kanske inte syns så jätte mycket än eftersom att håret fortfarande är lite blött.


Jag har bara provocerat...

Jag tror att folk inte riktigt har fattat det, och därför har folk sett mig som någon annan, än vad jag egentligen är...
Jag har bara provocerat hela tiden. Men folk fattade inte det, och jag började på ganska mycket skit för det, och det började bli jävligt jobbigt. Folk började se mig som en riktig bitch, på grund av det jag skrev på bloggen. Visst, jag är ingen ängel IRL, men jag är absolut INTE så som jag är på bloggen!

Jag tycker absolut inte att jag är perfekt. Men det betyder inte att jag är missnöjd med mig själv, utan jag är helt nöjd med mig själv, men jag tycker INTE att jag är perfekt. För INGEN är perfekt. Haha, detta kommer låta jätte konsigt när det kommer från mig... Men aa... 
Jag har inte heller det STARKA självförtroendet som jag har visat på bloggen. Klart jag har ett bra självförtroende, men inte överdrivet bra, utan som alla andra..

Min kompis brukar skämta och säga att hon är perfekt, jag brukar ta det allvarligt och bli sur (:P), för ingen i världen är perfekt. Alla har någonting som den andra inte har. Även kändisar, och de som har opererat sig, är inte perfekta. Klart det finns folk som ser bra ut och är snygga, men det betyder absolut inte att de är perfekta för det. Vem vet, de kanske är jätte elaka, och då är de därför inte perfekta, för allt handlar inte om utseendet!

Om det var en skit snygg kille, ego, kaxig, tror/vet att han är skit snygg, och samtidigt fanns det en annan kille som är lite midre snygg, men fortfarande lite söt, skit snälll och gullig. Vem skulle man valt ? Själv skulle jag ha valt killen som är lite mindre söt, men jättesnäll! Förlåt, men bara idioter skulle valt den skit snygga killen, för som sagt, allt handlar inte om utseendet!!!

Remember: Bara för att man har lite smink, går efter det senaste modet, inte alltid ler mot folk, betyder det inte att man är en kaxig liten bitch! Man ska inte dra folk över en kamm... Lär känna först, dömm sen!


HOPPAS NI ORKADE LÄSA ALLT, OCH HOPPAS NI FÖRSTÅR MIG!

SKA BLI SKÖNT ATT FÅ BLOGGA ''NORMALT'' NU!

MEN DET BETYDER INTE ATT NI FÅR KAXA MOT MIG...!! haha, nej skoja, men aa... :P

Puss på er! :D


Julfika hos familjen Bloom

Vaknade precis och ska snart ta och göra mig i ordning. Kanske tar en liten sväng ner till Melissa sedan. Jag skulle ha träffat henne igår, men jag kom ju hem så sent, så det blev inte av helt enkelt.
Ikväll är vi bortbjudna igen. Vi ska hem till Ebba (Min gamla bästis) och hennes familj. Så det blir väl lite julfika och sånt. Perfekt avslutning på helgen ;)

Klicka HÄÄÄR för att komma till Ebbas blogg.



Fondue

Det blev inte så många bilder ikväll. Jag var så upptagen med att ta för mig av den goda maten och hänga med i de intressanta konversationerna att jag helt glömde bort att ta bilder till bloggen. Sjukt ledsen för det, men jag hade det i alla fall underbart med familjen och grannarna :D





Nu ska jag ta och dejta kudden ;)



Pepptalk

Det var en kille som började chatta med mig på skype. Han berättade att han tyckte att han var jätte ful, och att hans självförtroende verkligen var botten. Så vad gjorde jag? Jo, jag försökte såklart hjälpa honom. För vi förtjänar alla ett bra självförtroende. Ni läsare som är missnöjda med er själva borde ta er tid att läsa detta.





Om ni behöver få lite "pepptalk" så är det bara att maila till [email protected], eller så kan ni söka upp mig på facebook.

Missäy



Offi svarar: Tack för det första ;) Och jeansen är köpta på missäy. 499 :- har jag för mig. Riktigt prisvärda.


Keep going

Ni är grymma! Dom senaste dagarna så har statistiken verkligen stigit. Hur kul som helst :D




Färga tillbaka... ?

Gud vad jag saknar mitt hår...! :( Funderar verklgien på att färga tillbaka det... Men det har blivit så slitet efter att jag har färgat det, så jag vet inte riktigt ifall jag ska göra det. Vad tycker ni... ? Ska jag ha det som det är nu, eller ska jag färga tillbaka det till min vanliga hårfärg... ?

DÅ:


NU:

Haha, gjorde någon konstig min...
Det är liiite ljusare IRL, det ser nästan svart ut på bilden, men det är typ mörk brunt egentligen.




Gårdagens lunch

Halou!

Detta år jag igår istället för skolans ''mat''. Är så sjukt trött på att de inte kan göra god mat, ibland kan den väl vara okej, men ibland är den verkligen.. skit!





Köpte oxå något gott, liksom en liten efterrätt ;) Vill bara säga att den är SKIIIIIT god! Och att alla verkligen borde köpa och smaka. Jag älskar den iallafall, min favorit choklad just nu!

Haha, jätte intressant att få veta vad jag äter... men aa... :)


Dagens dresscode








The Prestige

Tänkte tipsa om en jätte bra film som jag precis har kollat på. The Prestige heter den. Och den är verkligen jätte bra. Det händer saker hela tiden. Grymt spännande.




Bildbrist

God morgon. Eller god förmiddag rättare sagt. Jag vaknade precis eftersom att jag var uppe nästan hela natten. Men nu har jag i alla fall slängt i mig lite frukost.

Ikväll ska jag och familjen äta middag hos grannarna. Köttfondue. Mums! :D Vi har det som en tradition att vi alltid äter det tillsammans några veckor innan nyår.

Sidan blir fortfarande helt fuckad när jag ska skriva ett inlägg, så därför kan det bli så att jag skriver samma ord två gånger bara för att jag inte ser att jag redan skrivit det. Haha, jag tror inte att ni fattar men... Jag gör mitt bästa för att det ska bli bra.


Du är MIN bebe! <3



Sassa svarar: Haha, asså han gift lilla gumman! Han gifte sig för ett tag sedan. Så han håller inte på med en massa, om det nu var det du mena -.-. Och nej jag vet att han inte vet att jag existerar, men snart kommer han att veta det, och då kommer han att skillja sig med hon han är gift med nu, och ta mig istället! :D

Ja, men tänk om han gillar ''låga bitchar'' då ? Har du tänkt på det.. ? Haha, bara för att jag är som jag är på bloggen, så betyder det väl inte att jag är så IRL.... ?

Och om jag är något mycket värre, vad är du då ? :)

Puss!


Something fucked up

Vad fan är det för fel? När jag ska skriva ett inlägg så blir hela sidan fuckad. Är det bara så för mig eller?
Detta är anledningen till att jag inte bloggade igår, och nästan inte idag. Jag ser ju bara hälften av det jag skriver...




9/12

När ska det sluta blåsa egentligen? En stackars fågel blåste nyss in i mitt fönster :s Snart lär väl alla småbarn tumla runt i luften. Bloggar mer senare.


Min man!

NU VET JAG PRECIS VAD JAG ÖNSKAR MIG I JUL!

1. Stefan/Paul
2. Stefan/ Paul

3. Stefan/ Paul
4. Stefan/ Paul

5. Stefan/ Paul
6. Stefan/ Paul

7 .Stefan/ Paul
8. Stefan/ Paul

9. Stefan/ Paul
10. Stefan/ Paul

För er som inte vet: Så heter han Stefan i TVD och Paul på riktigt.





GAAAAHHH! HAN ÄR SÅ JÄÄVLA HEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!! <3


För er som tror att ni kommer få honom, DET KOMMER NI ALDRIG, för han är min! Vi ska fan gifta oss!
Puss på dig min älskling! <3


Mobil update

Halou bloggen!
Sitter och pluggar just nu, jätte kul lixom.. Nej men ah...
Bloggar med mobilen nu, första gången jag gör det. Haha. Det har inte funkat innan, har prövat att laddda ner blogg.ses app, men det har typ inte funkat att publicera inläggen, så jag får lixom blogga "direkt från sidan".
Aja, jättekul inlägg nu men så får det bli när jag bloggar från mobilen... ;)

PUSS!


''Klädkåt''

Halou söötisar!<3 Haft en bra dag ?

För mig har det varit en helt vanlig dag. Inte gjort något speciellt lixom. Förutom att jag träffade Offi. ;)
Asså jag får typ damp snart. De senaste dagarna har jag typ kännt för att slänga nästan alla mina kläder, är så trött på de, vill bara köpa en massaaaaaa nytt. 
Typ när man står där framför garderoben, och inte vet vad man ska ta på sig...
Bara jag som har sånna dagar... ? :( Bläääää, hatar det! Haha.


Jag och louise idag! <3 Haha, hoppas jag fick lägga upp denna bilden, louise?! ;)



Dagens "fail"

Imorse fick jag skjuts av pappsen till skolan. Och när jag skulle stiga ur bilen så råkade jag hysta iväg min iphone så att den landade på marken. Jag trodde att den skulle klara sig, men den studsade oturligt nog och hamnade i en djup vattenpöl. Rent reflexmässigt stoppade jag ner handen och fick upp den inom några sekunder. Sedan srang jag in på toaletten för att torka av den med papper. Jag kramade den som ett litet husdjur, blåste på den för att den skulle torka och klappade den överallt. Haha, jag måste ha sett ut som något psyko. Den klarade sig i alla fall utan vattenskador. Men skärmen sprack. Så jag hade väl tur i oturen.




Cooozy

Hängde med Sara hem efter skolan idag. Eller jag åkte i alla fall med till hennes hållplats eftersom att vi hade så mycket att prata om. Så det tog nästan 1 timme längre tid för mig att åka hem idag. Värt ändå :p

Snart ska jag sätta på någon film. Vet inte vilken än. Och senare ikväll, typ en kvart innan jag går och lägger mig så ska jag ta och plugga lite inför ett prov som vi har imorgon. Jag är den sortens person som nästan aldrig pluggar, men som ändå alltid lyckas på proven. Konstigt tycker jag själv...

Juste. Jag träffade Sassa när jag och Sara stod och väntade på hennes spårvagn vid redbergsplatsen. Så vi snackade i några minuter innan vi skilldes åt för att vi skulle gå på två olika spårvagnar.






Grrrrr...




Ingen snö, ingen jul!

Nu har snön äntligen (?) kommit! Vet inte riktigt om det är kul eller inte. Men en jul utan snö skulle absolut inte funka. Så jag är ändå LITE glad för att snön har kommit. Skulle vart bra ifall det inte snöade mer, utan att det bara var lite snö, typ som det är nu lixom. Skulle räcka perfekt! Hatar när man kanppt kan köra bil för att det är så mycket snö, och alla som kastar snö bollar får man inte glömma -.- Så jävla omoget är det bara. Men men, vissa har inget livet, vilket är väldigt synd... ;/

´
Våran ''utejulgran''


Skridskor

Vi började 8:30 idag istället för 9:10, men det visste inte jag. Så därför kom jag 30 minuter försent. Oops :o
Anledningen till att vi började så tidigt var för att vi skulle åka skridskor. Men det hade jag helt glömt bort. Så därför kom jag alldeles oförberedd. Utan skridskor, utan hjälm och utan varma kläder. Typiskt. Men jag tycker ändå att det är tråkigt att åka skridskor, så för min del så gjorde det inte så mycket. Jag stod bredvid och tittade på medans dom andra åkte skridskor i 2-3 timmar. Höll typ på att frysa ihjäl tillslut.
När vi slutade så skulle jag hänga med Rebecca hem. Men vi bestämde oss för att åka en massa random bussar istället. Vi åkte 3 olika bussar, och det tog ungefär 3 timmar. Det låter rätt så trist kanske, men inte om man har ett roligt sällskap ;)









Efterlängtat svar

Jag har sett att vi har fått många kommentarer vad gäller den nya bloggen och så. Och anledningen till att ni inte har fått ett svar än är för att jag inte riktigt har vetat hur det skulle bli. Men det är helt säkert att vi ska byta blogg. Sedan om vi skaffar en egen domän är inte helt säkert än. Jag skulle ha köpt domänen igår med min pappas kort (fått tillåtelse såklart), men det kortet funkade inte eftersom att det inte var registrerat på någon betalningssak. Vet inte exakt vad det var. Och samma sak var det med mammsens kort. Så vi har bestämt att jag ska få ett eget kort nu så att jag kan köpa domänen. Det dröjer 2-3 veckor tills jag får kortet då, så om domän "erbjudandet" är kvar då så köper jag en domän. Annars byter vi bara namn till brunetternas.blogg.se. Dels för att serriosabrunetter är både felstavat, lång och lite trist. Eller jag har i alla fall tröttnat.


Bjuder på en drivbild bara för att göra inlägget lite roligare ;)



Dagens lunch!

Detta åt jag istället för spyan i skolan! Orkade inte hela, så åt halva kladdkakan. Mums!♥

Inte så nyttigt då men, så länge man inte äter en hel varje dag så är det ju lungt. ;)




Sent svar



Sassa svarar: Denna kommentaren fick jag för ett tag sedan, men har aldrig hunnit svara, så får göra det nu. ;) Bättre sent än aldrig.

Kul att du tycker att jag har blivit bättre på att blogga.
Men bara för att jag inte skriver ''jag är perfekt'' i varje inlägg, betyder det väl inte att jag inte tycker att jag är det längre... ? Nej ? Utan jag tycker fortfarande att jag är det... eller tycker... jag ÄR perfekt.
Men det värkar ju som att ni får sämre självförtroende av att jag skriver det, så jag har försökt att inte skriva det så ofta. Men, remember: i'm hoooot! ;) Hahahaha.

PUSSPUSS!


Take a chillpill

Jag har trist. Jävligt trist. Och det är flera timmar kvar tills dagen är slut. Kanske tar och möter upp Wictor som frågade om jag ville hänga med ut. Orkade inte förut. Men man kan ju alltid piggna till och ångra sig ;) Måste bara bli klar med några läxor först.

Och bara så ni vet... ja, jag gör väldigt trista inlägg nu. Men jag sparar mina "blogg" idéer till den nya bloggen. Calm down and keep reading.


dunno

Åkte hem till Amanda för att lämna lite pengar. Hon ska nämligen hjälpa mig/oss med en sak till bloggen.

Ska nog skaffa kort om någon vecka. För jag känner att jag slösar så mycket nu när jag bara handlar med kontanter.

Trist inlägg, jao.



Saknat mig ?!

Känner att jag alltid skriver ''SRY för att jag inte har bloggat'' så jag skriver inte det denna gången. Haha.


Heeeej bloggen!

Syns på statestiken att ni har saknat mig. Kulkul! Men det är ju klart lixom.
Tänkte berätta kort vad jag har gjort nu under helgen.

I lördags var jag hos SARA. Det var verkligen länge sedan vi träffades. Vi hade iallfall skeeeeeeeta kul! Hoppas allt blir som vanligt igen... Finns egentligen inte så mycket att berätta, förutom att vi hade kul... Haha.

Igår gjorde jag egenltligen inget spec. Min pappa reste iväg imorse, han kommer vara borta i en månad. Så hjälpte typ bara honom med att packa och sånt...

Hade matteprov idag. Gick väl sådär...
På onsdag har jag oxå engelska prov, och jag har glömt boken så jag får typ plugga extra imorogon. Men jag är lixom skit bra på engelska så det behövs egentligen inte att jag pluggar så mycket... Men alltid bra att vara lite ''extra'' bra. ;)


Vacker bild på mig!

PUSS!



Lice

Var hemma idag eftersom att det går löss på skolan. Och jag hatar verkligen löss, så därför sprayade jag en massa lusmedel i håret bara för att vara på den säkra sidan. Men det där lusmedlet blev som något kladdigt schampo, som gjorde så att mitt hår såg jätte fett och äckligt ut. Så därför vägrade jag gå till skolan. Har tvättat håret 3 gånger, men det där kletet försvinner inte :s ska göra ett försök senare ikväll, och imorgon. Så får jag se om jag vågar visa mig i skolan eller inte.

Här hemma har jag suttit invirad i en filt framför datorn hela dagen. Kollat på film och dunkat skön musik. Sjöng till och med lite, och det är inte ofta jag gör det. Det är nog bara 3 personer som har hört mig sjunga. Förutom när jag var liten och gick på dagis. Då sjöng man ju sånna där barnlåtar hela tiden. Man insåg ju inte hur dåligt man sjöng ibland.



Usch, jag ryser. Stackars alla människor som har sånna där äckliga små kryp i håret :(


Mobbning, något av det värsta som finns

Seriöst. Jag grät floder när jag såg videon. Varför mobba en person som inte gjort ett skit. Eller varför mobba en person över huvudtaget? Att kränka någon annan är något av det fulaste man kan göra. Vad får man ut av att göra andra illa? Mobbning behöver inte vara slag eller sparkar. Det kan vara ord. Ord som gör ont inombords. Även om man kanske inte visar det så kan det ändå kännas som ett knivhugg i bröstet. Folk tar livet av sig bara för att de mår så dåligt. Och jag tror inte att någon vill vara orsaken till någons död. Så lägg ner. Sluta upp med skiten. Ni mobbare förtjänar ingen som helst respekt.




Conan

Så vad ska man hitta på idag då? Jag har inga som helst planer för dagen. Blir väl att ladda ner en massa filmer och ha en egen liten hemmabio. Igår kväll såg jag en rätt så bra film som hette Conan the barbarian. Men det är ju min filmsmak det. Jag vet att många av mina kompisar aldrig skulle kunna tänka sig att sätta på en film som ligger i den genren.




All I want for x-mas is u




kulkul





Bloggar imon, puss!


Party all night

Har precis varit på Idas fest.








I wonder why


Ska ta och färga håret snart. För den röda färgen är inte alls stark längre. Det ser nästan lilabrunt ut. Förutom när jag står under en lampa. För i ljuset lyser håret fortfarande rött.



Såhär ser det ut nu.





Last Friday night

Hade inte tid att blogga igår eftersom att jag var med Sara. Vi åkte in till stan efter skolan, och då var även Rebecca med en stund. Efter någon/några timmar så åkte jag och Sara hem till mig för att lämna skolväskorna och det. Sedan åkte vi in till stan igen vid fem tiden. Så vi gick runt och kollade i affärer, sedan gick vi och fikade på ett jätte mysigt café. Satt och pratade där ett bra tag och bara hade det trevligt. Sedan gick vi och tittade i några fler affärer, och därefter åkte vi hem till mig. Vi satte oss vid datorn och gick in på chatroulette, där vi hittade några sköna människor som vi snackade med i 4 timmar. Gick och la oss lite efter 4. Och vi vaknade för ca 2 timmar sedan. Men nu har Sara åkt hem eftersom att hon hade lite att stå i. Kanske ska träffas senare ;)











första december tvåtusenelva

Första december idag. Men fortfarande ingen snö?! Vad är detta egentligen? Snart packar jag resväskan och bär mig av till alperna om det inte blir någon ändring på vädret :s




22:05

Sketans också. Jag har en jobbig svenska läxa tills imorgon som jag inte har börjat på än. Och just nu har jag verkligen ingen ork. Jag vill bara krypa ner under täcket, sluta ögonen och vakna upp först imorgon. Men lite ordning får det allt vara när det gäller mig. Så det blir väl att ta en kall dusch så att jag piggnar till.


Beccas M&M

Hängde med Rebecca till hennes mormor och morfar idag efter skolan. Vi käkade pannkakor, nördade Temple run, kollade på tv och började precis spela monopol då min pappa kom och hämtade mig. Men det kanske var lika bra eftersom att jag ändå var påväg att förlora.




Dååååålig update!

Haha, både jag och Offi har inte bloggat ett skit typ. Sry för det. Men jag är riktigt upptagen. Imorgon har jag någon spanska läxa, 30 glosor, vad fan lixom ? Nej jag tänker inte sitta och plugga in de i huvudet, hittar något sätt att fuska... ;)

Måste ialf gå och lägga mif nu, ska upp kl 5 imorgon -.-
PUSS!


RSS 2.0