Mami i GP. Pinsamt värre...





Humor






Tidig julklapp ?!

Halou bitchez!

Tbx efter 4 timmar i stan. Har skiiit ont i fötterna nu. Men jag köpte Iphonen! :D Sket glad! Får man det man vill, så får man. Ger bort min iphone som jag har nu till min mamma, hon får den i julklapp av mig, hahah. Nej men...
Det är ju en massa saker man måste installera och en massa skit, och jag hinner absolut inte fixa det nu, så jag får typ börja använda den på torsdag eller fredag.. får se.


249 :-




Köpte detta skalet! <3
Vit och rosa tillsammans lixom. Rawr! ;) Sketa snyggt lixom!

Aja, nu så jag ta och vila fötterna framför tv:n en stund.
Puss!


Iphone 4S ?

Sitter i skolan just, vi håller på med någon jävla novell, kul... -.- Haha nej!
Efter skolan ska jag åka till stan för att köpa lite nytt. Behövs alltid. Ska oxå köpa en iphone 4S, vet att jag precis fått en iphone, men min mamma frågade ifall jag ville ha en, och då tackar man ju inte nej lixom.. ? ;)

Bloggar när jag kommer hem.
Puss!


Español

Hade SO prov idag, och det gick nog sådär. Men jag fick tillbaka spanska provet idag, och där gjorde jag nog lite bättre ifrån mig. Kommer få en liten "belöning" av föräldrarna. Vad det är vet jag redan, och jag kan avslöja att det har med bloggen att göra.




Pepparkakor i stora lass

Gick hem till M&M efter skolan eftersom att jag skulle baka lite pepparkakor där. Jag kom precis när alla andra hade bakat färdigt, så jag kunde ta resten av degen. Och det var inte lite deg ;)










I´m a blanket

Fick en liten överraskning från mina föräldrar.
Kul att ha samma namn som en filt/överkast...





Jag börjar bli riktigt irriterad på att alla bilder jag tar ser redigerade ut. Det är dom banne mig inte >.<


Deeeg!

Jag kom nyss hem från M&M efter att ha varit där och gjort pepparkaksdeg till imorgon. Gjorde tre satser (Det blir 900+ stycken). Så nu kommer det nog inte dröja länge innan jag riktigt tröttnar på pepparkakor.







Busted

Blev av med mobilen idag bara för att jag hade uppe den under lektionen (En lärare tog den). Jag vet att det är emot "reglerna" att hålla på med mobilen i skolan, men ibland orkar man bara inte följa dom -.- Fick som tur var tillbaka den efter någon timma. Annars vet jag inte hur jag hade överlevt. Ibland så blir man bara less på Engelska skolan.

Fotade lite innan läraren tog den.




Sånt kan ju hända...







Nu tror jag att jag att det räcker, mer får ni inte se... Haha ;)


Big mama, myes

Tänkte bara bjuda på en bild på mitt tillfälliga "skrivbord". Det är egentligen ett gammalt matbord som jag hade när jag gick på dagis. Av någon anledning så har vi fortfarane kvar det. Men jag kommer inte behöva stå ut med det så jätte länge. Bara några dagar kanske, sedan kommer det riktiga skrivbordet.



Tänk att en så liten person som jag kan se ut som en riktig jätte.


Tabbe

Ibland är det bara för pinsamt att ha föräldrar. Speciellt när dom rotar igenom ens ägodelar och av misstag hittar det mest pinsamma. Vad gör man då? Fejkar ett skratt och låtsas att man inte har en aning om hur "saken" hamnade där?




Det var ett 10x pack kondomer som råkade komma fram. Och hur förklarar man då varför hälften fattas utan att det ska låta allt för misstänksamt? Som sagt.. ibland är det pinsamt med föräldrar.


SO.. wtf

Har precis ätit tacos med familjen, och nu ska jag nog ta och plugga inför ett SO prov till på tisdag. Det gäller historia, och jag är verkligen inte intresserad av det. Så därför lyssnar jag inte så mycket på lektionerna, vilket leder till att jag inte fattar någonting nu efteråt.


Black

Halou!

Shet, vilket väder det är idag! :O Det blåser (och regnar) ju så sjukt jävla mycket. Man kan ju knappt gå ut, eller man vill ju lixom inte.

I fredags när jag var sjuk åkte min mamma till stan för att köpa lite kläder åt mig. Egentligen så ska man inte köpa kläder till mig utan att jag är med, för när det gäller kläder så är jag sjuuukt... nogrann (?) Haha, hittar inte ordet.
Men detta jag ville ha var ju inte så svårt, en vanlig svart tröja till armbågen, och ett par svarta ''jeansleggins''. ;)
Skulle egentligen åka till stan idag för att köpa lite mer kläder och nytt smink, men gissa om jag hade lust att gå ut i detta vädret... ? -.-


149 :-


299 :-
Haha, dessa byxor är alldeles för stora/breda. Mina ben är typ hälften så smala(nästan), och jag hatar breda byxor! Får se om jag hittar ett par tajtare. ;)

Nu ska jag in i duschen!
Puss puss!

Första advent

Första advent idag då. Äntligen kan man börja räkna ner hur många veckor/dagar det är kvar till jul. Tråkigt att det fortfarande inte har snöat något. Istället stormar och regnar det. Typ sämsta vintern på länge.

Har precis varit på IKEA i några timmar för att hitta lite nya möbler till mitt rum. Jag känner att jag har bloggat alldeles för mycket om rummet nu. Så detta blir antagligen det sista inlägget. Kanske bjuder på några före och efter bilder när allt är klart. Fast bara om ni läsare är intresserade av att se förstås.




Ni får tro vad ni vill, men jag vet bäst själv! ;)



Sassa svarar: Haha, så bara för att jag inte vill skriva var jag köper mina kläder, så betyder det väl inte att jag köper de på en loppis ? Haha, det var något nytt.

Jag skulle ALDRIG köpa kläder på en loppis, så jävla äckligt! För det värsta jag vet är kläder som är använda. Ueew! Tänk vilka äckliga Personer som har använt de lixom ?! NEJ TACK, säger jag bara!


Jag måste väl säga detta för att ni ska fatta(om ni äns kommer göra det): Min kompis brukar faktiskt härma mig rätt så mycket, och jag hatar när folk (spec vänner, eller liknande), köper likadana kläder. Det är sjukt störande. Det gör lixom inget om man köper likadan tröja eller likadana byxor några gånger, men efter ett tag så blir det lixom för mycket!
Och jag vet att personen läser bloggen!

______

Jag minns inte att det fanns en regel om att man inte fick ändra sitt namn på bloggen... Något nytt jag kanske missat... ?
Och jag får väl heta vad fan jag vill här på bloggen eller ?!

STICK OR STAY BITCHEZ!



På den blå tröjan i mitten, så var prislappen inuti tröjan, så den syns inte så bra.

Breaking dawn

Har precis kollat på Breaking dawn part 1 med Elliot. Jätte bra var den, och jag kan knappt vänta tills nästa del kommer ut. Jag är inte ett riktigt Twilight fan för er som undrar. Men jag har ändå sett och köpt alla filmer som kommit ut. Har dock inte läst någon utav böckerna. Har vi några läsare som är twilight fan kanske?




Kometen

Åkte in till stan med familjen + mormor och morfar för att gå på resturang (Vi skulle fira att morfar fortfarande levde eller nåt). Jag tjatade om att vi skulle ta bilen ett tag, men sedan kom jag på att det var lönehelg, så vi skulle antagligen inte hitta någon parkeringsplats ändå. Hur som helst så tog vi en sväng förbi NK för att titta på deras julpyntade skyltfönster. Det är något vi har gjort ända sedan jag och Elliot var riktigt små. Inte lika intressant nu som förr. Men några minnen letade sig allt tillbaka. Sedan gick vi vidare till en jätte mysig resturang som hette Kometen där vi mötte farmor som var den som hade bokat bord och skulle bjuda oss på middagen. Jag beställde någon Wienerschnitzel som var hur stor som helst. Jag åt inte ens upp hälften, så egentligen borde jag nog ha beställt en barnportion. Detta inlägget börjar bli rätt så långt, så jag får nog ta och avsluta det nu.








Problem med önskelistan...

Asså är jag den ända som inte vet vad jag ska önska mig denna julen... ? Jag vet verkligen inte vad jag vill ha lixom. Pengar, presentkort eller kläder behöver jag lixom inte, för jag får ändå pengar när jag behöver det och kan köpa vad jag vill med det lixom, har lixom inte månadspeng eller så, för jag får ändå alltid när jag vill.

En iphone/mobil har jag redan, så det behöver jag inte. Jag får lixom alltid vad jag vill ändå, så då är det lite svårt att bestämma sig när man ändå har det så perkfekt.

Men något jag verkligen vill ha, det är klackskor. Så jävla snyggt lixom! Vill ha riktigt riktigt höga! Men ska jag verkligen önska mig det till en JULKLAPP, när jag ändå kan få det nu, hmm.... ?
Lite svårt när man ÄR och HAR det perfekt...!
Någon som är lite mindre perfekt och kanske kan hjälpa mig ?

Funderar på en resa... Skulle vara så skönt att få åka bort till ett mycket varmare land, bort från kylan, och bara ta det lungt lixom, bli brun och snygg(fast det är jag redan). Så sköööönt!
Jag tror det blir en resa!

Min önskelista denna julen:

-
En resa!

Haha, det får bli det ända! Det räcker lixom. Har man det perfekt så har man! ;)




13:37

Mitt rum är snart färdigtapetserat, så jag kan nog "flytta in" imorgon. Det kommer ju vara lite tomt i några dagar eftersom att vi inte har hunnit beställa hem all inredning och så. Men det ska nog gå fort.

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig eftersom att jag ska gå på resturang ikväll med familjen. Jag vet inte vilken, men det kan jag nog ta och kolla upp senare.


Nick Merico

Kille med sjukt mycket talang. Eller vad tycker ni?




Fredagsmys

Var med Melissa igår efter skolan. Vi åt sushi, passade hennes syster och kollade på film och så.
Galet mysig kväll. Jag gick hem vid elva tiden, och när jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Vet inte hur jag kunde vara så himla trött. Kanske på grund av mörkret. För det känns ju som om klockan är 3-4 timmar mer än vad den är.

Har inte några bilder som passar till inlägget. Men jag bjuder på några sms som jag skickade till Melissa igår när jag var som tröttast...










Skulle vara skönt ifall man kunde spola tillbaka tiden ibland...


Sjuk

Jättesjuk idag :( Gick inte till skolan, mådde absolut inte bra. Och gissa när jag vakande ? Kl 3! När jag vaknade trodde jag att klockan var 10, haha.

Imorgon åker jag till en kompis. Haha vet att det låter konstigt att jag ska till en kompis när jag är sjuk, men hon bor en bit bort så jag träffar henne inte så ofta, och denna gången hade vi bestämmt att träffas lixom. Får hoppas att jag mår lite bättre imorgon!

Nu vet ni oxå varför jag inte har updaterat. ;)


Tävlar!

Är med och tävlar om ett iphone skal på http://bloggstyle.se/2011/november/tavling-vinn-valfritt-iphone-skal.html.




Hatar kaxiga små skitungar!



Sassa svarar: Jag slog till honom för att han kaxa så jävla sjukt mycket. Och det värsta jag vet är små kaxiga skit ungar, som tror att de är äldre än vad de är, och kaxar mot sånna som är äldre än de. Så jag tyckte att han behövde en riktig smäll för att ''vakna upp'', för mig ska man inte ''mucka'' med. ;)
Asså när jag säger 'skit unge', menar jag inte att han var 5/4 år, utan han var bara ett år mindre, altså gick han i sexan, och kort som FAN!

Bara för att jag har ett bra självförtroende och älskar mig själv, betyder det inte att jag inte har ett hjärta...! Jag skulle aldrig kunna slå en liten 4 åring, eller så.
På en skala 1-10.... så kanske det var... 5,5 ?! Haha vet inte riktigt...


Hatar egentligen att ta google bilder, men denna passade så perfekt till detta inlägget. En kaxiga liten skit unge! haha.


Ta vara på det ni har

Tänk om man köpte mat eller skänkte pengar till fattiga barn och familjer för pengarna som man nu köper bomber och vapen för. Tänk då vilken nytta det skulle göra. Varje dag hade en familj kanske sluppit svälta. Det skulle betyda mindre svält och törst. Vilket skulle leda till färre sjukdomar. Varför kriga när man vet att det inte är så man löser något. Folk skadas. Folk dör. Ingen gillar krig. Kan inte alla bara ha samma rättigheter? Alla borde få tillräckligt med mat för att äta sig mätt dagligen. Alla borde få vatten så det räcker. Alla borde ha råd med varma kläder när det är kallt. Och skor. Så att man inte trampar på vassa föremål som folk bara slänger omkring sig. Visst kan alla göra en liten skillnad. Det kanske är allt som räcker. Stoppa ner skräpet i fickan istället för att slänga det på marken. Återvinn så mycket som möjligt. Släng inte gamla kläder, utan skänk dom till fattiga familjer. Ta inte åt dig mer mat än vad du äter upp. På tal om mat. All den mat som slängs i skolor varje dag skulle räcka till flera fattiga byar. Varför är vi så kräsna? Klagar på skolmaten när det finns folk som svälter dagligen. Sedan klagar vi på vattnet om det kommer från en kran på toaletten. Men det finns folk som dricker ur vattenpölar där ute i världen! Vattenpölar som djur kanske släppt sin avföring i. Vattenpölar som kanske fordon har kört i. Folk dricker sånt vatten. Och vi klagar på rent vatten som bara råkar komma från ”fel ställe”. Vi är äckligt bortskämda. Vi har det bra, men vi vägrar att inse det. Bara för att vi ser upp till de som har det bättre. Världen är orättvis. Men det är allt för få som tänker på det.

Det blev ett väldigt långt inlägg, men jag tycker att ni ska ta och tänka igenom detta.



Min drog




Depp

Jag är så sjukt irriterad och arg just nu. Men jag tänker inte gå in på det och berätta allt i minsta lilla detalj. Jag kan bara säga att det har med bloggen och några personer att göra. Nu tror ni säkert att jag menar er läsare, men det gör jag absolut inte.


Bilden ser typ redigerad ut, men jag har inte gjort ett skit med den :s Och nej, jag är inte så blek.


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Först ska jag välja ut vad jag ska ha på mig imorgon (hinner inte det på morgonen), sen ska jag borsta tänderna, och ''hålla På'' med mobilen en ''liten'' stund tills jag somnar lixom. ;)

PUSS!



Shiet, lika vacker som alltid. Älskar verkligen mig själv! Oj juste, jag får ju inte säga så för då blir ni bara avundsjuka eller ledsna för att ni inte är lika vackra. Haha!


i´m still alive

Halou bitchez!

Hur har ni det ? I don´t care, haha. Men jag frågar ändå, för man måste ju vara lite snäll ibland... ?! Just nu är jag skit sur över en grej. Jag slog till en liten skit unge idag, och jag hade på mig ett armband, så den typ böjdes. Och det var mitt favorit armband, fick det av en speciell person <3. Men aja, sånt kan hända!


(Precis när jag fick den, altså är den inte böjd på bilden)

Jätte intréssant inlägg, i know. Men det handlar ju fortfarande om mig, och ni älskar ju mig lixom, så det kan inte bli ointressant. ;)



Kiss me Thru the phone

Har precis sett på tre filmer, och nu funderar jag på att sätta på ännu en. Senare ikväll kommer jag nog ringa Sara och bara babbla på om allt möjligt i drygt 1 timma, precis som vi brukar göra.


Blodknoge

Hade spanskaprov idag. Och det var väldigt lätt faktiskt. Denna gången hade jag inte heller pluggat, men det verkar ju gå bra för mig ändå ;) Har kört någon "lek" med några killkompisar på skolan som heter "blodknoge" eller nåt. Det går ut på att man ska snurra ett mynt och peta på det utan att det slutar snurra. Och när någon välter myntet så ska alla andra skjuta på personens knogar. Ni förstår antagligen inte alls vad jag menar, men ont gör det i alla fall.



Såhär såg min hand ut efter en omgång i England. Den ser precis likadan ut nu, men jag orkade inte ta kort på den.


Answer



Offi svarar: Jo.. jag köpte ju en domän för runt tusenlappen då. Men nu ska jag köpa en ny, som bara kostar hälften så mycket som den andra.


Where are you christmas?..

Jag står ju snart inte ut! Hur länge ska man behöva vänta egentligen? Kan det inte bara bli några minusgrader kallare?
Jag längtar så himla mycket efter snön! Det är nästan inte klokt, så jag längtar. Det är så sjukt fint ute när snön ligger platt och orörd över hela landskapet. När den glimmar och gnistrar så mycket att det nästan gör ont i ögonen. Det riktiga tecknet på att julen snart är här! Då man kan börja julbaka, börja oroa sig över alla julklappar som ska köpas, och äntligen få pynta granen. Jag älskar den där känslan när julen är påväg.


Vår baksida förra vintern. Man längtar ju nästan ihjäl!


iPhone skal

Jag funderar starkt på att beställa hem detta iphone skalet. Det kostar runt 200 spänn, så värt! Eller vad tycker ni? Hiss/Diss? :)



Ang domän

Jag får se om jag köper en domän denna helgen. Vi kommer i sånna fall heta brunetternas.se, den saken är säker. Och jag hoppas verkligen att ni fortsätter läsa bloggen då ;)





Cracked voice

Jag har suttit och spelat Assassin´s Creed med lillbrorsan i någon timma nu. Stackarn är lite halv förtvivlad eftersom att han precis börjat komma in i målbrottet. Han försöker att inte säga så mycket ;) Sjukt gulligt enligt mig faktiskt. Jag älskar verkligen när killar har sånna där hesa röster! Synd bara att alla killar på skolan är så sena när det gäller att komma in i puberteten.


Bildbrist. (Gammal bild från i somras)


4gv

Förlåt! Jag ska verkligen ta tag i bloggen igen. Sämsta uppdateringen på länge.. det håller ni väl med om?
Skolan gick väldigt snabbt idag. Fick en ny engelska lärare som är läskigt lik Elena i Vampire diaries. Sjukt snäll är hon i alla fall, så nu blir det nästan så att man längtar till engelskalektionerna. Men nog talat om skolan. Hela eftermiddagen har jag suttit på en buss. Denna gång gick jag på rätt, men jag valde att inte gå av vid "min" hållplats. Utan istället åkte jag med ända till sista hållplatsen (Allum) där jag strosade runt själv i några affärer. Vid fem tiden så åkte jag hem med mammsen som slutade jobba då.





fullt up SRY


Ullared

Världens sämsta uppdatering typ...
Men jag sov över hos Amanda igår. Och imorse åkte vi till Ullared där vi gick runt och tittade i 2-3 timmar. Jag köpte nästan inget eftersom att jag egentligen inte tycker att Ullared är ett så bra ställe att shoppa på. Kläderna som finns där är oftast jätte fula, och kvalitén på sakerna är inte alltid så bra. Vi hade i alla fall jätte mysigt.


image description








Whiteboardtavlan och pennorna gav jag bort till Elliot eftersom att jag inte skulle få användning för dom.


Work it girl

Planerna för dagen är väl att fortsätta med mitt nya rum. Väggarna ska slipas lite och sedan kanske vi måste spackla igen. Mycket jobb för ett så litet rum måste jag säga... Jag har ju studiedag imorgon, så jag får se om jag får något gjort då. Eller om jag bara ligger och degar i sängen hela dagen.




Uppe med tuppen

Jag vaknade runt 10 tiden eftersom att brorsan satte på sitt xbox och började spela Assassin´s creed. Gud... jag förstår inte hur vissa kan dela rum med sina syskon i flera år. Jag står ju knappt ut i ett dygn. Hur ska jag klara av att genomlida en hel vecka? :(


Här får ni se en liten bild på den morgonpigga lilla skitungen'


I <3 Reklamer.



Sassa svarar: Jaha, vad kul! Vad sägs om att pulla/runka till den då... ?


Vet fan inte vad jag ska skriva här... ?

Hejj alla avundsjuka läsare! Har ni kommit över att jag är så sjukt mycket bätte än er än ? Det får vi se...;)


Har egentligen inget spec att säga, men man måste ju blogga lite ändå ? Right ?! Idag åkte jag och min mamma in till stan för att köpa lite nya jul saker. Det var en massa julsaker typ överallt, så jävla mysigt! Älskar verkligen julen! Men jul utan snö funkar lixom inte! Egentligen gillar jag inte snö, men jag tycker att det ska vara snö i en vecka (under jultiden), och sen ska den försvinna.

Jag känner mig verkligen skit lat/trött nu. Pratade lite med Lollo, vi kanske ska hitta på något snart, som att gå på bio, eller Liseberg eller så, men jag känner att jag inte orkar göra någonting just nu! Det ända jag vill just nu är att sitta hemma med datorn, haha. Bara jag som har sånna dagar ibland ?

Nu känner jag för att kolla på en film, och äta något gott till. Men inte för mycket, vill lixom inte få en ''rynkig mage'', you know. ;)






Kunde inte välja vilken av bilderna jag skulle ta, så det fick bli båda, de blev lika snygga lixom, men de e ju klart, det är ju jag på bilderna, så det är ju inte så konstigt! ;)




Just nu;

Sitter och spelar wordfeud med en gullig läsare samtidigt som brorsan försöker lära mig hur man överlever på Assassin´s creed Revelations. Detta kanske blir det sista inlägget för idag, eftersom att jag redan har bloggat mer än jag vad egentligen "får". Ni ska bara veta hur svårt det är att dra in på bloggandet. Nu när ni har börjat kommentera så blir det ju bara ännu svårare att låta bli. Men fortsätt att slänga in en massa gulliga kommentarer! :)



Ni läsare är ju bara så sjukt gulliga när ni till exempel vågar bjuda in en på wordfeud. Och sedan börja chatta med en dessutom. ;)


IES



Offi svarar: IES. Eller Internationella Engelska Skolan. Den ligger i Göteborg, precis vid gränsen till Mölndal.


Forever




Soon..

Idag har har och pappsen försökt att förbereda lite inför tapetseringen i mitt nya rum. Det är nästan färdig spacklat, så nu är det bara att vänta tills allt har torkat. Dock kommer det ta några timmar. Så vi fortsätter imorgon. Sedan ska jag ju få en ny säng, och vi har inte ens valt än. Så mitt rum kommer nog inte bli helt klart förräns nästa helg. Kul att ha något att se fram emot i alla fall. För någon timma sedan åkte vi och hälsade på pappas kompisar. Jag fick lite kläder och sånt.

Mitt nuvarande rum. Vi har burit in Elliots saker, så därför är det ganska stökigt...





Mitt blivande rum





tamponsforfree

Tänkte tipsa er om en grymt bra hemsida som skickar hem gratis tamponger till en. Tänk vad mycket pengar man sparar på det :D Det är bara att klicka på bilden för att komma till deras hemsida. Eller så klickar ni HÄR.




ofelialjungars



Offi svarar: Jag heter Ofelialjungars på wordfeud. Spelar dock inte så ofta nu för tiden, men skicka gärna en inbjudan så får vi se om jag har tid och lust ;)


Ett långt svar till (ALLA) er läsare!



Sassa svarar: Vill bara säga TACK till dig, ''hannah montana'' haha. ;) Kul att kändisar börjat läsa mig blogg, justin bieber kommenterade ju förut.. och tydligen har han lärt sig svenska oxå, det var ju kul! :D Haha nej men ärligt talat,

asså vad jag/man än skriver kommer ni ändå aldrig att bli nöjda. Om jag nu skulle sluta säga att jag är perfekt och så, skulle ni sluta hacka på en då ? NEJ, det skulle ni inte. Utan ni läsare måste ALLTID ha något att störa sig på, ni måste ALLTID, skriva taskiga kommentarer, vad det än är. Nu tar jag Kenza som ett exempel, är hon bitchig ? Provoserar/provoserade hon ? Nej det gjorde hon inte, men hon får ÄNDÅ skit, hon får oxå en del taskiga kommentarer, kanske inte lika mycket som vissa andra bloggare som Kissie (och jag?), men hon får fortfarande taskiga kommentarer. Så i vilket fall blir ni läsare aldrig nöjda.

Skulle faktiskt vilja se er som kommenterar en massa skit driva en blogg. Och efter att ni har skaffat blogg och haft den ett tag skulle det faktiskt vart roligt veta om ni fortfarande skulle kommentara en massa skit. Gissar på att ni inte skulle det, kanske för att få läsare eller så, men inte riktigt menat.

Och ett litet svar till er som kommenterade: Haha nej, jag sitter tyvärr inte och bölar, för jag tar inte åt mig av sånna som er som sitter bakom en skärm och skriver anonym och det har jag sagt tidigare. Det bevisar bara att ni är svaga, och mycket svagare än jag! Medans jag visar upp mig själv på INTERNET, som vilken jävla person som hälst kan se. Så nej, jag tar inte åt mig. Och om jag nu tycker att jag är perfekt så LÅT MIG TYCKA DET!!! Försöker ni få mig att få sämre självförtroende, så att jag ska må dåligt, elr vad ?

Och ni som tror att jag skriver att ''jag är perfekt, och har ett jättebra självförtroende'' för att jag egentligen har ett dåligt självförtoende, har fel! Ärligt talat så gör jag det för att visa att jag inte blir/har blivit påvärkad av det ni skriver/säger, att jag fortfarande har samma självförtroende, att det varken har blivit mer eller mindre.

Där fick ni se min lite mer seriösa sida!

PS: Jag tycker fortfarande att jag är perfekt!
;)


'C'

Idag fick jag tillbaka Science provet som jag gjorde igår. Och för att inte ha pluggat så gick det väl ganska bra. Fick C (vg), så jag är typ halvnöjd.




Nu ska jag ta och kolla på TVD och sedan laddar jag nog ner en skräckfilm.


Stop pretending. Act real.




Bjuder på den sista bilden. Jag och Amanda "lekte" lite i 6ornas omklädningsrum imorse. Nu ser ni dessutom hur långt ifrån perfekta mina tänder är..


Dummerjöns

Ledsen att jag inte har bloggat tidigare idag.. men jag bjuder på en bild som förklarar vad jag har haft för mig.




Jag är en människa med ett bra självförtroende



_____



Sassa svarar: Asså jag är så trött på att ni är så avundsjuka. Och jag ÄR perfekt, vad vill ni att jag ska säga lixom ? ''Förlåt för att jag har ett bra självförtoende'' ? Nej, det tänker jag absolut inte säga, för det är inget som är fel med det. Bara för att jag säger att jag är perfekt, gör det väl inte er fulare eller ? Eller är det bara jobbigt att jag har bättre självförtroende än vad ni har... ? Jag tror nog att det är så.
Låt mig älska mig själv vad fan! Och jag säger det igen, JAG ÄR SNYGG, SMAL, PERFEKT HELT ENKELT! ;)
Pusss!


I know you love me!

Hallåå alla fula barn!

Haha, skoja bara. ;) Ni kanske lästa Offis inlägg om att vi ska börja göra minst 2 inlägg om dagen och högst 3, Offi ska försöka göra lite mindre och jag lite mer haha. Vet att jag inte gör 2 inlägg om dagen men jag gör faktiskt mitt bästa. Idag har jag inte updaterat, sry för det, har haft ganska mycket att göra, och imorgon ska jag gå upp kl 5. Yeyyyy -.- Skönt lixom... Nej men, man kan inte alltid lata sig, right.. ? ;) Ialf, måste gå nu, bloggar mer imon, pöööss!


Nanana

Vi kommer byta till vår egen domän snart. Kanske redan denna veckan. Jag ska nämligen köpa en ny. Denna gången för ynka 500 :-. Så det är ju bara att hoppas på att det blir som vi vill nu. Men man måste ju våga ta chanser ibland.


Asg




Om Offi

Lite ointressanta.. eller intressanta (det beror på hur man ser det) saker som ni kanske inte visste om mig.

  • Mitt riktiga namn är Ofelia Linnea Ljungars (Hette Andersson ett tag också, men bytte till bara Ljungars)
  • Själv tycker jag att jag är långt ifrån bortskämd. Men mina vänner tycker motsatsen.
  • Min största rädsla är att svara i hemtelefonen. Jag vet inte varför.. det har bara blivit så.
  • När jag var liten så ville jag heta Pumba (Ni vet som den där grisen i Lejonkungen)
  • Jag har inte blodsband med min mormor och morfar, eller resten av släkten på mammas sida. För min mamma är ju adopterad från Thailand, så jag har alltså thailändskt blod. Min moster är också adopterad, fast från Sydkorea.
  • Jag har bara varit utomlands 7 gånger i hela mitt liv.

Om det är något mer ni undrar så är det bara att fråga i en kommentar. Det kan vara vad som helst. Om jag kan bita mig i stortån till exempel.


Porridge

Jag har precis tryckt i mig en rejäl skål med havregrynsgröt. Ärligt talat så tror jag aldrig att jag kommer tröttna på det. Det är ju både gott, nyttigt och mättande. Så då blir det inte att man går och småäter. Ni vet när man bara blir sugen på något smaskigt. Då går man automatiskt ut i köket och letar igenom hela skafferiet i ren depseration efter någon liten chokladbit eller liknande.  Jag vet inte hur många gånger jag har haft den där känslan.

Tog lite halvknasiga bilder. Men vad gör man inte för att göra inläggen roligare? ;)






Mormors flicka

Idag körde jag på den nya "pippi" tröjan som min älskade mormor har suttit och stickat åt mig. Det som är lite komiskt är att denna tröjan, som ändå är "fake" eller vad man ska säga.. är mer värd/dyrare än en äkta. För allt garn kostade nästan 2000. Jag kanske borde övertala mormor om att hon ska hitta på ett eget klädmärke. Haha ;)




Ett misstag som jag gjorde imorse var att ta på mig endast en poncho. Det var ju 2 minus grader ute! :s


Mirror

Åkte till stadsbiblioteket efter skolan tillsammans med Sara & Rebecca eftersom att vi tänkte plugga. Men jag stannade bara i ca 30 minuter, sedan skulle jag möta mami och Helen (moster). Vi gick och åt på en mysig Indisk resturang. Jag beställde någon lammgryta som såg skit äcklig ut. Liknade typ spya. Som tur var så smakade det inte lika illa. När vi hade ätit upp så gick vi vidare till någon affär som jag inte minns namnet på. Dom hade i alla fall något special erbjudande (20% på allt i butiken). Jag hittade en jätte gullig spegel som passar perfekt till mitt nya rum. Jag ska ha temat "gammaldags". Så mami köpte den till mig.







Look





Trött och förstörd...

Halou alla ''fans''!

Jag är har verkligen skiiiit ont just nu. Har träningsvärk typ överallt, magen, armarna, benen, kan knapps gå, så ont gör det lixom. Tycker så synt om mig själv ;( Jag förtjänar det inte! Men ska man träna får man nästan räkna med att man kommer få ont. Fast jag tycker fortfarande synd om mig själv..Haha.

Idag fyller min pappa år, så efter skolan åkte jag och köpte en liten present till honom. Vad ska man köpa till killar egentligen... ? Haha jag visste inte vad jag skulle köpa så köpte bara en ''lyxig'' mörk choklad till honom och en annan choklad med marsipan i och ett litet kort. Allt blev för 100 kr, haha billig present då men jag visste fan inte vad jag skulle köpa, men han blev glad ändå! :D

Måste plugga nu -.- Har engelska läxa plus omprov på SO. Varför i helvette ska man ha det lixom ? Låt mig få dåligt resultat om jag nu får det, vad fan ska man göra om för?! åhhhh! Är skit sur och så jävla sjukt trött på skolan, juste + spanska läxa (28 glosor).



Haha, vet att bilden är skit snygg... Men jag är helt förstörd just nu, och det skulle bara bli ett tråkigt inlägg om jag inte hade men en bild, så jag bjuder! ;)
Vet att ni vill se mitt vackra och helt underbara ansikte, men sry är skit trött!


Fuck what others think and do your own thing

Jag och Sassa har kommit överens om att jag/vi bara ska göra 2 (max 3) inlägg om dagen. Det kommer ju bli en aning svårt eftersom att det är så sjukt kul att blogga. Men vi vill ju inte förlora läsare bara för att vi bloggar för mycket. Om ni tycker att detta är en dålig idé så kan ni ju kommentera. Ju fler som kommenterar, desto större chans att vi börjar blogga oftare igen.


Sjukt gammal bild på mig och Sassa. Skolavslutningen 2009 (?). Vi garvar alltid lika mycket åt mitt ansiktsuttryck.


Älskar mina läppar! <3

Tjenare babes! Har inte så mycket att säga, var i skolan idag, helt vanlig dag lixom. Denna veckan är det inte så mycket läxor och prov så jag ska försöka att updatera lite mer.

Har jag sagt att jag typ älskar mina läppar eller ? Så sjukt snygga är de! :* Love them! Men jag funderar faktiskt på en läppförstoring när jag blir lite större, typ... ? Vill att de ska va litte fylligare och mer ''put aktiga'' lixom, så man slipper puta på de hela tiden, så att de lixom är så naturligt, eller vad man nu ska säga. Haha ni fötstår mig säkert ? Om ni inte är typ dumma i huvudet altså...





Bli inte för avundsjuka nu.
Förstår om ni blir lite ''puss'' sugna nu. Haha ;)

I love people who can make me laugh, when I don´t even want to smile.

Jag känner att jag bara bloggar om tråkiga saker. Eller vad tycker ni? Ska jag fortsätta blogga om det jag gör eller ska jag börja blogga om annat? Lämna en kommentar så att jag vet vad ni vill att jag ska blogga om. Fram tills någon har svarat så kanske jag tar en liten bloggpaus. För det är ju ingen idé att blogga om något som jag inte är säker på att ni tycker är kul att läsa. :)




Var nöjda med er själva

Jag är trött på att höra kommentarer som "mina lår är för tjocka, dom går ihop", "jag har för små/stora bröst", "Jag är jätte fet"... Ingen är perfekt. Varför är det så svårt att acceptera att det är så man ser ut? Mina lår går ihop, jag har inte den där helt platta vältränade magen, mina armar är inte pinnsmala, mina tänder är inte ett dugg raka och jämna. Men jag är nöjd med mig själv. Om man bara ser upp till andra så kommer man aldrig att komma någonvart. Man kommer aldrig se hur bra man själv ser ut. Det spelar verkligen inte någon roll om man skelar, saknar någon kroppsdel eller ett av de fem sinnena. Det är ju den lilla skillnaden som gör oss alla unika. Ingen ser precis likadan ut som någon annan. Var nöjda med er själva och sluta klaga på allt som ni tycker är dåligt. Våga bjuda på er själva ;)

Enjoy life and have fun!




Dresscode






Sweet dreams

Jag är hur trött som helst just nu. Men så blir det väl om man bara sover i 3 timmar. Ska i alla fall gå och lägga mig tidigt idag, så att jag orkar med skolan imorgon. Egentligen borde jag göra mina läxor nu, men jag orkar knappt hålla i en penna. Så det får skjutas upp till.. imorgon. Det kommer antagligen bli stressigt eftersom att läxorna är tills på tisdag.




Good life

Jag ska snart ta och traska ner till M&M eftersom att min familj ska äta "söndagsmiddag" där.




New in

För pengarna som jag "tjänade" ihop när jag masserade pappsen en stund köpte jag två halsband. Jag har verkligen börjat älska halsband under de senaste veckorna. Skit snyggt!





Och när jag kom hem så fick jag några "presenter" från mami. Naaw ;) 








Projection

I fredags när jag hade bild så visade bildläraren oss ett rätt så fräckt klipp. Det är någon slags projektor som lyser på en stor byggnad. Jag är bäst på att förklara.. men kolla så fattar ni.




Med dom bästa

Jag har inte kunnat blogga dom senaste dagarna eftersom att jag inte har suttit vid datorn. I fredags sov jag över hos Sara. Vi var ute, kollade på film, gjorde tjejsaker, snackade en massa och hade grymt mysigt. Jag hade ju rensat min garderob, så kläderna som jag inte ville ha hamnade i Saras garderob. Känns ju lite onödigt att slänga allt. Sedan fick hon ett par skor också. Det skulle bli en hel novell om jag skulle försöka skriva allt vi gjorde i detaljer. Så ni får nöja er med en kort sammanfattning.
I lördags hjälpte vi hennes föräldrar att städa. Vi åkte till en soptipp och slängde en massa skräp och sånt. Sedan åkte vi in till stan och mötte Becca. I några timmar gick vi runt på stan, åt, kollade i affärer osv. Sedan åkte vi hem till Sara och gjorde en massa kul. När vi skulle hem så bestämde vi oss istället för att sova över. Så vi låg och tittade på film halva natten. Självklart somnade jag, och när jag vaknade någon timma senare så satt Sara och Becca och kletade rött läppstift i ansiktet på mig. Ingen vacker syn kan jag säga. Sedan låg vi och pratade en fram tills kl 4/5. Jag känner att jag måste avsluta inlägget nu eftersom att det håller på att bli alldeles för långt. Kom nyss hem i alla fall.


Skorna som Sara fick. 1195 :- Eurosko. Jag hade redan ett par som ni kan se, så därför gav jag ett par till henne.























Chill söndag...?

Var precis inne på Kissies blogg, och såg att hon hade tipsat om en ''tränings app'', som jag precis laddade ner och tänkte pröva, verkar bra iallfall... Alltid bra att träna lite och bli av med lite ''onödigt''.
Sen efter att jag tränat lite ska jag ta ett riktigt skönt bad, vi har en ''massage dusch'' typ, fot massage och rygg massage, och typ huvud massage. Så det ska bli riktigt skönt!!





Våran dusch!

Sen efter att jag är klar, ska jag läsa en bok jag har lånat från biblioteket ''fatta eld'', skit bra är den! Tro inte att jag är någon ''läs nörd'' nu, för det är jag verkligen inte, jag hatar egentligen att läsa... Men den här boken är verkligen jättebra, + en annan vampyr bok, haha.

Så det blir verkligen en ''chill söndag'', ska lixom bara ta det lungt nu, vackra tjejer som mig behöver verkligen slappna av ibland, och inte stressa lixom.


Hur ska det fortsätta ?

Godmorgon bitchezz! Haha, kanske lite sent för att säga godmorgon nu, men så blir det när man vaknar sent. ;) Snart kommer Sara hit, får se vad vi hittar på. Vi kommer säkert sitta och bara pratar i timmar som vi alltid gör, så blir det ju lixom när man inte träffas så jätteofta. Hon är faktiskt den personen som vet typ allt om mig, egentligen borde det inte vara så längre men det tar lite tid att komma över att det var som det var. Orkar inte ta det här på bloggen... Haha ni fattar säkert inte ett skit vad jag menar nu, men man kan faktiskt inte skriva allt som händer i äns liv här på bloggen. ;)

Ska gå och äta nu, är egentligen inte hungrig, men jag måste -.-

Tror inte jag hinner blogga mer idag, för Sara kommer vara här ungefär till 11, och sen har jag annat jag måste göra. Så ha det braaaa! ;)


Ska man på bio så ska man se bra filmer!

Asså omg, jag har typ inte bloggat något alls lixom?! :O Shit! Måste verkligen skärpa mig! Men det har lixom varit så mycket läxar och prov nu, så jag har nästan inte gjort annat än att plugga -.- Och ni har säkert saknat mig sjukt mycket, like always! ;)



Ialf, idag var det en ganska okej dag, vi hade nästan inga lektioner, vi hade bara spanska på morgonen. Sen åkte vi till burger king och åt där istället för den äckliga skolmaten. Och sen blev det bio med klassen/skolan. Skit dålig film -.- men bättre än att ha lektion!!


(Lollos hamburgare i bakgrunden)

Detta åt jag på burger king. Man vill ju lixom inte äta ett helt jävla meal lixom, vill ju lixom inte bli tjock, så det räckte men en hamburgare och en Milkshake. ;)


Bion! Den sög! Haha lollo somnade under filmen, något jag ínte gjorde/kunde göra, har ganska svårt för att somna, asså det tar ganska lång tid innan jag somnar, så det var lixom ingen idé att äns försöka.


Nytt abonnemang

Jag har ju 3 mobiltelefoner. Och två av dom ingår i telenor eller vad man ska säga. Så nu bytte jag så att den tredje har abonnemanget tele2/comviq. Bara för att jag ska kunna ringa Sara utan att mina pengar tar slut direkt. För ni har väl märkt hur mycket vi pratar. Typ över 1 timma varje gång. Hehe.


New goal

Just nu sitter jag och väntar på att mami ska komma hem från jobbet. Jag behöver någon som kan hjälpa mig att rensa garderoben. För jag får ju en ny nästa vecka (!) och då vill jag ha plats för en massa nya kläder. Jag ska ju som sagt köpa en massa blusar. Stickade tröjor lär det också bli. Och om jag slänger/ger bort hälften av mina kläder så har jag ju lite att samla ihop igen. Jag älskar att sätta mål för mig själv. Mitt nästa mål kommer ju då bli att fylla garderoben igen. Så det är väl bara att kämpa på ;)


Good girl (a'

Ni minns väl imorse att jag sa att jag skulle göra 3 inlägg till idag. Nu har jag visst gjort det, så jag antar att jag är förlåten för min dåliga uppdatering igår. Men just nu har jag verkligen blogglust, så det kan nog bli några inlägg till innan jag går och lägger mig. Duktigt Offi!


Love it.. or no, wait

Det finns stunder då jag verkligen älskar mitt hår. Och det finns stunder då jag bara har lust att raka av det. När jag har duschat så både älskar och hatar jag det. Jag älskar det för att det känns så rent och fräscht. Men jag hatar det för att det står åt alla håll och får mig att likna något sorts troll. Jag tror faktiskt inte att det bara är jag som har sånna tankar om mig själv.




Ge komplimanger!

Vill bara säga att jag verkligen tycker att det är jätte gulligt när folk som man knappt känner kommer fram och vågar ge en komplimanger. Igår kom en tjej på skolan fram till mig (vi hade aldrig pratat förut) och gav mig komplimanger om mitt hår och så. Gissa om jag blev glad lixom? ;) Jag blev förstås en aning chockad också. Haha. Från och med nu tänker jag börja ge komplimanger till folk. För tänk bara hur glad man kan bli av ett litet snällt ord.


I wanna be a billionaire

Äntligen har jag kommit på ett bra sätt att tjäna pengar! ;) För det är väl inte bara jag som ibland får den där känslan när man ser ett supersnyggt klädesplagg som man bara måste ha. Men just det ögonblicket har man inte ett öre i plånkan. Jag har nämligen börjat massera min pappa. Haha. Får 20 :- för 5 minuter. Lätt värt tycker jag! :D Så nu har jag masserat honom i 45 minuter, så det blev ju lite cash ändå ;)






07:26

Ledsen för sämsta uppdateringen igår. Kom hem vid halv elva tiden så jag gick och la mig nästan direkt. Jag lovar att gottgöra er med flera inlägg idag. Minst 3 till ska jag försöka hinna med i alla fall. Snart ska jag kila iväg till skolan där alla läxor och prov väntar. Det ser jag verkligen fram emot...




We need help

Vi kanske ska byta till brunetterna.se i alla fall. För min pappa har en kompis som jobbar med att fixa hemsidor och sånt. Så han kan förhoppningsvis hjälpa oss att fixa bloggen. Det känns ju lite onödigt att bara slänga bort nästan 1000 på ingenting, så jag ska göra mitt bästa. Men det dröjer troligen lite mer än 3 veckor tills han kommer hit och hälsar på. Så tills dess fortsätter vi att blogga här som vanligt. Mer info kommer förstås senare.




Ut med det färgglada..

Jag funderar på att snart rensa ut garderoben så att jag har det gjort tills jag ska byta rum. Jag ska fylla min nya garderob med en massa blusar. Mest vita, bruna och svarta. Typ dystra färger. Men lite färg ska jag förstås också ha.


Tävlar

Är med och tävlar om en säck full med saker på gossips.se, var med och tävla du oxå ? ;)


'''

Trots att vi slutar rätt sent på tisdagar så gick dagen väldigt snabbt. Gjorde spanska prov, och det gick väl bra. Nu ska jag ta och äta något och sedan blir det väl att styrketräna en stund. Bloggar mer senare i alla fall.




SOS västkust kanal 5

Ska kolla på SOS västkust nu eftersom att min morfar kommer vara med i kvällens avsnitt. Han låg ju på sjukhus i 4 veckor för ett tag sedan, och nu får man se lite hur det gick till.


Danza kudoro




Lazy

Har spanska prov imorgon. Och jag kan inte ett piss, så därför borde jag ju plugga. Men lat som jag är så orkar jag inte göra det. "Leker" hellre med mina älskade hantlar ett tag.


Fml fml fml

Som Sassa skrev förut så ska vi ju inte byta till en egen domän längre. Kul.. då har jag slösat bort nästan 1000 på en skräphemsida. Får väl se om jag köper en ny domän på en annan sida eller om vi fortsätter använda oss av blogg.se.

Har suttit och skrivit om Chinchillor i 3 timmar. Ska berätta om det imorgon för klassen.
Ja. Ni får mobba min handstil.



Snygga tjejer måste ha snygga saker.

I lördags åkte jag till stan och köpte lite grejer som jag aldrig hann lägga upp, men bättre sent än aldrig. ;)


ny push-up bh.


två par leggins.


En snygg ring (passar perfekt in på mig lixom). Snygg ring på en snygg tjej. ;)



En genomsinlig tröja.




Ändrade planer

FAAAAAAN! Just nu är jag så jävla arg! Den nya bloggen funkar inte. Asså om ni kanske inte visste så byter ju vi sida helt så det är lixom en helt ny sida, men man kunde tydligen inte ha en egen design utan man måste välja en av deras fula desginer, och de är skit fula och tråkiga så det vill vi lixom inte ha. Så vi kommer inte byta till .se. Men vi kommer fortfarande byta blogg, till: brunetterna.blogg.se, vi kommer att byta på onsdag eller torsdag.

*SUCK* -.-

Byter blogg snaaarrt ?

Sry för dålig uptadering, men som ni kanske vet så har jag inte haft tid. Ni har säkert saknat mig sjuuukt mycket. Märker man direkt när det inte är några kommentarer lägre, är ni verkligen så deppiga över att jag vart borta ? Naaww! :D Men nu är jag tillbaka iallfall! Hinner nt blogga så mycket, ska fixa den nya bloggen nu så vi kan börja blogga där, kanske redan ikväll ? Får se om jag hinner klart. ;)


Can´t tell ya

Har suttit och försökt planera en egen resa/utflykt. Vart jag planerar att ta mig tänker jag inte avslöja. Kanske inte ens för mina närmaste.



She´s back

Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag välkomna Melissa hem. Hon har varit i Österrike och åkt skidor i en hel evighet. Har saknat henne sjukt mycket!








I am great in bed! I can sleep for days.

Ända sedan folk fick reda på en sak så har en massa störda personer börjat skriva saker till mig på facebook. Det "roliga" är dessutom att jag bara träffat dom personerna 1-3 gånger. Så jag känner dom knappt. Vilka tror dom att dom är lixom? Gå och leta upp någon stackars hora om ni nu är så desperata :s







Skaffa er ett nytt intresse säger jag bara -.-




TVD

Ska börja kolla på TVD säsong 1 & 2 nu. Man tröttnar aldrig på den serien!


Fail bild.. yes


*kommentera*

Sassa kanske inte kan blogga idag, så jag antar att jag får försöka hålla bloggen uppdaterad då. Just nu har jag inget intressant att blogga om. Faktum är att jag inte ens vet varför jag gör detta inlägget. Förresten! Vart tog alla kommentarer vägen? Förut var det jätte många som kommenterade, och nu har ingen kommenterat på nästan hela veckan. Förvänta er inte att vi kommer uppdatera så ofta om inte ni muntrar upp oss någon gång ibland. Det tar inte ens en minut att slänga in en kommentar. När vi byter blogg så vill vi ha en massa kommentarer. Och ni som låtsas vara olika personer får ju en liten fördel då. För vi kommer ju inte ha kvar era IP:adresser. Too bad...




Good, stop it

Jag vet inte hur många gånger hemtelefonen har ringt idag. Och det har liksom bara varit jag hemma. Jag har ju fobi för att svara när någon ringer till hemtelefonen. Löjligt, jag vet :s Så om ni någon gång försöker nå mig så vet ni att ni ska ringa på mobilen. Eheh ;$


Min musiksmak ;$$




I study for minutes and take breakes for hours...

Är lovet redan slut? Kan man ens kalla det för lov då? Jag orkar inte med alla läxor och prov nu. Ge mig 1 vecka till tack! Men jag får väl trösta mig med att jullovet snart är här. Bara lite mindre än 2 månader kvar.


Jag skrattar idag

Glad tjej här va. Tänker inte berätta varför. Senare kanske ;)


Pusss från en perfekt chey!

Helooo!

Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska iväg till en kompis, och kommer vara där hela dagen så jag kommer hem sent ikväll (Kl 11/12), vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga, med det kanske blir någon mobil updatering.

Imorgon ska jag också iväg till en kompis, dock kommer jag inte komma hem lika sent (runt 8/9) eftersom det är skola nästa dag *Suck*, så jag kanske hinner blogga när jag kommer hem, men bara kanske. Annars blir det inget bloggande alls imon.
Bara så att ni vet lixom, så att ni inte behöver oroa er över söta och vackra mig. Och jag vet att ni kommer sakna mig, det behöver ni lixom inte säga/sriva. ;)


Yesterday

Bästa kvällen på länge igår! Vi kollade på 3 filmer och hade jätte mysigt. Orkar inte skriva nu, så jag bjuder på lite bilder. En bild säger ju mer än tusen ord.














Lame

Vaknade för lite mer än 4 timmar sedan och har precis sett klart på en gammal film. Senare i dag ska jag hem till Hannes och Herman. För dom ska ha någon halloween fest. Kul kul ;)

Sassa blev klar med headern igår, så nu är det inte långt kvar tills vi byter blogg.



True shit




Like mother like daughter

Åkte in till stan med mami i förmiddags för att titta på lite tapeter. Jag hittade nog 2-3 stycken som jag gillade. Men jag hade hoppats på att jag egentligen inte skulle hitta någon. Nu blir det ju så mycket svårare att välja. Sedan gick vi runt i lite affärer, åt sushi, gick runt i fler affärer och avslutade dagen med att gå på bio. Vi såg In time. Sjukt bra film och den rekomenderas starkt.






Just nu..


Målar om mitt rum! :D

Äntligen har ''vi'' börjat måla om mitt rum (det är egentligen bara pappa som målar, men a...;))
Vi har inte kunnat fixa mitt rum eftersom det var mycket annat i huset som behövde fixas och målas om och så. Egentligen borde vi ha BÖRJAT med mitt rum, eftersom jag är viktigast lixom! men aa...

Så idag får jag sova i ''gästrummet'', eftersom det kommer lukta (målarfärg) skit mycket, och eftersom jag har astma så klarar jag inte av den lukten.

Sen när allt är klart och så, kommer bild of course. ;)


I´m back bitchezzz!

Så, fick åka till doktorn idag på morgonen, kl 11 (!) -.- alldeles för tidigt för mig, var lixom tvungen att gå upp klockan 10, brukar annars gå upp 12 halv 1, haha.

Som tur så var det inget fel med min syn eller så, utan jag har/hade ont i huvudet för att det var så stressigt den senaste tiden, det har varit mycket prov och skit... Så nu ska jag bara ta det lungt och så, köpte ett par starkare värktabletter, så får hoppas att de hjälper nu. 
Sitter vid datorn som vanligt igen. :D 




Yes, please!

Har varit inne på en massa hemsidor och tittat på kläder. Och jag hittade sjukt många söta toppar/blusar som jag bara måste ha! Men just nu har jag inte många sedlar i plånboken. Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller att köpa onödiga saker. För det jag jag otroligt duktig på! :/


Myyys!

Var nyss ute och tog en långpromenad. Åh, jag älskar att vara ute och gå samtidigt som musiken dunkar på högsta volym i öronen. Jag är i min egen lilla värld då. Det känns verkligen så ;) Nu sitter jag med en kopp varm choklad. Härligt!





Tapet

Var och tittade på tapeter i eftermiddags tillsammans med mammsen. Jag tror att jag har valt, men jag ska till en annan "tapet affär" imorgon. Så jag får se om jag hittar något bättre där. Tråkigt nog så kommer vi inte börja tapetsera förrän om 3 veckor. Vi skulle ha gjort det imorgon eller till helgen. Men nu fick min pappa ryggskott, så han kan inte röra sig. Och utan hans hjälp lär vi inte få något gjort.


Sisters

Sov ju över hos Sara igår. Och vi gick inte och la oss förrän efter 4. Titanic slutade egentligen kl 00:30. Men vi satt uppe och pratade halva natten också. Tillslut orkade vi nästan inte hålla ögonen öppna längre, så då somnade vi på direkten. Jag vaknade först (kl 8). Av någon anledning så är det alltid jag som vaknar först när jag sover över hos andra. Oftast vaknar jag tidigt också. Störande :/ Sara vaknade 2-3 timmar senare. Vi låg då kvar i sängen en stund, ända tills vi gick ner och åt frukost. Efter frukosten hängde vi med hennes föräldrar och handlade i typ 2 timmar. Sedan fick jag skjuts hem.



Jag vet att jag ser nyvaken ut. Ingen mascara...



Museum

Igår var jag med Sara. Först gick vi runt en stund i stan och därefter åkte vi till sjöfartsmuséet. Dock stannade vi inte så länge, utan begav oss strax vidare till Naturhistoriskamuséet. Jag minns att jag var jätte rädd för den stora uppstoppade valen som fanns där när jag var liten. Och om jag kan nog inte säga att rädslan har försvunnit helt än. Den är ju verkligen läskigt stor :s När vi hade tittat på en massa uppstoppade djur i drygt en timma så gick tillbaka till stan. Det blev en snabbis förbi Tessie där jag köpte en jätte söt blus. Sedan åkte vi hem til mig för att packa övernattningssaker eftersom att vi snabbt bestämde oss för att sova över. Vi avslutade kvällen hemma hos Sara där vi såg på den gamla klassikern Titanic. Självklart låg vi där alldeles rödgråtna när filmen var slut. Så sjukt sorglig!

Sjöfartsmuséet:









Naturhistoriskamuséet:














Doctor, here i come..

Tjena älsklingar!

Hur mår ni ? Jag mår iallfall inte bra! Har haft skiiiit ont i huvudet de två senaste dagarna, har prövat värktabletter och allt sånt skit men inget funkar, så imorgon ska jag till läkaren/doktorn(?). Det konstiga är att varje gång jag sätter mig vid datorn börjar det värka ännu mer. :S Mina föräldrar misstänker att det kan vara syn problem eller något sånt liknande, men jag ser jättebra så jag vettefan inte... men jag tror, och hoppas att det inte är det iallfall.

Om jag inte skulle haft ont i huvudet nu så skulle jag ha suttit och fixat headern, men eftersom att jag har så ont så ska jag försöka att undvika datorn ett litet tagg. Wish me luck! ;)

Men ni behöver inte oroa er, jag mår bra annars, i'm a strong person. ;) haha.
Men designen blir nog klar antingen imorogon eller på torsdag, om mitt huvud tillåter...

Inga fler appar

Fick precis räkningen för alla appar som jag har köpt till min iphone. Och jag kan bara säga att det inte blir några fler köp för min del. Jag förstår inte ens varför jag har köpt appar över huvudtaget. Jag använder dom ändå aldrig. Dessutom raderar jag vissa appar som jag bara tycker tar onödig plats. Även om jag kanske har köpt dom :s






Buenos días

Vaknade lite innan 9, och ärligt talat så förstår jag inte varför. Jag brukar alltid vakna kl 12/13 när jag har ledigt :s Men jag antar att det kan bero på att jag har blivit van vid att gå upp tidigt. Går ju upp kl 6 varje dag när jag ska till skolan. Hur som helst så har jag precis tittat lite på tv och tryckt i mig en rejäl frukost.
Om två timmar ska jag åka in till stan och möta Sara. Vad vi hittar på för kul denna gång vet jag inte. Men jag kan lova att det blir en del bilder.


RSS 2.0