Tabbe

Ibland är det bara för pinsamt att ha föräldrar. Speciellt när dom rotar igenom ens ägodelar och av misstag hittar det mest pinsamma. Vad gör man då? Fejkar ett skratt och låtsas att man inte har en aning om hur "saken" hamnade där?




Det var ett 10x pack kondomer som råkade komma fram. Och hur förklarar man då varför hälften fattas utan att det ska låta allt för misstänksamt? Som sagt.. ibland är det pinsamt med föräldrar.


Kommentarer
Postat av: Hon som gjorde samma tabbe

fuck vad du kommer ångra dig senare ;) minns när jag var i din ålder och gjorde samma misstag. eftersom alla sina kompisar gjorde det med sin pojkvän medan man själv gjorde det lite snabbt och hastigt så kan man väl säga att det kändes väldigt ovärt senare eftersom det inte var en särskilt bra upplevelse när ens kompisar var jättenöjda. men det är sånt man lär sig på vägen :) kramisar!

2011-11-27 @ 20:50:37
Postat av: Emmie

Hmm, eller hur, hur förklarar man det...?

Jag har mina liggandes under en lös golvbräda i mitt rum, och än så länge ligger dom säkert där, även om jag snart måste fylla på "förrådet"

JaJa, hoppas att du var fyndig och typ, "jo, ehm, jag och min kompis ville köra vattenkrig... Och, ehm, då märkte vi att kondomer var billigare än ballonger, he?"

Hoppas det gick bra för dig iaf;D

2011-11-27 @ 21:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0